Лакове за нокти - тема 12

• 46 630
  • 708
  •   1
Отговори
# 285

Имам този каления на Опи,който има снимка преди няколко страници,и е то4но като цвета на снимката на ноктите,4е някой беше писал 4е е по светъл, със сигурност не е по светъл а е то4но като на снимката,смисъл в шишенцето изглежда по светъл а на ноктите е по тъмен. Цвета се казва you dont know jacques .

Да ,аз питах за него bowuu .Днес го търсих, обаче не го намерих.Този ,който се доближава до него  е Перфект №101 и днес го открих , но понеже продавачката беше отврътително  недружелюбна  Sick  и има наглостта да ми каже ,че с бебешки колички в магазина не се влиза Shocked #Cussing out ,защото било тясно -  си излязох без да го взема Crossing Arms Naughty .Ако някой го намери да свирка. Praynig

# 286
  • Стара Загора
placholiina, навсякъде е пълно с такива продавачки. Тук имаме магазин Ивис, в който едно че няма нищо свястно като асортимент, второ - като влезнеш и те грабват от вратата, неможеш да разгледаш като хората. Мразя такива нагли жени.  #2gunfire
Аз иначе днес се сдобих с този на Ши - И 940 "кален" на Катрин Арли, благодарение на Sassie.   bouquet
Ееххх, пак сте изписали много.  ooooh!  Laughing

# 287
всеки ден сте с нова покупка не мога да си представя какви са колекциите ви  newsm62 докато ви достигна... newsm27

# 288
Оооо да в Ивис продавачките са наистина невероятни. Следят те в ръчичките. Веднъж една маркираше нещо на някакъв клиент и през това гледаше изкъсо друг клиент, който разглеждаше стоката.
Този лак на Ши има ли такива златисти отблясъци в дествителност или от лампа се е получило така?

# 289
  • Стара Загора
Оооо да в Ивис продавачките са наистина невероятни. Следят те в ръчичките. Веднъж една маркираше нещо на някакъв клиент и през това гледаше изкъсо друг клиент, който разглеждаше стоката.
Този лак на Ши има ли такива златисти отблясъци в дествителност или от лампа се е получило така?

Да, има златист блясък.
А относно продавачките можеш да извадиш късмет, ако приемат и зареждат стока.

Иив, аз имах 30 лака, но откакто почнах да чета темата колекцията набъбна до над 70 и вече ме е страх да броя.  Laughing

А относно сивия, подобен на Илумаски...я ли незнам как се произнася, с 2 пласта е бомба, страшен блясък вади. Аз много му се кефя.  Laughing

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 22:20 от iv4enceto_91

# 290
всеки ден сте с нова покупка не мога да си представя какви са колекциите ви  newsm62 докато ви достигна... newsm27
Оооо повярвай, че няма да усетиш кога ще имаш няколко стотин нюанса с малки разлики от един цвят!  Joy Ако останеш тук на линия ще видиш - зарибявката е яка!  Wink Добра дошла в най-цветната тема с най-прекрасните участници!  Hug
А ето това ме радва тази вечер  Mr. Green http://yfrog.com/eq100920101286j

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 22:28 от Беки Б

# 291
всеки ден сте с нова покупка не мога да си представя какви са колекциите ви  newsm62 докато ви достигна... newsm27
Оооо повярвай, че няма да усетиш кога ще имаш няколко стотин нюанса с малки разлики от един цвят!  Joy Ако останеш тук на линия ще видиш - зарибявката е яка!  Wink Добра дошла в най-цветната тема с най-прекрасните участници!  Hug

мерси    Hug
преди половин година имах 4-5 различни лака сега имам около 30. не мислех (а и продължавам да не мисля  Outta Joint), че мога да имам няколко лака от един цвят, само различен нюанс, но ето ,че имам 3 сиви  Laughing. някой като покаже нов доста често ми харесва цвета  и искам и аз Whistling. истина е, че много се зарибих, вие сте виновни  box. не ми допадаше черния с брокат в него, но на скоро се обсъждаше и... искам и аз  Joy. сега замислям да си купя камъчета или сух брокат да имам нещо ново все пак, а и никога не съм ползвала  Thinking.. дали ще мога да използвам брокат по любителския начин само с топ лак  newsm78

# 292
  • Стара Загора
Аз поне засега не съм се зарибила по брокатените лакове, които са само с брокат. Кефят ме на снимките от нета, но на моите НЕ.

Беки Б, за пример само ще дам, че имам над 20 сини нюанса.  hahaha То бива бива любим цвят, но това вече на нищо не прилича. Мястото, което съм си отредила за лакове вече съвсем не стига, което е лошо.  Mr. Green

Момичета, лаковете на Арт Деко при вас как са като трайност. Днес ги гледах, цвета на брадата много ми харесва .... но цената ме спира. 12,50 не са никак малко.  Tired

# 293
Беки Б, за пример само ще дам, че имам над 20 сини нюанса.  hahaha То бива бива любим цвят, но това вече на нищо не прилича. Мястото, което съм си отредила за лакове вече съвсем не стига, което е лошо.  Mr. Green

мисля си, че някой път може да ги покажеш, защотото и на мен много ми харесва синьото, но имам само 2  Laughing

# 294
  • София

преди половин година имах 4-5 различни лака сега имам около 30. не мислех (а и продължавам да не мисля  Outta Joint), че мога да имам няколко лака от един цвят, само различен нюанс, но ето ,че имам 3 сиви  Laughing. някой като покаже нов доста често ми харесва цвета  и искам и аз Whistling. истина е, че много се зарибих, вие сте виновни  box. не ми допадаше черния с брокат в него, но на скоро се обсъждаше и... искам и аз  Joy. сега замислям да си купя камъчета или сух брокат да имам нещо ново все пак, а и никога не съм ползвала  Thinking.. дали ще мога да използвам брокат по любителския начин само с топ лак  newsm78

Защо си мислиш, че някой тук използва броката по друг начин, то като се замисля май няма много професионални маникюристки в темата, все сме се събрали любители ентусиасти  Laughing
Аз вчера си забърках страхотно подобие на шапкаря с брокатите от Джъмбо и един брокатен лак на Ши и честно да си призная, моето творение ми допада повече от оригинала, който си взех днес  Joy Joy Joy

# 295
Аз вчера си забърках страхотно подобие на шапкаря с брокатите от Джъмбо и един брокатен лак на Ши и честно да си призная, моето творение ми допада повече от оригинала, който си взех днес  Joy Joy Joy

и още не си показала? време е и ние да видим  hahaha
на мен от скоро много започнаха да ми харесват лаковете с цвят и брокат в него, шапкаря ми беше малко шарен, но ми е любопитно да видя твоя  Laughing

# 296
  • София

и още не си показала? време е и ние да видим  hahaha
на мен от скоро много започнаха да ми харесват лаковете с цвят и брокат в него, шапкаря ми беше малко шарен, но ми е любопитно да видя твоя  Laughing

Утре, на светло ще снимам, моя обаче е по-шарен и от Шапкаря, не знам дали ще го сложа някога  Mr. Green

# 297
  • Стара Загора
Беки Б, за пример само ще дам, че имам над 20 сини нюанса.  hahaha То бива бива любим цвят, но това вече на нищо не прилича. Мястото, което съм си отредила за лакове вече съвсем не стига, което е лошо.  Mr. Green

мисля си, че някой път може да ги покажеш, защотото и на мен много ми харесва синьото, но имам само 2  Laughing

Аз съм си пускала на 2-3 пъти "обновената" колекция.  hahaha Ето най-скорошните ми снимки:
http://ivchencetordv.snimka.bg/other/lakove.525802.20174089

# 298
лелеее уникална колекция си имаш  Heart Eyes
аз съм много далече от такава огромна колекция  #Crazy

# 299
  • USA, Steak State
Мен вече ме е страх да ги броя... След последната снимка май доста се увеличиха...

Общи условия

Активация на акаунт