Лакове за нокти - тема 12

• 46 575
  • 708
  •   1
Отговори
# 105
nad_tab, това черно е просто убийствено. )

А ето от същият сайт и колекция зима 2010-2011 на някой марки.
http://www.lacquerized.com/2010/07/winter-2010-what-to-expect.html
определено тези на ОПИ най-много ми допаднаха. )

# 106
момичета, моля ви, 'сдъвчете' ми пак кой беше хубавият матиращ топ и мога ли да го купя от мола на Стамболийски или от този на Цариградко? утре май ще мина и през двете места, имам си личен повод за подарък и няма изобщо да се заглеждам в цената /по изключение  Mr. Green /
благодаря предвирително   bouquet

# 107
  • София

Peace

Essie - Matte about you

Не съм го виждала по моловете. Аз го взех от експерта  фешън за 22 лв. в комплект с един сив лак. Беше на прИмоция.

# 108
Момичета, помагайте.
Искам много хубав ликьорено червен лак. Тъмен, но не от тези лилавеещо-вишневите.  Laughing
Имам някаква представа в главата за подобен, обаче не мога да мерна нищо .
Аз не съм и излизала на шопинг от доста време де.
Благодаря предварително Heart Eyes Hug

# 109
  • София
Някой има ли впечатления от заздравителите на Essie-трите стъпки?
Аз скоро си махнах гела и ноктите ми не са в особено цветущо състояние и ми трябва нещо наитина ефикасно.
Ориентирах се към тях, защото първия го препоръчват точно за след ноктопластика.

# 110
Добре де, явно само аз не ги възприех МОДА-та, имам 3-4, лакирала съм се по веднъж.....ама.....не са мойте матовите лакове, друго си е да има гланц  Mr. Green
Не си само ти, аз също пасувам по отношение на матови, велурени и т.н., и до/засега не съм си купила нито един. Циганската част от натюрела ми изтръпва от ужас при липса на лъскавко по ноктите. pletka
Това, което nad_tab е показала, е страхотно, обаче там харесвам по-скоро ноктите и как перфектно ги подчертава черното, отколкото велурения ефект.

# 111
  • София
Аризона е баш така се чувствам и аз  Mr. Green И в тази връзка да попитам момичетата ползващи този топ лак дали не им матира, ползвах го 2 пъти....нещо не ми е лъскаво както трябва.....вярно е че и двата пъти го пробвах върху нови лакове, които незнам как седят по принцип....ама нещо не е съвсем лъскаво. Този имам предвид

# 112
  • Sofia
С такъв педикюр май трябват обувки с 2 номера по-големи.  Joy

http://evonnz.com/wp-content/uploads/2010/03/IMG00571-20100317-2120.jpg

# 113
  • Belgium
И в тази връзка да попитам момичетата ползващи този топ лак дали не им матира, ползвах го 2 пъти....нещо не ми е лъскаво както трябва.....вярно е че и двата пъти го пробвах върху нови лакове, които незнам как седят по принцип....ама нещо не е съвсем лъскаво.

Ползвам го и нищо не матира. На мен ми е достатъчно лъскав.

Карен, какво показа ти  Sick

# 114
Аз да ви питам, Пърфект имат нещо, наречено "матиращ заздравител". Някоя от вас има ли впечатления? Интересува ме "матиращия" елемент.  Rolling Eyes

# 115
  • София
Аз да ви питам, Пърфект имат нещо, наречено "матиращ заздравител". Някоя от вас има ли впечатления? Интересува ме "матиращия" елемент.  Rolling Eyes
Ползвала съм го това; да, матира - все едно си без лак, но все пак е просто заздравител. Надали става за топ Rolling Eyes

...И определено матовият ми лак от снощи вече не е такъв, а по-скоро с "пластмасов" завършек. А нищичко кой знае какво не съм правила с ръцете си Rolling Eyes Само Moda ли се изявява като mood matte/glossy finish (еха, въведох нов термин в лакологията Laughing ), или и по-качествените го правят този номер?

# 116
Ето този топ лак има много хубав блясък, пусках го в предишната тема.

# 117
  • Sofia
Искам я  тази руска колекция!

# 118
  • София
Топ лака на Мейбълин замина в темата за размяна.
dollface ууу ще го търся значи, колко време съхне ?

# 119
С такъв педикюр май трябват обувки с 2 номера по-големи.  Joy

http://evonnz.com/wp-content/uploads/2010/03/IMG00571-20100317-2120.jpg
Joy hahaha Охх,сори,ама не се сдържах!

Брада, мерси за инфото!
Майка Зайка Може ли номер на КА! Упс, пиша личен!
 Карен,а тази колекция,ще я има ли тук?
 Много ми харесаха и на мен!

Общи условия

Активация на акаунт