Обучение срещу ваучери по схема “Аз мога” 3- втората вълна

• 80 229
  • 870
  •   1
Отговори
# 705
zapetaika, насочи ме към конкретната тема за английския, моля те Simple Smile

# 706
zapetaika, насочи ме към конкретната тема за английския, моля те Simple Smile

Voila:   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=545689.0

# 707
Благодаря, zapetaika, аз съвсем се изгубих в тия темички

# 708
Благодаря, zapetaika, аз съвсем се изгубих в тия темички

И аз започвам да се губя,   ooooh! че много дълги станаха.   newsm78  Затова предложих да минем в нова тема за препоръчваните школи.

# 709
  • София
Аз съм съгласна  Peace

# 710
  • София - Дианабад
Запетайка, и аз си мислех за същото  Peace.
Дори мога да препоръчам "ЕС България" за немския език. В момента уча там не по програмата, но съм страшно доволна. Учителката обяснява много хубаво, а и обстановката е много позитивна.
Ако на някой ще му бъде полезно, ето линк: http://www.esbulgaria.com/html/home.html
Предлагат и курсове по английски език, всички по програмата "Аз мога". Направо съжалявам, че не предлагат за италиански, нямаше да се чудя и миг.

# 711
Запетайка, и аз си мислех за същото  Peace.
Дори мога да препоръчам "ЕС България" за немския език. В момента уча там не по програмата, но съм страшно доволна. Учителката обяснява много хубаво, а и обстановката е много позитивна.
Ако на някой ще му бъде полезно, ето линк: http://www.esbulgaria.com/html/home.html
Предлагат и курсове по английски език, всички по програмата "Аз мога". Направо съжалявам, че не предлагат за италиански, нямаше да се чудя и миг.

Да, аз прегледах вече ЕС България, но няма италиански. Sad  Все пак свих избора до две - Академия и Нов стандарт. Днес смятам дори да им се обадя и да видя на място за какво става дума. След всичко плюсове и минуси, както и с непознатият риск за не толкова добър преподавател, остана обстановката, а тя определено е важна. Аз преди ходих да уча английски в Престиж, изкарах там две нива и бях доволна. Те обаче не само не участват в програмата, ами и имат само английски и немски. Та пак стигам до моята дилема и се надявам да я разреша до края на седмицата Wink Simple Smile

# 712
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=562259.new#new

Заповядайте в новата тема - Препоръчайте добра езикова школа по програмата АЗ МОГА.

Тук ще пишем, когато вече избираме школа - с ваучерите, които сега раздават на "септемврийчетата"  Laughing
Тази тема си остава отворена докато чакаме Thinking

# 713
Минавам само да се похваля ,че вече съм Графичен дизайнер по "Аз мога". Party

# 714
  • В голямото море...Живот
Да се похваля и аз - получих си уведомлението, днес на обед ще ми го разпишат от Доставчика/ще дойдат до моя офис/ и започвам .... може би в понеделник  newsm78 От БТ казаха, че издават ваучерите до седмица преди започването на курса.
Иначе бях номер 0516/13.09.2010 - Бюро Изток/кв.Младост/ и доколкото разбрах май до към 800я номер са излезли.

# 715
Аз преди малко пак звънях в БТ Възраждане - май няма особен напредък - жената каза, че в момента уведомяват одобрените от 1ви до 5ти септември. Аз като съм чак на 14, не знам докога ще чакам....

# 716
  • София

А може ли да препоръчаш фирма за курс по графичен дизайн?   bouquet

# 717

А може ли да препоръчаш фирма за курс по графичен дизайн?   bouquet

Аз съм от Варна.Препоръчвам Информационно обслужване -клон Варна.Централата им е при вас,в София и предполагам,че и там ще е качествено обучението Peace

# 718
Benche, благодаря за информацията. Все пак звъннах до "Фарос" и ... не знаят дали имат свободни места, обещаха да проверят и да се обадят. Ако им продължи прекалено
дълго "проверката", ще ме загубят като потенциален курсист не само за английски,
а и за немски, който все някой ден трябва да науча.

Да питам и още нещо - занятията в ИЧС къде се провеждат и по коя система работят?
Опитван се да се свържа с тях, но дава последно заето.

# 719
№640/10.09.2010 в БТ Сердика - одобрен!!!   Mr. Green

аз съм с номер 0898 от 14.09. ще видя до сряда ако не ми звъннат отивам до там!

Общи условия

Активация на акаунт