Обучение срещу ваучери по схема “Аз мога” 3- втората вълна

• 80 297
  • 870
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Днес си пуснах документите! Или имах късмет да няма голяма опашка, или доста бързо става (за разлика от чакането за ваучер). Дамата беше супер любезна. Каза да чакам резултат към Декември. Дори ми показа един огромен куп документи, които са събрани за последните 2-3 дни  Shocked !
Съвета ми е да си попълните ясно и четливо документите, напишете си навсякъде Вярно с оригинала. В сравнение с останалите инситуции, с които работя ежедневно това тук е просто и наистина ЕЛЕМЕНТАРНО. Ако всичко ви е наред влизате в стаята, давате си документите и ви дават номерче- 2мин.

# 211
Здравейте мами!Днес си получих уведомителното писмото от бюрото по труда за одобрение по програмата и трябва да се явя в пет дневен срок.За зла участ съм с гипсиран крак и  излизането ми е страшно затруднено да не кажа невъзможно.Какво мога да направя за да не загубя курса и без това го чакам от февруари.

# 212
Преди две години бях регистирана в Бюрото по труда, но след 8 месеца се отписах.Някой знае ли дали това е пречка да кандидатствам по тази програма?

# 213
  • Варна
pavzgu, обади се в БТ и се разберете  Simple Smile

mia74, в първия пост си пише, че тази програма е за ЗАЕТИ лица. Вики се е постарала да събере инфото, първо - за да е полезно и второ - за да не се налага да се отговаря на подобни въпроси в темата.

# 214
Привет, аз не разбрах коя диплома се носи в БТ? За средно, висше или всичко?

# 215
  • В голямото море...Живот
Последната,която ти харесва.

# 216
 Hug

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 19:25 от Starlight'

# 217
Здравейте момичета,  Simple Smile
имам един въпрос-
имаме в списъците на одобрените в БТ Младост. ДУ, което съм избрала сформира група до края на септември, но аз още нямам уведомление, за да му го дам.

Смятате ли, че ако отида до БТ ще ми дадат уведомление или ще трябва кротко да си чакам реда за уведомяване, та и с риск да изпусна записването при този ДУ?

Благодаря предваритетелно на отзовалите се.  Simple Smile

# 218
miiaa , какво значи кротко да си чакаш за уведомление. Отиваш сутринта рано в БТ, докато не се е натрупала опашка дават ти уведомлението, отиваш до фирмата подписват ти го и се връщаш в БТ и ти издават ваучера. Свършва се за по-малко от ден, зависи колко ти е далеч адреса до който ще ходиш.

# 219
Здравейте мили мами!
Първо пожелавам успех на всички новокандидатствали и на тези ,които вече се обучават...успишно реализация на наученото!!! Peace
Въпросът ми е конкретно към тези,които вече са минали курс или сега учат козметика в Пловдив...Къде сте карали курса и доволни ли сте?Дават ли диплома,която да важи и в Европа?Аз кандидатствах за ЧУ"Богоя",но има и доста други и сега съм в чуденка към кой салон да се насоча newsm78Ще се радвам да споделите отзивите си с мен ако искате на ЛС да не спамим темата. Peace

# 220
miiaa , какво значи кротко да си чакаш за уведомление. Отиваш сутринта рано в БТ, докато не се е натрупала опашка дават ти уведомлението, отиваш до фирмата подписват ти го и се връщаш в БТ и ти издават ваучера. Свършва се за по-малко от ден, зависи колко ти е далеч адреса до който ще ходиш.

ооо така звучи перфектно.
Ще пробвам, дано стане.

Много ти благодаря   bouquet

# 221
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Milaa, а ти кога си подала заявление, че ти е излязло одобрението - от пролетния транш или сегашния (септември)?

# 222
Да се намеся,че аз си чаках оведомлението почти 7 месеца Crossing Arms.Подадох на 08,03 и ми дойде на 23,09 та иначе казано наистина търпение е майката.Не всички дават както е казала migito ,защото аз ходих да си го изискам и постоянно ми казваха да не бързам,че имало процедури...комисии...ред и т.н.

# 223
  • Sofia
Днес подадох документи за ваучер, само че незная изобщо дали ще стигнат до мен, казаха ми най - рано началото на 2011-та....

# 224
Да попитам половинката работи в сферата на строителството, където всички знаем трудови договори доста често липсват. Искам да попитам при това условие той може ли да кандидатства по програмта като един вид самонаето лице и какви документи трябва да представи освен диплома, някъде в темата прочетох че и всички осигуровки трябва да са платени за да кандидатсваш по програмата ( за какъв период назад трябва да са платени?)

Общи условия

Активация на акаунт