Лакове за нокти - тема 12

• 46 458
  • 708
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за инфото относно Модата, ама Владиславово ми е далече....а и пазара там незная къде е...То мога да хвана автобус, ама незная къде да търся пазарчето...

# 76
Иначе аз нямам нищо ново за споделяне, обаче исках да попитам - Aquamarine, кой номер е тази червена Мода? Направо ми останаха очите в нея, дано я открия някъде Wink
Аз имам един може би глупав въпрос, но все пак... Понеже досега не съм ползвала матови лакове, се чудя дали кремовете за ръце и тем подобните мазилца развалят матовия завършек Rolling Eyes [/b]
Развалят да, особено мазните кремове.

# 77
  • София
малко зимни цветове

# 78
  • Belgium
Аз си купих крем за ръце 2 в 1 на MicroCell - ползва се и като крем и като маска  Grinning Много ми го препоръчаха, ще пиша отзиви.

Маникюристката ми ме посъветва за здрава коса и нокти, а и като превенция да си правя курс два пъти годишно (пролет и есен) с Геритамин Нео (витамин А и Е) и Витамин С. Мисля да опитам  Laughing

# 79
някой има ли други на Мода от суеде серията без 300, 303, 306 и 309 защотото видях на bradata номер 309 и ми хареса с тези перли, но ми се иска да е по - тъмен цвят, защото на този му прозират ноктите от 3 слоя  #Crazy . та някой ако има дали ще може да пусне снимка на ноктите  Embarassed . в шишенцата не ми допадат много, ама като гледам седят по съвсем различен начин  Thinking

# 80
302 - тъмно червен
304 - средно син
307 - приятен кафяв
303 и 309
тези пет имам, снимки няма да пускам, моят апарат не ги прави добри /или пък фотографът му е виновен  Crazy/

ето ги в бутилчетата: http://media.snimka.bg/6367/018989997.jpg - последният е обикновен гланцов, също много красив цвят

# 81
  • София
някой има ли други на Мода от суеде серията без 300, 303, 306 и 309 защотото видях на bradata номер 309 и ми хареса с тези перли, но ми се иска да е по - тъмен цвят, защото на този му прозират ноктите от 3 слоя  #Crazy . та някой ако има дали ще може да пусне снимка на ноктите  Embarassed . в шишенцата не ми допадат много, ама като гледам седят по съвсем различен начин  Thinking

Ето моите велурени.
http://a.imageshack.us/img819/3451/moda.jpg

# 82
  • Някъде тук
Наде,можеш ли да ми кажеш кафевия велурен  кой номер е ?  Peace

# 83
Наде,можеш ли да ми кажеш кафевия велурен  кой номер е ?  Peace

Rolling Eyes

# 84
  • Пловдив
Ето лилав велурен 311 показалеца, но при мен е повече матов отколкото велурен, въпреки надписа suede:

Ето и златничък с номер 305:

Имам и един сребърен 301, който все още не съм пробвала.

# 85
  • София
Добре де, явно само аз не ги възприех МОДА-та, имам 3-4, лакирала съм се по веднъж.....ама.....не са мойте матовите лакове, друго си е да има гланц  Mr. Green

Есенс Деним-ите къде по магазините могат да се намерят. Искам сивото....евентуално черното....може би и розовото  newsm78 Дали да се пробвам в Бонжур в Скай Сити?

# 86
от матовите и аз се отказах, но велурените са ми любов  Heart Eyes
искам черен велур  hahaha

# 87
  • София
Наде,можеш ли да ми кажеш кафевия велурен  кой номер е ?  Peace

Лакчетата са в къщи, Бубанка пише че кафявия е 307, друг кафяв няма, ръководейки се от неговия номер тъй като съм ги лакирала, както са си подред на номерата.

От 301 сив до 309 екрю, ярко лилавия трябва да е 300 или 310  Hug

от матовите и аз се отказах, но велурените са ми любов  Heart Eyes
искам черен велур  hahaha

Много лесно става, ще забъркам довечера и ще покажа  Hug

# 88
  • София
Имах едно велурено синьо-лилаво, дето седеше точно като дънково. Много гот беше, правеше впечетление.....но издържаше няколко часа  Rolling Eyes  Sick

bubanka поздравче с Alannah Myles и едноименното парче тогава  Mr. Green

# 89
Мишле,   bouquet

интересна комбинация мат-гланц:

Над_Таб,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт