Лакове за нокти - тема 12

• 46 655
  • 708
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Едно малко модно лакче, подарък от Бургас  Flutter

Depend 170 един слой:

# 301
  • София
Pampita, страхотен цвят, има ли я тази марка в София  newsm78

# 302
4е тези на Опи са ми скъпички и след като даже ме предупредиха,че са много нетрайни.....просто няма смисъл.

Трайни са си Опи, не се притеснявай, имат си срок на годност на тях, не се развалят преди това, само може да се сгъсти, като всеки друг лак.

Пампита, много хубаво е тов сиво.
Наде, искам да видя снимки  Hug

# 303
Пампита, и аз го харесах това сивичко...ще търся нещо такова...
Аз съм болна сега smile3545 yu5 и дори нямам сили да си сменя лака Tired, но ще ви следя Wink

# 304
placholiina, навсякъде е пълно с такива продавачки. Тук имаме магазин Ивис, в който едно че няма нищо свястно като асортимент, второ - като влезнеш и те грабват от вратата, неможеш да разгледаш като хората. Мразя такива нагли жени.  #2gunfire
 И 940 "кален" на Катрин Арли, благодарение на Sassie.   bouquet

Не знам как очакват някой да им пазарува  в магазина след такова отношение  Naughty , все едно си потенциален крадец.
Ивче ,ако можеш  снимай го този кален на Катрин Арлей - на вълна кал съм   Joy Blush и направо ще откача вече и откъде  е или да питам Саси ? Thinking

# 305
  • Стара Загора
Плачи, ето http://ivchencetordv.snimka.bg/other/lakove.525802.20549304
За сравнение виж и този на Ши - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/lakove.525802.20549305

# 306
  • София
Ето снимки  Hug

От ляво е моето творение с брокатите от Джъмбо, на два слоя, а то дясно Шапкаря на 3.

# 307

Ивче благодаря ти  Hug  bouquet  ,обаче не  е ли по- шоколадово кафяв отколкото кален  newsm78 , прилича ми повече на Desert Fox на Essence .

# 308
Ето снимки  Hug
http://img214.imageshack.us/img214/1980/madr.jpg
От ляво е моето творение с брокатите от Джъмбо, на два слоя, а то дясно Шапкаря на 3.
Ми и двете са хубави, едното по-тъмно, другото по-светло. Но ако не знам, че едното си го правила ти, ще реша, че е един и същи тип лак в два различни нюанса. Peace
Драскащи ли са тези толкова много брокати? Без топ е почти сигурно, но това и с топ лак ми изглежда грапаво. Thinking И как се сваля от ноктите това? Laughing

# 309
  • София
Ето снимки  Hug
http://img214.imageshack.us/img214/1980/madr.jpg
Ми и двете са хубави, едното по-тъмно, другото по-светло. Но ако не знам, че едното си го правила ти, ще реша, че е един и същи тип лак в два различни нюанса. Peace
Драскащи ли са тези толкова много брокати? Без топ е почти сигурно, но това и с топ лак ми изглежда грапаво. Thinking И как се сваля от ноктите това? Laughing

Задължително си трябва гъст топ от рода на Сеш Вит с два слоя става огледало, никога не съм слагала подобен брокат на моите нокти, но мисля че ако се маха с техниката с памуче на всеки нокът, ще се махне лесно.

# 310
  • Стара Загора

Ивче благодаря ти  Hug  bouquet  ,обаче не  е ли по- шоколадово кафяв отколкото кален  newsm78 , прилича ми повече на Desert Fox на Essence .

И аз това щях да казвам. Този на Ши, каче ли по бие на кален.  Thinking

# 311
Над, перфектно си го направила. Честит Шапкар! Hug  bouquet
Сивото на Пампита също е много готино.

Плачи, аз също искам "кален" лак, но повечето ми идват кафеникави, а не сивкави. Вчера гледах страхотен каки на Орли, но пак е в повече в кафяво и го подминах. CND нямат кален. От по-евтините също ми кафенеят. Остава OPI  или в краен случай 505.

Много трудно махам Шапкаря. Винаги с памучета и пак ми надира ноктите.

# 312
nad_tab, сега даже отворих твоя линк през моя цитат и видях снимката по-голяма. На този от ляво отдолу има някакъв червеникав слой, затова лака изглежда по-тъмен! Без този слой, ако го нанесеш на бялата основа, смятам, че двата лака са напълно еднакви! Peace

# 313
  • София
densi, щом искаш сивкав кален и не ти е светъл, пробвай Essie Chinchilly  леко по-кафяв е на живо  Hug

Аз съм фен на YDKJ, много ми харесва и suede варианта, нищо че няма нищо общо с оригинала  Hug

nad_tab, сега даже отворих твоя линк през моя цитат и видях снимката по-голяма. На този от ляво отдолу има някакъв червеникав слой, затова лака изглежда по-тъмен! Без този слой, ако го нанесеш на бялата основа, смятам, че двата лака са напълно еднакви! Peace

Червеникавия слой е от броката, този които продават в Джъмбо, след 2-3 дни пуска... иначе ги сложих в прозрачен лак  Hug

# 314
nad_tab , много ми харесва, Heart Eyes но няма къде да го пробвам и откъде да го купя. Аз все още не съм ходила в Експерта. Ох прекрасен е!

Общи условия

Активация на акаунт