Лакове за нокти - тема 12

• 46 583
  • 708
  •   2
Отговори
# 120

искам 2-рия розовкия Heart Eyes
ама и лилавия под него...  Crazy

# 121
Топ лака на Мейбълин замина в темата за размяна.
dollface ууу ще го търся значи, колко време съхне ?

На кутията пише 5 минути, при мен съхне за 10 мин.  Peace

# 122
  • София
Руската колекция е от 2007г., мисля че в Дъглас, ги има повечето цветове  Laughing

http://www.alllacqueredup.com/2007/06/opi-russian-collection-swatches.html

На мен фаворит от нея ми е Catherine the Grape.

# 123
Ето ги Денимчетата http://bg.fotoalbum.eu/images1/201008/152651/520557/00000007.JPG
Синия е по-тъмен.Е представям си тъмно синия,ще е направо черен.Още не съм ги пробвала

# 124
Момичета, помагайте.
Искам много хубав ликьорено червен лак. Тъмен, но не от тези лилавеещо-вишневите.  Laughing
Имам някаква представа в главата за подобен, обаче не мога да мерна нищо .
Аз не съм и излизала на шопинг от доста време де.
Благодаря предварително Heart Eyes Hug

Rimmel Lycra Pro Nail Polish Desire 393 - този си купих аз, тъмночервен е, без вишнева нотка.

# 125
Страшно ми хареса черния матов лак, който Над Таб показа. Не нося черен лак, но това е много готино.
По принцип харесвам и нося велури, но мат не. Прилича ми на гипс.
Руската колекция в шишета ми харесва повече, иначе ми дойдоха много тъмни всичките лакове. Особено Борис и Наташа се различава много от шишето.

Много ми харесва втория nude на Брадата. Heart Eyes

По повод цепенето на ноктите от вчерашните разговори, само пилата картонена спасява. Колкото повече стоят заделени, толкова по надолу се белят. Маникюристката ми казваше "пили веднага да расте здрав", иначе може да се лакира човек със задравител отдолу като основа.. Най много се увреждат ноктите от лакочистителите. Хората, на който лака им държи по цяла седмица рядко се оплакват от сухи, цепещи се нокти. Тези, които се лакират всеки ден с нов често.

Смарти, моля те покажи на картинка, какво точно разбираш под ликьорено червено за най-добри предложения. Hug

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 14:21 от densi

# 126
# 127
densi На мен лаковете ми държат по седмица и въпреки това имам много чувствителни, нежни нокти, които лесно се разслояват. Ползвала съм какви ли не скъпи заздравители и единственото, което помага и има смисъл е почивка от лакирането, подхранване, пилене само със стъклена пила. А относно пиленето на разслоен нокът съм съгласна, трябва леко да се изпили ако може частта, но дори в момента съм с този проблем ами пили не пили все същото трябва да чакам да израсне и съм мацнала само белите крайчета със заздравител, за да не се бели още  Peace

# 128
Е да аз говоря за нормални твърди нокти. Стъклените пили са много хубави, но са скъпи и много се чупят. Sad
Като са ми нацепени ноктите и там където е пукнатината лака пада за един ден, дори и Опи да е. Просто там пропада и се забелва веднага. Аз много обичам да си пиля ноктите и като звук и като аромат и само това ме спасява от цепене засега. Не съм открила заздравител, който да спасява от това.

# 129
Аз да ви питам, Пърфект имат нещо, наречено "матиращ заздравител". Някоя от вас има ли впечатления? Интересува ме "матиращия" елемент.  Rolling Eyes

нещо като на Зулу мата /т. е. няма мат ефект, който да си личи, че е направен, за да бъде матов/, но също лъсва бързо

стъкления ефект на Импала съхне ба-а-авно поне при мен

за мен спасението от цепещи се нокти се оказа течността на Мавала  Heart Eyes - не е втин, но си струва всяка стотинка; освен това е и много икономичен
иначе на Дени маникюристката е права - всеки опит да се закрепи положението води до по-лошо, трябва изпилване на всичко сцепено /лошо, особено ако е сцепено не само бялото  Confused/

# 130
моите нокти също се разслояват #Crazy. видях в друга тема, че много хвалят разтвора за предпазване на ноктите от чупене на AVON и го поръчах  Whistling. намазах се преди 1 седмица с него, но един нокът вече беше тръгнал да се разслоява и вчера се сцепи. реших да ги отрежа всички и не знам втълпявам ли си или е наистина, но ми се сториха доста по - здрави докато ги режех. на опаковката пише, че за 14 дни трябва да има ефект, а аз го видях още на първите 4-5 дена. може и на мен така да ми се струва, но момичетата го хвалят. за сега не мога да го препоръчам на никой, но да се надяваме, че и аз някой път ще имам хубави, дълги нокти  Peace.

# 131
Ив, можеш ли да погледнеш дали в състава има формалдехид? ако още пазиш кутията  Wink

# 132
Мавала ми правеше ноктите по-твърди, но за разслояването не помогна изобщо  Sad както ми е и малка плочката, тънки и чупливи ноктите, представете си ги и постоянно разслояващи се, ужас. Пробвала съм много заздравители и нищо не помогна. Единствения начин да имам хубав маникюр е гел, колкото и да се дърпах преди.

# 133
да, стават и твърди, моите преди бяха като от гумени и сега много им се радвам - ако ме нападне някой, разполагам с десет хладни оръжия  hahaha

# 134
Момичета, да се похваля от 1 месец не съм си купувала нов лак  Mr. Green Имам всичко, което искам, но съм в търсене на заздравител. Може ли някой да покаже как изглежда точно течността на Мавала? Четох вашите постове, за това как се нанася, но нещо пак не ми стана много ясно, може ли пак някой да обясни  Praynig  Blush

Общи условия

Активация на акаунт