Лакове за нокти - тема 12

• 46 486
  • 708
  •   1
Отговори
# 435
Прекрасно. Heart Eyes

# 436
  • София
Pampita, Pastel pink-a на колко слоя е на снимката? Трудно ли се нанася?

Pastel Pink при мен се нанася трудно и става на черти. Трябват му поне 3 пласта. Иначе е много хубав цвят.

На мен не ми беше трудно да го нанеса, само 2 слоя са. Първо сложих основа и изчаках да дръпне, после един тънък слой от лака. Наистина стана на черти, но след като леко позасъхна сложих втория, малко по-плътен, но в никакъв случай дебел слой. Стана си напълно непрозрачно. Сложих от топа на CND, малко след това си легнах и каква беше изненадата ми на сутринта беше на чаршафчета, даже сега пак сложих от топа, ама не успя да поправи всичко. Преди с Сеш Вит, никога не ми се бе случвало така, аз винаги се лакирам преди да си легна заради децата.

# 437
  • София

Може ли да ми кажеш номера на лака на Perfect   bouquet

# 438
elikain, на мен не ми зарежда  newsm78
това, което е показала Лу наистина е хубаво  Heart Eyes

# 439
  • София

Да, Перфекта е 115, много хубаво графитено черно.

# 440
  • Благоевград

http://elikain.snimka.bg/hobby/nailart.533586.20592420

сега, надявам се да се отварят тези снимки

# 441
  • София

Да, Перфекта е 115, много хубаво графитено черно.

Благодаря ти Simple Smile  bouquet

# 442

http://elikain.snimka.bg/hobby/nailart.533586.20592420

сега, надявам се да се отварят тези снимки

да, мерси  Hug
получило се е много добре  Simple Smile

# 443
Момичета ,някоя от вас поръчвала ли си е от сайта на starnails,направих  поръчка в четвъртък,там пише доставка два-три работни дни,но нямам никакво потвърждение от тях,че е приета,нито обаждане,нито e-mail.Тъй като винаги когато съм правила онлайн поръчки е следвало потвърждение сега се чудя,да чакам или да си търся друг начин. newsm78

# 444
Сефтосах най-сетне холограмния на Катрин Арли - http://img121.imageshack.us/img121/6962/greywu.jpg
За мен този цвят не е черен обаче, по-скоро тъмносиво. Много ми харесва и леко съжалявам, че толкова време го отбягвах.

Това много ми допада и бих го носила с удоволствие, при подходящо настроение.  redecoration Обаче само на къси нокти, на дълги кичът дори и на мен няма да ми понесе.

# 445
След малко отивам да се развихря в магазинчето на Младост- по-специално съм твърдо решена да се сдобия с лилавия от Suede колекцията. Видях, че няколко момичета го предлагат за размяна в темата, но пък никой не е проявявал интерес към моите лакове и се отказах да разменям. Почти убедена съм, че няма да завърша само с това LaughingАз с калните цветове приключих-Зулу ми стига!Обаче сега като гледам това Опи и Шанела...това за мен не е кално, аз си го кръстих цвят кафе Joy Joy Joy И искам едно такова Heart Eyes Исками се да си имам и червения колограм на КА Grinning

# 446
  • Sofia
А аз калните с по-бежов оттенък наричам лак-фон дьо тен.  Grinning

Отказвам се да пазарувам от магазинчето на  Иван Асен. За втори път ми пробутаха отварян лак, гърлото му цялото омазано и сгъстен.  Close Разбирам, че искат да пестят от мостри, но тогава да не дават на клиентите да отварят лаковате.

# 447
Днес съм с този графитения на Перфект - много е ефектен.

# 448
След малко отивам да се развихря в магазинчето на Младост- по-специално съм твърдо решена да се сдобия с лилавия от Suede колекцията. Видях, че няколко момичета го предлагат за размяна в темата, но пък никой не е проявявал интерес към моите лакове и се отказах да разменям. Почти убедена съм, че няма да завърша само с това LaughingАз с калните цветове приключих-Зулу ми стига!Обаче сега като гледам това Опи и Шанела...това за мен не е кално, аз си го кръстих цвят кафе Joy Joy Joy И искам едно такова Heart Eyes Исками се да си имам и червения колограм на КА Grinning
Права си Зулу е невероятно добър лак. Heart Eyes Пустинната лисица също. Сега ще се лакирам с последния.

# 449
аз се сдобих с 2 нови лакчета на Golden rose - Fantastic colors - 03 и 04 - млечно лилаво и млечно розово-оранжево. Още не съм ги пробвала, защото сутринта си забърках едно сиво омбре и ще му се порадвам още ден-два  Party

Общи условия

Активация на акаунт