Обучение срещу ваучери по схема “Аз мога” 3- втората вълна

• 80 286
  • 870
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Има ли действаща фирма, че да кандидатства като самонаето лице? Rolling Eyes

# 226
  • София
Момичета днес ми се обадиха да отида да си получа уведомителното писмо,номерът ми беше 2249 Wink.Сега обаче издирвам школа тъй, като Интелект,които бях ми искат по 70 лв за учебник-отказвам се от тях. Молабта ми е към вас,която знае за школа за събото-неделен курс Английски език второ ниво нека пише. Praynig

Званях и в Магистра,но там ми казаха,че събото-неделен курс няма да има Tired

# 227
НЕ няма действаща фирма.

Идвамата живеем в Сф , но по лична карта сме в друг град. Прочетох в едно от изискванията че може и по адрец на месторабота да се запишеш. Това е вярно нали...? Иксам и аз да направя някоя курсче по програмата

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 15:11 от Electra_

# 228
Lindor, относно езиковата школа Интелект - детето ми е записано на детски курс там, ще стратира началото на октомври, аз също чакам ваучер и съм посочила тях като доставчик. Определено имам много добри отзиви от тях и държа да се обучавам при тях, но няма такова нещо, че искат 70лв за учебници. Дали не се бъркаш?

# 229
  • Русе
До русенките...От кой доставчик сте доволни, че ми предстои избор на такъв? И кой дни се провеждат часовете и къде?

# 230
  • София
Lindor, относно езиковата школа Интелект - детето ми е записано на детски курс там, ще стратира началото на октомври, аз също чакам ваучер и съм посочила тях като доставчик. Определено имам много добри отзиви от тях и държа да се обучавам при тях, но няма такова нещо, че искат 70лв за учебници. Дали не се бъркаш?
gesito2i абсолютно съм сигурна,преди 3 седмици ходих до офиса им на Прага.седнах и обясних на момичето,че това е в абсолютен разрив с програмата,защото всичко е включено по принцип-тя ми каза,че знаят,усмихна се и ......!Казаха ми,че може и с мои учебници,но да не копорани,което означава,че пак трябва да си ги купя:(

P.S. НЯкой зане ли как стоят нещата в Британика,видях,че са ДУ?

# 231
  • София
аз преди 3 седмици се обадих на Интелект-във един от филиалите- и ми казаха, че учебниците са 59,90лв. Не само, че се плащат, ами и цените са им различни newsm78

# 232
Вчера, като подавах документите на мъжа ми в БТ-Стара Загора, една жена  дойде и каза на приемащия, че в 17.00ч на 30.09. се  заключват вратите, обслужват се хората, които чакат и се приключва с приема на док. Peace

# 233
  • София
Момичета, малко ми е тъп въпросът, ама днес съм много руса... Crazy
Ще подавам документите в БТ по регистрация на фирмата, постоянният ми адрес е в друг град - в заявлението и декларацията на "живущ в" адреса по личната карта ли попълвам или настоящият?

# 234
  • София
аз преди 3 седмици се обадих на Интелект-във един от филиалите- и ми казаха, че учебниците са 59,90лв. Не само, че се плащат, ами и цените са им различни newsm78
Абе изобщо,въобще...... Joy това е България!

# 235
Здравейте,бихте ли ми препоръчали към коя фирма в София  да се запиша на някакъв счетоводен курс.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 14:41 от гъбка

# 236
  • София
Скъпи дами,
някой спомена, че последния ден за приемане на заявления е утре - 30.09.2010г. Така ли е?
Другият ми въпрос е - може ли заявлението да не се подава лично?
Поздрави   bouquet

# 237
Наистина утре е последния ден!

# 238
  • В голямото море...Живот
Аз пак да попитам - ако отида утре да си подам документи И за КК без дори да имам все още ваучер за ПК ще има ли проблем, и ще получа ли 2 ваучера?
Може и на ЛС.

# 239
Estirka, документите може да не се подават лично, аз подавах за друг човек и нямаше никакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт