Обучение срещу ваучери по схема “Аз мога” 3- втората вълна

• 80 231
  • 870
  •   1
Отговори
# 630
мисля, че точно тези квоти са вече уточнени.

# 631
Привет отново!  Grinning

Търся добра школа за испански език за гр. София - към момента са ми препоръчали "Интелект", имам лоши отзиви за "Хермес", ако някой тук има впечатления, моля да пише!

Благодаря!
Пиша в качеството си на представляващ доставчик на услуги. Ние предлагаме курсове по испански по АЗ МОГА. Нова група ще стартира на 21.02.2011.
Ако искаш се убедиш в качеството на преподаването, в момента имаме група по испански, вторник и четвъртък 18:30-21:30 - заповядай някоя вечер и в рамките на 30-40 мин. влез да послушаш и да прецениш дали ти харесва.
 Simple Smile

# 632
Хайде да почват пак да приемат заявления,че сега в неделя ми е държавният изпит за ПК графичен дизайн ,а  искам и език да уча.Дано да са по-бързи с Аз мога повече Praynig

# 633
мисля, че точно тези квоти са вече уточнени.

Дано тогава инфото ти наистина да е сигурно Rolling Eyes По телефона ли ти казаха, или имаш тази информация от други канали?  Rolling Eyes

# 634
да, по телефона Simple Smile

# 635
Записвам се да следя темата!!

# 636

И аз смятам отново да ги прослушам тези дни - от септември непрекъснато ги тормозя по телефона   #2gunfire, всеки път различно ми казват  Outta Joint

# 637
  • Някъде на път....

И аз смятам отново да ги прослушам тези дни - от септември непрекъснато ги тормозя по телефона   #2gunfire, всеки път различно ми казват  Outta Joint
На мане последно ми казаха, че през март ще може да се кандидатства отново!  Peace

# 638

На мане последно ми казаха, че през март ще може да се кандидатства отново!  Peace

Да, тогава почва новата вълна - АЗ МОГА ПОВЕЧЕ - и смятам да се възползвам от професионалните курсове, нали всеки има право на един езиков и един професионален Simple Smile

# 639
Ето инфо от последната минута - вече са започнали одобрението - поне в БТ Възраждане са одобрени подалите документи от 1ви до 5 септември и продължават поетапно. Хайде пишете, ако ви се обадят Simple Smile

# 640
  • Варна
Има ли някой от Варна, подал през септември, който да е одобрен вече?
Интересувам се и от доставчик по испански език, а така също дали някое е карал такъв курс (по испански, не ме препращайте към темата за английски) към Кабината. Praynig

# 641
Обадиха ми сееееееееееее! Simple Smile
Момичета, наистина разглеждат молбите на подалите през септември,
моето заявление е подадено на 02 септември.
Толкова се радвам!
Сега започвам да ровя в темата за изучаващите английски,
моето ниво е сравнително добро, но искам подобрение Simple Smile))

# 642
  • София
...
Благодаря!
Чакам си ваучера всеки момент, но фирмата ни фалира...  Tired

Аз стискам зъби и още не съм напуснала, подала съм на 17ти септ. в Сердика и съм номер 1220  ooooh! Дано бързо ми дойде реда, че да мога да си продължа с живота Rolling Eyes
и най-вече, дано ме одобрят, че ще е ега ти излагацията ако толкова време за няма нищо съм загубила  Whistling

# 643
...
Благодаря!
Чакам си ваучера всеки момент, но фирмата ни фалира...  Tired

Аз стискам зъби и още не съм напуснала, подала съм на 17ти септ. в Сердика и съм номер 1220  ooooh! Дано бързо ми дойде реда, че да мога да си продължа с живота Rolling Eyes
и най-вече, дано ме одобрят, че ще е ега ти излагацията ако толкова време за няма нищо съм загубила  Whistling

Ехеее, колко много хора са се записали там. Аз съм някъде към 350ти номер, и съм подала на 14 септември. Чакам с нетърпение, сигурно другата седмица ще ми се обадят.

# 644
Обадиха ми сееееееееееее! Simple Smile
Момичета, наистина разглеждат молбите на подалите през септември,
моето заявление е подадено на 02 септември.
Толкова се радвам!
Сега започвам да ровя в темата за изучаващите английски,
моето ниво е сравнително добро, но искам подобрение Simple Smile))

Кой е входящия ти номер и къде си подала документите си?
ЧЕСТИТО И УСПЕХ!

Общи условия

Активация на акаунт