И наесен, пак с песен - Франция 26

• 41 074
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Тази бг дума дамаджана ме размазва  Laughing

Мария, минималният сервис не ме топли, между 12 и 14 не гледат децата, а аз тогава работя.

Роц, ако не ми се обадиш като дойдеш на маршето много ще се сърдя. Предполагам, че няма само в Колмар да стоите нали?

Моето не е точно лу, баш маска си е, ама на поканата пише че лу венисиен е задължителен аксесоар, а аз просто се престарах  Mr. Green

А, забравих още нещо Роц. Бегбеде е егати лудият тип, това е стимулиращо.

# 91
Мистик, при нас минималния сервис е без прекъсване от 7,30 до 18,30, затова споделих Confused

Май се досещам какво е това лу...

# 92
Не бе, няма проблем. Аз се възмущавам на скапания план. Сиреч голяма работа като има сервис минимал, а трябва да я взема между 12 и 2.

Лу е само за очите по принцип, моята е за цялото лице, но едва ли някой ще ме изгони де  Grinning

# 93
Мистик няма ли някоя добра душа да я вземе за тези два часа? Някоя баба да ви намине на гости послучай стачката? Wink

# 94
Тази вечер ще я закарам при майка ми и мисля да я оставя там до неделя. А и аз почивка да видя. Това е че майка ми не живее на две крачки от мен, но като последна инстанция става...

# 95
Стачките (които май ще са многобройни тази есен) са достатъчен повод да се използват и последните инстанции!
 Wink
Да ви кажа какво стана сега в последните десет минути-седя си аз в стаята на дежурните, и дойде един от шефовете на отделения да ме вербува да ходя да работя при него. Н че съм някакъв капацитет, да не си помислите сега , че се надувам. Просто липсата на мазохисти като мен да работят в сферата на държавната психиатрия е наистина голяма и се чудят къде да да издирват кандидати!
Аз не че съм тръгнала сега да си сменям работата, ама нещо ме зачовърка. Може пък и да има мегдан за пазарене, ако може да не работя в сряда пък, защо не? А сега де, само това ми липсваше като дилема Joy

# 96
Възползвай се от офертата!

Иначе сещаш ли се че веднъж говорихме с теб за нещо.
Оказа се, че всичко ми е наред, единствено се потвърди, че съм ипокондриак и парано, което си го знаех де   Mr. Green
Ама чакай да те питам нещо още за твоята работа. Има ли хубави доктори в твоя сервис? 
Питам щото много я уважавам тази хуманна професия  Laughing Laughing

# 97
Здравейте и от мен  bouquet
Роца ако си намериш бидон,да пишеш че и аз ще правя при всяко положение кисело зеле.Нещо не ми харесва в сръбските магазини.

Злат,спазвай инструкциите,които е дала Сбъдваща мечти и надявам се да се получи.Моят съпруг вече два пъти сам я настройва.Значи........ не е толкова сложно,иначе има хора-техници ходят и вършат тази услуга срещу заплащане. newsm78
Мария защо пък да досаждаш.А за дилемата ,нека има предложения за работа- от това по-хубаво има ли

# 98
Мистик ,радвам се, че нещата при теб са добре. Ама, има нещо гнило тук, не познавам парано да си признава , че е такъв? Joy

Иначе за душевна или физическа красота на моите колеги питаш? Mr. Green
Ох, трябва да ходя, че ме извикаха за една тийнейджърка с гастро. Аз мен си не мога да лекувам от такива работи, а те ме викат като консултант? Винаги, когато се правя на женералист по време на дежурствата си давам сметка , какво състояние наричат faux self в нашата наука Wink

# 99
Мистик ,радвам се, че нещата при теб са добре. Ама, има нещо гнило тук, не познавам парано да си признава , че е такъв? Joy

Това е моята диагноза. Ипокондриак...капиш  Wink

Иначе за душевна или физическа красота на моите колеги питаш? Mr. Green

Кой го интересува душевното докато съзерцава докторската престилка  Mr. Green

Пациентката ти има гастро заради депресия или понеже е яла с мръсни ръце?

И не знаете каква абсурдна тема видях в БиНмайки. "Кръщене и цикъл". Ей сега като се разбушуват религиозните страсти ще стане купон  Laughing

# 100
Ама ние дори престилки нямаме! Голи -голенички Laughing (това наистина ми беше странно като дойдох във Франция, ама е факт-психиатрите не са истински лекари и не носят престилки)
В интерес на истината бившият ни шеф на отделение е (бил)доста красив мъж, но е по-възрастен от майка ми и аз си спазвам съвестно табутата, та не мога да го оценя субективно Wink, Другите са едни малко хилавички Laughing

# 101
Хохо, Мистик, от "кръщене и цикъл" идвам тъкмо ooooh! Ти не знам доколко си хипохондри (щото не го вярвам!), ама някои направо се чудят по цял ден къде ги сърби и боли! И ако отговорът е  никъде, пускат тема! #Crazy
Да кажеш как е Бегбеде на живо, тъкмо го мернах по ТВто, на мен ми е прекалено обрасъл. Той още ли е с дъщерята на Натали Бай и Джони?

Мария, защо не, особено щом ти предлагат,  можеш да си позволиш да поставяш условия!  Peace
Ти в спешно отделение ли си?

Стачката на мен не ми пречи, защото сме в частни училища, но ви съчувствам!  Но пък другата седмица съм съвсем сама и децата, дори на работа ще дойдат с мен веднъж, имам едно долапче с черна дъска, голямата пише домашни, малката рисува, свикнали са. На род. срещи и аз много мразя да ходя, но на каката ще я посетя, все пак е друго училище, за матернела обаче не се прекарвам!

Завиждам ви за българското училище! Но пък не завиждам на Боби за свекървата Twisted Evil, надявам се да не е за постоянно!
Айде, отивам да пукам две седалки в бонкоен, дето само ми заемат място в гаража.

# 102
Нали е трепач това кръщене и цикъл  Laughing Ама и аз се образовам тук, не бях и чувала за такова вярване. Все едно свещениците не са произлязли от яйцеклетка.

Е, жалко Мария. Ето затова фетишът ми се концентрира избирателно, а именно върху хирурзите - те хем зелено облекло носят, а и да шият могат  Wink

И да, онзи ден се оплаквах в темата за затлъстяването, че френските мъже са много хилави, което хич не е секси, ама кой да разбере.

# 103
Ла Пентад, това също е вариант да водиш децата на работа,ама при мен не става.
Иначе не съм в спешно, сакън! Просто вися тук, и ако в някое от отделенията няма нито един лекар, викат боболога, тоест мен Wink
Хайде, съвсем да се прочуя с невежество, кой е този БегБеде? Отивам в гугъл да го търся, ама може някой да ме изпревари с бързина на отговора...
А за темата за цикъла и кръщенето-просто се изумявам, как някои (млади) хора успяват да живеят в друга епоха!

# 104
Фредерик Бегбеде е писател. Автор на култовата "99 франка", както и на "Любовта трае 3 години" ( много любима книга! ). И съм напълно съгласна, че трае 3 и не повече години, ей тва бих му го казала, ако изобщо се доближа до него де...

В момента излезе новата му книга, която е автобиографична и с много добра критика.
Иначе няма как да не си го виждала по телевизията. Има дори собствено предаване, постоянен гост навремето при Ардисон, не само писател, но и един от най-екстремните литературни критици, скандален ( бяха го фотографирали преди време на капака на едно порше да смърка кокаин ) и абсолютно на всяко светско парти ( според агендата на моя Вог  Grinning ).

Общи условия

Активация на акаунт