Лакове за нокти - тема 12

• 46 402
  • 708
  •   1
Отговори
# 45

може би за този линк със завършеци говорите? повечето изглеждат логични, но все пак се хванах за главата като го видях..

много интересен линк, благодаря!   bouquet

пп сега разбирам защо холограмното черно не ми харесва толкова много - искала съм холо глитър  Joy

# 46
  • Стара Загора
Аз днес бях лакирана така http://ivchencetordv.snimka.bg/other/lakove.525802.20518424.big но го изтрих и утре ще се лакирам с нещо синичко.  Crazy Все още нямам черният холограм, но една приятелка ще ми го изпрати следващата седмица.  Heart Eyes

# 47
  • Бургас
Я да си се запиша както си му е редът Mr. Green  Много ми хареса сивичкия лак на Ила...непомнякаквоси от първия пост Crazy Ама трябва да се поспра малко, че правих подреждане тия дни на лаковете си и установих, че са почти 90, от които поне 25 непробвани дори Blush Така че днес опитах едно телесно и едно по-светло подобно...ми не мога 'ич да се харесам с тях Crossing Arms Дори половинката като ме видя, първо реши, че нямам лак и се учуди hahaha След което се изказа, че тия измити цветове с чиста съвест мога да ги зарязвам някъде (едната ми ръка е с единия, а другата с другия - нъл било мудерно и това Crazy) и да продължа да си се цапкам с моите жизнерадостни и забелязващи се цветове Flutter Ей ми ги "измитите" нокти:

# 48
  • София

Колко ти взеха за доставката? Само 1 лак ли поръча?

# 49
Това за двете ръце с различни лакове не го знаех  Crazy

Сега се налакирах със зеленото, нещо не съм очарована, ще видя утре на слънце как ще е. Малко бяло ако му сложа май ще стане по-хубаво, ще пробвам в едно шише да забъркам.

# 50

ш'мъ проша'аш, ама са много 'убави - любими мои цветове  Hug

# 51
нищо друго не си харесах в магазина - имам всичко, което ми харесва  Confused
Пък на мен всичко ми харесва напоследък, но понеже не мога да реша кое да си купя, накрая си излизам само с лютата клетва наум на продавачката. Rolling Eyes
Другото, което ме спира, са кратките, но много остри проблясъци на съвест, че вече имам всичко необходимо, или поне мога да си го изработя с наличните, но ламтя от лакомия.
Още едно, последно, но не по значение, е, че когато си купя нещо, искам да го използвам веднага, щото после може да ми мине меракът; а осъзнавам, че физически не ми е възможно да го направя с 3-4 нови лака едновременно.
И тоя, целият филм от разтърсващи драми и тегоби, ми се прожектира в главата, нали, докато гореупоменатата продавачка получава разширени вени, чакайки ме да се натуткам.
Мъкаа... no

# 52
На посочения от Бамфи линк се чудех кое от кое повече ми харесва..  Heart Eyes Очите ми останаха в т.н. flakie finishes. Макар че ме съмнява да се възприема с нещо такова на ноктите. Но аз и сега си имам един лак, купен само заради цвета - радост за окото. Ужасно мирише на химия обаче и никога не бих си го сложила на ноктите.

bradata, кажи моля те марка и номер на първия  Heart Eyes Представям си го обаче с един плътен бял пласт отдолу.

iv4enceto_91 , от теб искам номера на въпросния сив пърфект, моля  Hug

# 53

Колко ти взеха за доставката? Само 1 лак ли поръча?
2 лака поръчах-розовия и светло синия.Утре ще ми ги донесат.Доставката е 5 лв.

# 54

имам десетина непробвани /нямам предвид неносени  Blush / и си харесвам все едно и също  newsm50
и поне двойно неносени изобщо  oops

пп сега се лакирах с холограмния на КА, мъжеството намина към кухнята, където се бях укрила, за да няма драми поради смрад, и каза: "как можеш да живееш в такава враждебна т. е. ацетонова атмосфера ... и как можеш да имаш такъв вкус за лакове  ooooh!"
 smile3527

# 55
  • Стара Загора

Мисля, че беше 100. Сутринта ще проверя (до 9 и 30) и ако греша ще се поправя.  Peace
Има страхотен блясък.  Simple Smile

# 56

Мисля, че беше 100. Сутринта ще проверя (до 9 и 30) и ако греша ще се поправя.  Peace
Има страхотен блясък.  Simple Smile

bouquet

# 57
... и как можеш да имаш такъв вкус за лакове  ooooh!"
 smile3527
Хич да не ти пука,Буб! LaughingЧерният холграмен пък точно си е супер! CrazyТой и ММ преди няколко дни се изказа негативно за тъмносивия ми лак,но това няма да ме спре да си го нося стига мен да ме радва.А освен това съм понатрупала доста нови тъмни лакчета и само чакам да ми дойде настроението за тях и да ги почвам. Mr. Green

# 58
  • Бургас

ш'мъ проша'аш, ама са много 'убави - любими мои цветове  Hug
Прощавам ти и ако искаш ще ти ги пратя (ама не утре, че ще съм на нокти до телефона знаеш за какво) Peace Иначе първия е от велурените на Мода (309 ако не се лъжа, но утре мога да погледна, че ако сега изкарам синята торба с лаковете, дето тежи към 5 кила, ще ме люскат с нея Mr. Green), на 3 пласта и с топ отгоре Peace

Мъжете откога започнаха да разбират от лакове и враждебна атмосфера Crossing Arms С нЕкои изключения, дето купуват сами на жените си Whistling

# 59
Брадатковице, стискам палци   bouquet

309 го имам  hahaha

пп аз на моя момък не му обръщам хич-грам фнимание още откакто ме е прихванала парфюмната мания - тази за лаковете е къде-къде по-невинна  tooth

Общи условия

Активация на акаунт