Лакове за нокти - тема 12

• 46 749
  • 708
  •   1
Отговори
# 345
  • USA, Steak State
Вчера си купих продукт на Сали Хенсън с акрил и найлон- води се топ лак / чудно ми е дали мога да го ползвам за основа, понеже има специално от същата серия и основа, а не ми се дават още 9$ и за нея/. Уникално е! Имам супер меки и белещи се нокти. Намaзах го върху лака си и направо се циментосаха. Simple Smile Имала съм ноктопластика и мога да сравня с гела, който слагат върху ноктите при нея. Маха се с лакочистител.. уж.. Струваше си парите определено.

# 346
  • Ст Загора
Да кажа само ,че и umbrella имат разредител за лакове , върши си работа .Моя е безцветен 50 мл. капи се капки в лака , а на перфект е ж едно светло синичко шишенце , или е светло син.
iiv_05 питай в магазините за разредител за лакове ,че аз питах за разредител на перфект в няколко магазина никои незнаеше ,наи случаино намерих на ъмбрела въобще незнаех че имат.

# 347
TheBlackWidow, моето мнение е,че няма да е подходящ за основа щом изрично е посочено,че е топ лак. Peace

# 348
  • USA, Steak State
Освен и основата да си взема, просто ефекта е потресаващ, а не искам примерно върху мат лаковете си да слагам този топ, че лъскавее... нали.

# 349
Освен и основата да си взема, просто ефекта е потресаващ, а не искам примерно върху мат лаковете си да слагам този топ, че лъскавее... нали.

Да,разваля се матиращия ефект на лака.

# 350
  • Пловдив
Бях обещала снимки на Moda Suede 301:

Ето и моето сиво, което си направих, за да не остана и аз по-назад  Blush:

# 351
Вижте пък аз какви ги забърках от Мода мат 107 и яркорозов лак на някаква неизвестна българска марка - определено ноктите ми не изглеждат в момента особено добре, определено този лак изобщо не ми отива, единственото, което ми харесва е матовото розово, което се получи Heart Eyes:

# 352
UNynaeve, благодаря   bouquet
и със сивото си се справила добре  Laughing

# 353
  • Пловдив
UNynaeve, благодаря   bouquet
и със сивото си се справила добре  Laughing

Благодая ти! Между другото съм влюбена в пръстите и маникюра ти  Heart Eyes.

# 354
Благодая ти! Между другото съм влюбена в пръстите и маникюра ти  Heart Eyes.

за втори път ми го казвате и започнах сериозно да се замислям какво ви харесва  Grinning
та моля споделете  Peace
а за маникюра много благодаря  Embarassed
и аз да отбележа, че много харесвам нокътната ти плочка

# 355
  • София
Тънки и дълги, като на пианист, какво повече можеш да искаш от пръсти!

# 356
много ви благодаря  Simple Smile Embarassed притеснявам се вече  Laughing ама това, че са тънки може да се дължи на възрастта ми  Whistling

открих, че името на този маникюр е Ruffian manicure
научих за омбре маникюра, за лобутеновия и за обърнатия френски. знаете ли някакъв друг вид, защото ми стана много любопитно  Simple Smile

# 357
Ето няколко любими мои лакове:

OPI Catch Me In Your Net

Claire's Mood Earthy/Happy - не съм доволна от трайността му

OPI Funky Dunkey

China Glaze Classic Camel и China Glaze Ingrid - Classic Camel е уникален цвят на живо, снимката не може да предаде  страхотните му отблясъци.

# 358
Аз видях China Glaze-Bogie на живо и се влюбих в него!  Heart EyesНяма да мирясам,докато не си го взема. Crazy

# 359
Някой да има впечатления от тези лакове и по-специално този цвят - 535 Merlot Red

http://www.loreal-paris.co.uk/cosmetics/nails/resist-and-shine-t … m/merlot-red.aspx

Интересни са ми някои цветове, а в интернет точно техни снимки няма.

Общи условия

Активация на акаунт