Лакове за нокти - тема 12

• 46 491
  • 708
  •   1
Отговори
# 420
  • София
икка, пробвай първо да го поносиш няколко дни зеления. Аз бях също така първия път като се лакирах в зелено. Даже мъжа ми ми се смя, че изглеждам все едно ръцете и краката ми са хванали мухъл  Laughing Първоначално ми беше много странно, но на 2-3 ден толкова ми хареса, че сега имам поне 6-7 зелени и тюркоазени лака

# 421
Да се похваля ,че си намерих най- после калния лак на Перфект  newsm44    и покрай него забърсах един холограмен на КА.Промених си  и мнението за матовите , явно с по- тъмните цветове се възприемам  Flutter , от вчера съм с вишнево и е много интересно , като ми писне ще го мина  с топ лак.По - късно ще щракна  новите лакчета. Grinning

# 422
  • Belgium
Карен, различен цвят маникюр на двете ръце в близки нюанси си е един от модните писъци в момента в маникюра, така че ще си по последна мода  Wink

Миалата тема някой сподели за това, но не го разяснихме. Лу, можеш ли снимки да покажеш?

Явно Лу не се майтапи с мен, а аз без да искам съм уцелила тренда!  Laughing

Изобщо не се майтапя, пишеше го в някакво списание  Laughing

Алиена, нещо не мога да намеря снимки, но ще ровя пак и ако има, ще пусна  Peace

Маци, ще снимаш ли калния на Перфект на нокти, като го намацаш?  Flutter

# 423
На мен пък ми се е приискал хубав кален на Опи. Доста ще се носи в студеното време и предпочитам да е траен. Някакви предложения  Blush

# 424
На мен пък ми се е приискал хубав кален на Опи. Доста ще се носи в студеното време и предпочитам да е траен. Някакви предложения  Blush

Показалец: OPI Over The Taupe
Среден: OPI You Don't Know Jacques
Безименен: Butter London Fash Pack
Кутре: Orly Country Club Khaki

Аз лично имам Over the Taupe и много си го обичам  Heart Eyes

# 425
Pampita, Pastel pink-a на колко слоя е на снимката? Трудно ли се нанася?

# 426
  • Belgium
Не мога да открия добри снимки на различния лак на ръцете, но е нещо такова:

Цветовете обаче не са подбрани добре. Трябва да са в една гама, по-тъмен и по-светъл с няклко тона разлика, иначе става циганийка  Laughing

И няколко циганийки  Laughing

# 427
Rangua, прекрасно, благодаря ти  Hug
На тази снимка наистина първия е най-хубав (поне според мен), но и втория много ми харесва. Мисля обаче, че densi беше писала, че в действителност е по-светъл  newsm78
А на Over the Taupe, реален ли е цвета?

# 428
  • Belgium
Pampita, Pastel pink-a на колко слоя е на снимката? Трудно ли се нанася?

Pastel Pink при мен се нанася трудно и става на черти. Трябват му поне 3 пласта. Иначе е много хубав цвят.

minana ето ги двете ОПИта и Шанел 505 - най-добрият кален за мен  Laughing

# 429
  • Sofia
Ще оставя двуцветния маникюр за след няколко дни, защото днес съм на родителска среща на първолак, да не събирам погледите от първия ден.  Blush

# 430
Лу, благодаря ти  Hug
Сега пък съм в още по-големи дилеми  Mr. Green На тази първия ми харесва най-много, но май и Шанела  Whistling
Трябва да ги видя наживо  Blush

# 431
Rangua, прекрасно, благодаря ти  Hug
На тази снимка наистина първия е най-хубав (поне според мен), но и втория много ми харесва. Мисля обаче, че densi беше писала, че в действителност е по-светъл  newsm78
А на Over the Taupe, реален ли е цвета?
Аз нали също търся "моя" кален лак, OPI You Don't Know Jacques е по-светъл в шишето, на ноктите е по-тъмен. Аз съм объркала май като писах. Някой друг писа също после, че е доста по-тъмен. Освен това го няма никъде по магазините. Казаха ми, че има небивал интерес към калните лакове. Този на Орли на малкото пръстче е супер вчера го пробвах, но той е определено по-светъл. Over the Taupe не съм го пробвала, но ще го видя заинтиргувахте ме. Иначе ще се спра директно на 505 и аз. Най-добрия е и за мен.

# 432
Ето и моята колекция лакове. Въпреки, че е много по - малка от вашите ми беше трудно да наредя всички така, че да се виждат  Joy и реших да я покажа  Simple Smile

цялата

# 433
  • Благоевград
Айде и аз да се присъединя след всички изчетени теми.....благодарение на вас събрах огромна колекция с лакове, голяма мания е. Моите клонят към 100. Установих, че това много ми лекува нервите. По-късно ще снимам и моята колекция. Вчера си измайсторих това маникюрче: http://prikachi.com/images/219/2505219Y.jpg
http://prikachi.com/images/216/2505216e.jpg

Това го направих с тъмно син лак и отгоре залепих сух зелен брокат като преливка.
Много ми е интересно дали знаете някакви други техники за маникюр?

# 434
  • Belgium
elikain много сладко се е получило  Laughing

Едно хубаво съчетание на Шанел Каки и чанта Баленсиага  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт