Обучение срещу ваучери по схема “Аз мога” 3- втората вълна

• 80 231
  • 870
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И аз още си чакам ваучера за икономика и мениджмънт... ДУ-тата масово предлагат дистанционно обучение за мое съжаление, но каквото-такова...
Чакам следващия прием да пусна и за език, че с това темпо надали ще ми съвпаднат курсовете  Joy

Днес съвсе случайно разбрах че АВО-БЕЛ /бившето АВО-3/ е одобрен ДУ за английски - МНОГО СИЛНО ПРЕПОРЪЧВАМ!!! Дано само като е по Аз мога да не го претупват, но преподавателите са страхотни...  Rolling Eyes

# 571
Привет,
бих искала да споделите - някой карал ли е шофьорски курсове в София по тази програма? Знаете ли дали ще съществуват и пир старта на "Аз мога повече". Аз открих само една фирма, предлагаща такива курсове в София.. "РЕЯ Крум Крумов", знаете ли за други?

Брат ми беше питал в Министерството на труда  за С категория. Казах му, че ще може.
Но реално с него като смятахме ако ще се кандидатства тепърва сигурно до края на годината все още няма да е взел книжка. В нашия случай това е доста дълъг срок, така че ще се възползваме от друга възможност с тази програма, а за шоф. курсове-  кеш .... Конкретно за фирма не мога да кажа. 

# 572
Здравейте, аз съм от Бургас, подадох си документите в началото на септември ( мисля, че бях четвърта) и днес си получих писмото да отида за уведомление, така че движение има.

# 573
Да, раздвижването е (обаче) извън София. Тук има прекалено много кандидати и в момента одобряват, подалите заявление през април

# 574
Вчера приятелка е ходила до бюрото по труда на Тимок (в София) и били стигнали до №800 (демек обработвали още априлските). Казали са й, че до няколко месеца ще има резултат  Mr. Green

# 575
Вчера приятелка е ходила до бюрото по труда на Тимок (в София) и били стигнали до №800 (демек обработвали още априлските). Казали са й, че до няколко месеца ще има резултат  Mr. Green

Хм, каква е тази номерация, за всяка вълна подали документи от 1 ли се започва? Моят номер е някъде около 350ти, в бюро Възраждане...

# 576
Здравейте,

имам един въпрос. В момента карам английски по програмата "Аз мога". Мога ли да пусна молба и за курс по професионална квалификация, по конкретно за графичен дизайн.
Тоест имам ли право на два курса - един по ключова компетентност и един по професионална квалификация. Или трябва да избера само едното от двете.

Междудругото изобщо не съм доволна от курса по английски в Хермес. Нищо не научавам и имаме само един път в седмицата.

# 577
iida  - имаш право на два курса.

# 578
е как ще смогнете с два курса и работа ? значи аз мога да подам и за ключова компетентност ,като сега карам професионална такава ?

# 579
  • Пловдив
Цитат
е как ще смогнете с два курса и работа ? значи аз мога да подам и за ключова компетентност ,като сега карам професионална такава ?

Докато дойде времето за втория курс... ще сме изкарали първия...
Дано не звуча съвсем скептично...

# 580

Точно така - 1 ваучер по ключова комп. и 1 по професионално обучение.

# 581
Между другото, сега ще започне и ТРЕТА ВЪЛНА, ако мога да се изразя така - казва се АЗ МОГА ПОВЕЧЕ. Не знам дали не е споменато по-горе, аз тъкмо започнах да разглеждам форума, извинявам се ако се повтарям Simple Smile

Ето аз какво знам:
- документи за третата вълна ще се подават от март 2011 нататък - не знам за колко време ще ги приемат, би трябвало да е в цялата страна
- отпуснати са 50 млн лв.
- за ваучерите, за които още не са пуснати уведомителни писма / защото за тях не са осигурени пари/ - това би трябвало да стане сега - пролетта на 2011 - някъде март-април - за всички подадени до момента
  Това ще стане от тези горните 50 млн - които са взети от друга програма, която не върви толкова много. И каквото остане от тези парички - за още ваучери ще отиде...

еххх..ама и аз един компетент се извъдих..

дано съм била мъничко полезна.
а за моя ваучер ако някога все пак го взема, де, съм си набелязала курс по електронна търговия - дистанционен курс да поясня Simple Smile- та да взема да забогатея от интернет Simple Smile намерих един сайт за курсове - ето го - www.kursove123.com
дано ни огрее някой ден Simple Smile

# 582
Доколкото разбирам от писанията ви в момента не мога да подам документи, така ли? Това ще стане възможно евентуално през март?

# 583
Доколкото разбирам от писанията ви в момента не мога да подам документи, така ли? Това ще стане възможно евентуално през март?

да  Peace

# 584
До колкото разбрах дистанционното обучение, примерно с Кабината също е възможно по тази програма. Има ли някой впечатления от техните курсове, добри ли са, научава ли се така? По-конкретно имам в предвид английски горните нива или първо ниво на френски?

Общи условия

Активация на акаунт