Обучение срещу ваучери по схема “Аз мога” 3- втората вълна

• 80 231
  • 870
  •   1
Отговори
# 600
Мерси Мариша за бързият отговор!  bouquet Hug

# 601
Някой знае ли дали се прекъсва курса по програмата "Аз мога", ако ти се наложи да се преместиш в друг град, и дали човек подлежи на някакви санкции?

# 602
  • София
mari6a ,много благодаря Hug

# 603
момичета някой от вас почнал ли е по програмата курс по фризьорство.Ако да нека сподели в кой учебен център

# 604
  • София
Какъв беше срокът за уведомяване на БТ, че вече не отговарям на условията по програмата? Simple Smile
Май три дни. Ама почнала ли си курса?

Благодаря!
Чакам си ваучера всеки момент, но фирмата ни фалира...  Tired

# 605
  • Варна
Какъв беше срокът за уведомяване на БТ, че вече не отговарям на условията по програмата? Simple Smile
Май три дни. Ама почнала ли си курса?
Благодаря!
Чакам си ваучера всеки момент, но фирмата ни фалира...  Tired
Имаш определена дата за получаване на ваучер?

# 606
  • София
нее...
просто и аз като всички чакам всеки момент Simple Smile

# 607
  • Варна
нее...
просто и аз като всички чакам всеки момент Simple Smile
Аааа, ясно! Май няма да можеш да получиш ваучер Sad
Мисля, че три или пет дни е срокът  Simple Smile

# 608
Някой знае ли дали се прекъсва курса по програмата "Аз мога", ако ти се наложи да се преместиш в друг град, и дали човек подлежи на някакви санкции?

Струва ми се, че това зависи само от договора, който си сключила с доставчика на услуги.

# 609

Струва ми се, че това зависи само от договора, който си сключила с доставчика на услуги.
В какъв смисъл  Embarassed  Курсът е езиков и от езиковото училище казват, че нямат група на съответното ниво в новия град.

# 610
  • Варна

В какъв смисъл  Embarassed  Курсът е езиков и от езиковото училище казват, че нямат група на съответното ниво в новия град.
Тоест те не могат да ти осигурят обучение по-нататък, но това не е по тяхна вина. Виж в договора, който си подписала с доставчика какво се случва при виновно неизпълнение от твоя страна. Твърде вероятно е да пише, че им дължиш сумата по ваучера. Колко часа ти остават до края на курса?

# 611
mari6a, остават ми много часова - още половината от курса. Ще погледна договора за виновно неизпълнение от моя страна. Благодаря!

# 612
mari6a, остават ми много часова - още половината от курса. Ще погледна договора за виновно неизпълнение от моя страна. Благодаря!

Сега, Кампанула,
и ти, и доставчикът имате интерес ти да си довършиш курса.
Ако все пак имат клон в града, в който се местиш, мисля, че има вариант ти да прекъснеш и да продължиш, когато в съответния град направят група на твоето ниво. Просто тогава вече ставаш човекът-група и всичката ти документация ще върви отделно - седмични справки, месечни, график на обучението и прочие. Ти можеш да се включиш и в група на самофинансиращи се хора. Просто е въпрос на половин топ хартия документация, посветена изцяло на твоя казус, но не е невъзможно или поне си струва да се опита. Също е важно да сме учтиви с ДУ, особено когато те губят едни 700 лева по независещи от тях обстоятелства.

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 14:07 от schreier

# 613
schreier, благодаря и на теб за отговора! Не бях се замисляла за вариант да се продължи курса със самофнансиращи се хора. Но задължително трябва да е със същото езиково училище, нали?  Thinking Няма причина да не съм учтива с доставчика в случая. Как така те губят 700 лв., нали мен ще глобят с тази сума, ако не си довърша  курса  newsm78

# 614
Как така те губят 700 лв., нали мен ще глобят с тази сума, ако не си довърша  курса  newsm78

От кого очакваш да те глоби 700 лева?

Общи условия

Активация на акаунт