Лакове за нокти - тема 12

• 46 410
  • 708
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Мерси Hug

Като го имаш 309 - нОси си го Crazy Аз таквиз явно не харесвам Whistling Пък ако ти харесва другия (от любимите ти Перфект Laughing), свиркай!

А за маниите... моя като ми видя подредената колекция от лакове и пробва колко тежат, се закани, че като искам да си мажа нещо на филийка, ще ми дава лак Twisted Evil Уж все пари сме нямали, пък как ми набъбнала чантата с лакове Embarassed Ма мноу му здраве Crossing Arms

# 61
Перфект-и нищъ   byeuu
не, че не съм си купила два от тези новите тъмни наситени цветове   Stuck Out Tongue Winking Eye 
каня се да ги снимам, но моят апарат не прави добри снимки, а подобни цветове момичетата показаха вече

Kissing Heart

# 62
  • USA, Steak State
Хахаха моето МБ пък ми се кефи на маниакалните колекции от козметика и аромати.  Mr. Green И доста спомага за увеличаването им.  Rolling Eyes

# 63
Хоп,цоп и аз в новата темичка!
Абе,браво на вашТи Мъже,кой парадоксалче купи,кой парфюм.Да са  живи и здрави и да допринасят за лудостите ни!
Алиенка,аз  също днес съм с онова зеленкото,ама на мен много ми харесва.Супер покривно и наситенко! Е, домашните ме обявиха за пореден път ,че малко , така съм с  леко отклонение,ама важното е ,че поне Мъжо,го одобри!Рече,че ще вземе да си боядиса тротинетката в таз разцветка! Wink

# 64
  • Бургас
Тротинетка
в таз разцветка...
Ако няма рима
удари мА hahaha

# 65
  • USA, Steak State
Хоп,цоп и аз в новата темичка!
Абе,браво на вашТи Мъже,кой парадоксалче купи,кой парфюм.Да са  живи и здрави и да допринасят за лудостите ни!
Алиенка,аз  също днес съм с онова зеленкото,ама на мен много ми харесва.Супер покривно и наситенко! Е, домашните ме обявиха за пореден път ,че малко , така съм с  леко отклонение,ама важното е ,че поне Мъжо,го одобри!Рече,че ще вземе да си боядиса тротинетката в таз разцветка! Wink

Завърна се ти.  Mr. Green

# 66
  • София
Най-после и аз да се матирам Laughing

# 67
Сещам се, че преди доста години, може би десетина, си бях купувала лак на Диор, който беше хем мат, хем nude. Май беше първия с подобен мат ефект. Помня, че не останах доволна от него, мажеше се неравномерно. Ако случайно го открия забравен, ще го погледна дали става за нещо и дали нанесен 2-3 пъти ще е по-покривен. Между другото аз съм от тези некъсметлийки, които не задържат лак повече от 1-2 дни. Независимо от това, че спазвам всички правила, без значение салонен или домашен маникюр, без значение от марка ... Имала съм от почти всички скъпи марки лакове. Може би само един Ланком съм запомнила с добро, и то един определен цвят, при това 2 шишенце беше по-зле, защото беше произведено другаде...
Не видях да сте обсъждали Peggy Sage? Има интересни джунджурии там, както и богата гама лакове и продукти за грижа. Среден ценови клас - около 12лв май.  http://www.peggysage.com/

# 68
Да се включа и аз в новата тема, че току-виж за ден-два сте я изписали, както си му е редът Mr. Green

Иначе аз нямам нищо ново за споделяне, обаче исках да попитам - Aquamarine, кой номер е тази червена Мода? Направо ми останаха очите в нея, дано я открия някъде Wink

# 69
  • София
Иначе аз нямам нищо ново за споделяне, обаче исках да попитам - Aquamarine, кой номер е тази червена Мода? Направо ми останаха очите в нея, дано я открия някъде Wink
Номер 103 е Mr. Green И аз постоянно се взирам в ръцете си, а първоначално съжалявах, че съм взела този цвят, вместо по-светло червения.
Аз имам един може би глупав въпрос, но все пак... Понеже досега не съм ползвала матови лакове, се чудя дали кремовете за ръце и тем подобните мазилца развалят матовия завършек Rolling Eyes

# 70
  • USA, Steak State
Страшно неудобен сайт за разглеждано, но иначе има хубави продукти. Жалко, че не се предлагат тук.

# 71
за съжаление матът наистина лъсва - дори и да не миеш чинии, все пак използваш ръцете си непрекъснато, получава се леко триене и ... гланц  Confused

# 72
  • Стара Загора
Аз понеже неможах да открия лаковете в добре подредения сайт на Пеги Саж  Mr. Green знам къде имаше козметика на марката и погледнах там - http://www.kozmetika.bg/browse.php?rubrid=116  Peace

Лакчето на Пърфект е номер 100, не съм сбъркала.  Laughing   bouquet

# 73
Е,ама къде без мен?!  bouquet Hug
Брадичке,има, има, ама парЕ за боя нема!
Та сега по темата,би ли споделила,тези твоите измити цветове ( дет си ги показала), какви са,що са,ако обичаш, Моля!

# 74
За Варненци да кажа,че лакове на мода мат и суит има на пазара във Владиславово   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт