Обучение срещу ваучери по схема “Аз мога” 3- втората вълна

• 80 231
  • 870
  •   1
Отговори
# 585
До колкото разбрах дистанционното обучение, примерно с Кабината също е възможно по тази програма. Има ли някой впечатления от техните курсове, добри ли са, научава ли се така? По-конкретно имам в предвид английски горните нива или първо ниво на френски?

писали сме много по този въпрос на първа страница се намира темата за английски език по програмта и там е писано

# 586
Вчера реших да понахалствам и пак се обадих в БТ. Жената, която ми вдигна, явно вече хиляда пъти беше получила същия въпрос, защото беше малко сопната и обясняваше с досада. Каза ми, че има отпуснати квоти, сега очакват да се разпределят за професионални и езикови курсове, и да почнат да звънят на хората. Каза още, че може да е въпрос на няколко дни, а може и мосец да мине... Попитах я дали март отново ще приемат документи - "ами сигурно" ми каза. Аз случайно попаднах в сайта на АЗ на едни списъци с предоставените ваучери към днешна дата, но както гледам, вероятно се отнасят до априлската вълна, или поне аз нищо не можах да разбера. Някоя от вас ако успее да разчете скритата информация, да заповяда  Thinking: http://www.az.government.bg/internal.asp?CatID=28/01/08&WA=V … hers/Vouchers.asp

Видях, че номерацията 2.1.13 е като на моето листче и тъкмо се бях обнадеждила... Hug Hug

И все пак, сякаш има малка надежда - не може да пуснат нова вълна, без да са приключили със старите списъци, нали така...

# 587
  • София
Могат мила, пуснаха септември, при положение, че не бяха разпределили март/април.

# 588
  • Sofia
аз съм си загубила някъде входящия номер и сега незнам каво да правя, в случай че не пращат писма и не се обаждат по телефона.

# 589
Вафличка,да не те подвеждам,но не съм много сигурна,че е толкова фатално да си загубиш входящия номер.На мен ми дадоха такъв и после получих писмо,но никой не ме е карал да си показвам входящия номер,за да удостоверя нещо...

# 590
  • Пловдив / София
Вчера ходих да се интересувам в БТ какво се случва, тъй като аз бях подала документи април мин.год. Та, там жената, която ме прие, беше любезна, между другото, се изненада, че не ми били пратили писмо. Дадоха ми уведомление, с което в рамките на 1 месец трябва да си избера доставчик.

Въпросът ми, тъй като темата е ужасно дълга и не я следя, имате ли отзиви за доставчиците на италиански език в Пловдив. Може и на лични. Предварително благодаря. Страх ме е да не попадна на някоя некадърна преподавателка и да си губя времето и енергията само.

# 591
  • Варна
Някой да е карал курс по оперативно счетоводство във Варна. Някакви отзиви ?

# 592
  • Пловдив
И аз се интересувам като цяло от този курс - дали е полезно?

# 593
Могат мила, пуснаха септември, при положение, че не бяха разпределили март/април.

Rolling Eyes E... тогава... ще чакаме да ни разпределят.... Simple Smile
Една колежка записа немски, беше от априлската вълна, остава й още малко, но е много доволна от преподавателката - заради това, че имат ограничение във времето в сградата, която ползват, преподавателката ще им даде още няколко часа, в който да предаде пропуснатото.

И за оперативното счетоводство съм се навила, с моя филологически мозък, да го изкарам, дано да си струва. Ако някой знае повече, или вече го посещава, нека сподели Simple Smile

# 594
Някой може ли да препоръча доставчик за френски език за варна?

# 595
  • София
Какъв беше срокът за уведомяване на БТ, че вече не отговарям на условията по програмата? Simple Smile

# 596
  • София
Здравейте Simple SmileМного се извинявам,че нахлувам така в темат,но се интересувам от тази програма.Жалко,че разбрах за нея октомври миналата година ConfusedИнтересува ме,ако в момента на подаване съм в трудови правоотношения,но по някое време си сменя работата,а в заявлението е написана първата месторабота,какво става?Дали ще си загубя правото да се възползвам от програмата?Трябва ли да се уведомляват служителите от бюрото?Благодаря!

# 597
  • Варна
Какъв беше срокът за уведомяване на БТ, че вече не отговарям на условията по програмата? Simple Smile
Май три дни. Ама почнала ли си курса?

ninon , няма да си загубиш правото, но е добре да уведомиш БТ.

# 598
Къде го пише това, че няма проблем вече като си взел ваучера да се регитрираш като безработен?

# 599

Общи условия

Активация на акаунт