Обучение срещу ваучери по схема “Аз мога” 3- втората вълна

• 80 234
  • 870
  •   1
Отговори
# 540
Може да се кандидатства втори път по програмата ли?  Simple Smile

# 541
  • Русе
Имаш право на една ключова компетентност и една професионална квалификация.

# 542
А къде мога да видя професионалните квалификации? Гледах на първа страница, но не намирам нищо!

# 543
А къде мога да видя професионалните квалификации? Гледах на първа страница, но не намирам нищо!

ee срамота така хубаво съм подпбрала информацията,  Naughty  Laughing  Hug  отвори си първия линк

# 544
Направо си е срамота. Гледах и не се ориентирах , ще опитам пак!  Peace

# 545
Здравейте,
Четох,четох темата...но не открих каквото ми трябва точно по нея.
Въпросът ми е някой знае ли в крайна сметка как и кога ще разбера дали съм одобрена за прословутите ваучери  newsm78 Подала съм документите на 13.09.2010г. Нямам досега нито обаждане, нито смс...А има ли изобщо някъде списък с одобрени кандидати, където мога да проверя?
Предварително ви благодаря и се извинявам ако вече е засяган въпроса, но не съм видяла   bouquet

# 546
Списъците с одобрените кандидати се поставят в БТ, където си си подала документите.

# 547
Здравейте,
Четох,четох темата...но не открих каквото ми трябва точно по нея.
Въпросът ми е някой знае ли в крайна сметка как и кога ще разбера дали съм одобрена за прословутите ваучери  newsm78 Подала съм документите на 13.09.2010г. Нямам досега нито обаждане, нито смс...А има ли изобщо някъде списък с одобрени кандидати, където мога да проверя?
Предварително ви благодаря и се извинявам ако вече е засяган въпроса, но не съм видяла   bouquet

Аз подадох документи на 3.09. и ми казаха най-рано януари. Мъжа ми е ходил миналата седмица до БТ и са му казали, че все още не се знае кога ще се раздават ваучари за подалите през септември. Някой по назад в темата беше писал около март.

# 548
  bouquet благодаря ви за отговора...ще взема и аз да намина тогава до БТ  Simple Smile
Просто вече се притесних, понеже ми казаха, че до Коледа ще има резултати, но явно самата програма си е тромава, още са неориентирани като цяло...Благодаря още веднъж   bouquet

# 549
  • Пловдив
Някой от Пловдив ходил ли е до нашето БТ да види дали случайно там няма изнесени списъци..
Миналият път стана много бързо.. кандидатствах за ПК през март и след 2 седмици бях одобрена, след още 2 седмици почна и самия курс...
Септември подадох и за езиков курс, но ни вест, ни кост..  newsm78

# 550
Най-после,подадох документи м.04 и днес си взех ваучера и почвам курса по англ.ез. понеделник.Дано да имам време и нерви да го изкарам. Praynig

# 551
  • Пловдив
Малайза - голяма късметлийка си!!!

Аз подадох документи на 10-ти март в Пл. и получих уведомление на 15-ти септември!

# 552
  • Sofia
обаждах се вчера да питам кога ще издават ваучери за подалите документи септември и ми казаха, че не са започнали да издават и не знаят кога, казаха спокойно, ще ви се обадим.

# 553
  • София
здравейте, нямам време да прочета подробно темите, а ми трябва спешно фирма с дистанционни курсове по оперативно счетоводство. Ще се радвам, ако някой може да помогне

# 554
  • София
Ако не се лъжа ЕГ Консулт има такъв курс и още една имаше назад в темата, сега ще видя дали ще я намеря.

Общи условия

Активация на акаунт