Обучение срещу ваучери по схема “Аз мога” 3- втората вълна

• 80 231
  • 870
  •   1
Отговори
# 645
Цитат
Кой е входящия ти номер и къде си подала документите си?

Номер 0088/02.09.2010 - БТ в "Младост-4"

# 646
  • София
Здравейте! Записвам се да следя темата и да кажа, че съм с входящ номер 0044 от 7-ми Септември в БТ Люлин, та в тази връзка да попитам дали някой от Люлин е одобрен до момента?
Както и още 2 въпроса - може ли да ми препоръчате някой свестен ДУ за изучаване на френски? ИЧС добър вариант ли е?
И също - ако сега съм записала език по АЗ МОГА, по АЗ МОГА ПОВЕЧЕ мога да запиша само проф. квалификация нали? Език няма да може пак?

Благодаря предварително за отговорите!!

# 647
На мен ми се обадиха още в понеделник.  Simple Smile Входящият ми номер е от 2.септември в БТ Сердика. Надявам се утре да успея да отида и да си взема ваучера.
Има ли някой за второ ниво английски в училища Европа? Там правих тест и мисля с тях да сключа договор. Ще сформират групи от март на Пиротска и Цар Борис.
Може ли и отзиви от някой, приключващ там обучение, моля!    bouquet

# 648
Аз съм си ги подала на 7.09.2010 ама още никой не звъни... Иначе и аз мисля да пробвам в Европа Wink

# 649
Аз стискам зъби и още не съм напуснала, подала съм на 17ти септ. в Сердика и съм номер 1220  ooooh! Дано бързо ми дойде реда, че да мога да си продължа с живота Rolling Eyes
и най-вече, дано ме одобрят, че ще е ега ти излагацията ако толкова време за няма нищо съм загубила  Whistling

Ехеее, колко много хора са се записали там. Аз съм някъде към 350ти номер, и съм подала на 14 септември. Чакам с нетърпение, сигурно другата седмица ще ми се обадят.

Странно, аз подадох в същото бюро (на Тимок 20) на 10.09. и съм номер 640  newsm78

# 650
Здравейте! Записвам се да следя темата и да кажа, че съм с входящ номер 0044 от 7-ми Септември в БТ Люлин, та в тази връзка да попитам дали някой от Люлин е одобрен до момента?
Както и още 2 въпроса - може ли да ми препоръчате някой свестен ДУ за изучаване на френски? ИЧС добър вариант ли е?
И също - ако сега съм записала език по АЗ МОГА, по АЗ МОГА ПОВЕЧЕ мога да запиша само проф. квалификация нали? Език няма да може пак?

Относно Френския : По принцип, ИЧС е добър вариант за който и да е език. Тази сутрин обаче в метрото видях, че Езиковият департамент към СУ също предлага обучение срещу ваучери, провери  и там. Казвам ти със сигурност да не ходиш в ЕВРОПА - от толкова изчетени форуми по темата, не намерих нито един добър отзив.
По целия проект Аз мога, всеки има право на един езиков и един проф курс. Тъй като АЗ мога повече всъщност е същата програма, щом сега си записала език, можеш да избереш професионален.
В сайта на АЗ има списък с одобрените ДУ с вариант да посочиш езика и града и да ти извадят вариантите в случая само по френски. Това до известна степен ще съкрати списъка ти за избор Wink Simple Smile
Пиши какво си избрала Wink

# 651
Аз стискам зъби и още не съм напуснала, подала съм на 17ти септ. в Сердика и съм номер 1220  ooooh! Дано бързо ми дойде реда, че да мога да си продължа с живота Rolling Eyes
и най-вече, дано ме одобрят, че ще е ега ти излагацията ако толкова време за няма нищо съм загубила  Whistling

Ехеее, колко много хора са се записали там. Аз съм някъде към 350ти номер, и съм подала на 14 септември. Чакам с нетърпение, сигурно другата седмица ще ми се обадят.

Странно, аз подадох в същото бюро (на Тимок 20) на 10.09. и съм номер 640  newsm78

Забравих да допълня, че аз подадох във Възраждане Simple Smile

# 652
На мен ми се обадиха още в понеделник.  Simple Smile Входящият ми номер е от 2.септември в БТ Сердика. Надявам се утре да успея да отида и да си взема ваучера.
Има ли някой за второ ниво английски в училища Европа? Там правих тест и мисля с тях да сключа договор. Ще сформират групи от март на Пиротска и Цар Борис.
Може ли и отзиви от някой, приключващ там обучение, моля!    bouquet

Моето мнение не е определящо, но срещнах много недоволни от ЕВРОПА, което в началото ми се струваше странно, защото мислех, че са една от добрите школи. Но... наистина ужасно много лоши мнения срещнах във форумите по въпроса, а аз опеределено следя нещата Simple Smile

# 653

Ох, извинявай, малко съм се объркала, всъщност ИЧС е точно Езиковият департамент към СУ. Не знам защо не си го казват направо, ама така сигурно по-авторитетно им звучи. Ама както и да е, там със сигурност е добо място. И аз почвам да се чудя дали да не се запиша там за италиански, макар че заявих вече ОМЕГА като подавах документите. Пак извинявай за тъпата грешка, ама в първия момент като видях рекламата, не включих изобщо, че е едно и също...  Embarassed

# 654
  • В голямото море...Живот
Някой да е получил ваучер от подалите в Младост през септември?

# 655
  • София
Цитат

krasimilo, по телефона ли те уведомиха, че трябва да си получиш ваучера?

# 656
  • София
Zapetaika, мниого благодаря за изчерпателния отговор!!!   bouquet
Аз първоначално заявих желание за Университетска Кооперациа "Западни Езици" към СУ, но от както им се обаждах да ги питам имат ли учители по френски и испански, и те обещаха да ми се обадят щом се сформира група (а и тогава нямаха учителка по испански), и така и не се обадиха никога повече, някак се настроих негативно, реших че са несериозни, въпреки че са към СУ, и първо преминах към вариант френски окончателно, второ някъде четох добри отзиви за ИЧС. Лошото е, че съм от Люлин и двата варианта са ми аааааааадски далече, но това е положението. Съдейки по това, че се обаждат на хора с по-големи номера от моя, се надявам утре да ми се обадят от нашето БТ Simple Smile

# 657
Цитат

Аз съм 126 номер пак в Младост 4 , дано скоро ми се обадят Praynig

# 658
Обадиха ми се на мобилния. Мъжът се представи и с интонация,
с която на дете се обяснява, че ще има подарък, ме покани да се
явя в БТ. Много мило ми стана точно от начина, по който говореше Simple Smile

# 659
Има ли някой от Варна, подал през септември, който да е одобрен вече?
Интересувам се и от доставчик по испански език, а така също дали някое е карал такъв курс (по испански, не ме препращайте към темата за английски) към Кабината. Praynig

Чоколина, и аз съм от септември, о към края, и аз чакам. Аз си търся доставчик за френски и се колебая между Алфа Медика и ЕЦ Планета. ако някой има отзиви, моля да ги сподели   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт