Обучение срещу ваучери по схема “Аз мога” 3- втората вълна

• 80 233
  • 870
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Цитат
Някой изкарал ли е с ваучер английски език в Кабината?
Сега го караме...

има друга тема, в която обсъждаме това - заповядай там.
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=545689.msg17306201#msg17306201

# 526
Съвсем сериозно съм се замислила за един курс по тази програма, записвам се за повече информация.

# 527
на мен  ми отпуснаха такива ваучери и започвам на 06,01,2011 -бизнес администрация ,въпреки ,че исках икономика и мениджмънт -за счетоводство им бяха свършили ваучерите още в "зародиш"

# 528
  • Варна
Когато подадох документи дамата, която ги прие каза да очаквам обаждане около Коледа, но понеже тя мина и замина реших да отида да проверя на място. Хванах обедната почивка, но на пратера имаше папка със списък на одобрените. За съжаление той беше за тези, които са били по програма 2.1-11, а аз съм от  Септемврийската вълна 2.1-13, та някой дали знае за Варна дали има друго място, кедето да проверя до къде са стигнали и дали това изобщо е актуален списък. Да не би и другаде да изнасят списъци.

# 529
През март 2011 г. ще стартира процедурата „Аз мога повече”

http://www.az.government.bg/internal.asp?CatID=21&WA=News/Vi … s.asp&ID=1138

# 530
Здравейте,
сега може ли да се кандидатства по програмата?

# 531
  • София - Дианабад
Сега не може да се кандидатства по програмата.

На мен ми казаха, че ще ми се обадят към април. Сега обаче се питам, възможно ли е да няма ваучери за всички, които са подали през септемвриnewsm78

# 532
  • Sofia
Мен ме интересува по какъв начин ви уведомяват от БТ че сте одобрени.

# 533
Смс получих от Бюрото по труда да отида си получа Уведомлението. Peace

# 534
възможно е да не те одобрят - ако не отговаряш на някое от условията ,тогава не те уведомяват ,а иначе на мен ми се обадиха на мобилния от БТ

# 535
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Boir1 и mama69, вие от кой транш сте кандидатствали - пролетта или септември. Понеже оставам с впечатление, че съвсем скоро сте получили уведомленията.

Аз кандидатствах през септември 2010, заедно с доста колеги и никой от нас няма никакво съобщение и все ме питат защото аз бях инициатора да подадем документи и после да формираме евентуално обща група за обучението.

# 536
didranаd ,аз кандидатствах април месец и ми обадиха ноември ,т.е след около 6 месеца

# 537
  • Пловдив
Цитат
Аз кандидатствах през септември 2010,

Вероятно доста ще почакаш... за съжаление...
Аз чаках около 6 месеца - чак ми се беше изпарил ентусиазма, но се оказа, че така е било по-добре за мен, защото кандидатствах през март и трябваше да уча през лятото, а то не предразполага към учене...
Сега, през зимата, не ми е никакъв проблем да стоя всяка вечер и да уча.

Ще я чакаме тази програма - АЗ МОГА ПОВЕЧЕ...

# 538
Значи да дадем заключение : който е кандидатствал септември 2010 ще ходи на курс ( живот и здраве )  март 2011.  Mr. Green
Значи моят мъж има още доста време  Mr. Green

# 539
  • Русе
Майка ми днес минала през Русенското БТ и й казали че февруари ще приемат пак документи  newsm78
Нямало проблеми да подавам док. за компетентност преди да съм завършила квалификацията ( така или иначе завършвам края на март а кой знае кога ще излезе другия ваучер).

Общи условия

Активация на акаунт