Обучение срещу ваучери по схема “Аз мога” 3- втората вълна

• 80 260
  • 870
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Имам 5 отсъствия за общо 300 - те часа. Сертификатите ни ги написаха с резултатите от обучението, но не ни ги дадоха. Казаха, когато си получим парите - тогава.

това не е редно., говори за нестабилна фирма организираща курса.
така или иначе дипломата ти от курса (макар легитимна) не е официален документ за владеене на език, и знанията ти от курса, ако ги има, ще са много по-ценни от самата диплома., а ако искаш диплома с тежест, например по англ ез, се яви на TОЕFL или Кембридж или нещо което има реална стойност.

Наясно съм със сертификатите. Исках да знам дали имат право да не ми издадат документ за завършен курс по програмата, ако не са си получили парите за моя ваучер. Само това.

# 511
Да ви споделя.Аз попаднах на крайно лош ДУ. Много съм недоволна и искам да ви питам къде да си потърся правата?От както започна курса август месец сме имали броени пъти теория за практика да не говорим.Обучителната програма не се спазва, материалите ни се изпращат по имейли и трябва сами да търсим начин да си ги разпечатваме и т.н.
Ако някои знае къде да се обърна да си потърся правата ще съм благодарна  Thinking

# 512
Привет!

Записвам се да следя темата. Имам голямо желание да се възползвам от "Аз мога"  Peace
През Февруари ли стартират следващите записвания?

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 10:55 от pink_floyd

# 513
Днес звъннах в Агенцията по заетостта в София по личен повод.
Във връзка с ваучерите предполагат, че подалите документи през септември ще започнат да получават ваучери най-рано в края на януари, а по-вероятно - през февруари. Все още не е приключило раздаването на ваучери на подалите през април.

# 514
Снощи получих смс от Бюрото по труда да се явя да си получа уведомлението.Подала съм документи на 22.04.В какъв срок трябва да се явя и трябва ли да знам нещо да питам или коригирам при явяването си?

# 515
  • София
medula много полезно инфо   bouquet
Тъкмо вече се чудех дали да не отида до там, за да проверя какво става.

# 516
  • Sofia
Снощи получих смс от Бюрото по труда да се явя да си получа уведомлението.Подала съм документи на 22.04.В какъв срок трябва да се явя и трябва ли да знам нещо да питам или коригирам при явяването си?

АЗ смс-и ли изпращат?

# 517
Бюрото по труда да изпращат смс-и от страницата на Мтел Simple Smile

# 518
Някой може ли да ме ориентира кога е следващият период за подаване на документи ?
 Praynig

# 519
  • York
Наскоро се присетих, че чакам обаждане по повод ваучера, но явно ще има да си почакам още, щом към момента издават на подалите Април  ooooh!

# 520
Някой може ли да ме ориентира кога е следващият период за подаване на документи ?
 Praynig

Здравейте, аз също се интересувам кога е периода за следващото подаване на документи. Последните са били от 1.09 до 30.09. Благодаря предварително:)!

# 521
Здравейте!
Подаването на документи е два пъти годишно. Миналата година беше февруари-април и септември. Очаква се следващото приемане на документи да е февруари месец. Следете темата - със сигурност ще се чуе Simple Smile

# 522
Миналата седмица изпратих мейл до ДБТ "Сердика" с питане кога ще приемат нови документи и ми отговориха следното: "В сайта на Агенция по заетостта ще бъде съобщено за отварянето на нова сесия за прием на документи по схема "Аз мога" в бюрата!".

# 523
Някой изкарал ли е с ваучер английски език в Кабината?

# 524
Благодаря:)!

Общи условия

Активация на акаунт