Т.е. колежката ми провери в БТ Люлин за 6 души накуп и за 5 са потвърдили, а шестия не го намерили в списъка. На нея са й определили час другата седмица, за да си вземе документа и й разяснят какво да прави. Предложили всеки от нас да се обади, за да си уговори час. Но понеже аз бях последната обадила се и то след колегата, дето го нямаше в списъка (намериха го, утвърден е, но се бяха поизнервили), вече се бяха вкиснали да обясняват и ми заявиха да си чакам писмо по пощата. 
Т.е. колежката ми провери в БТ Люлин за 6 души накуп и за 5 са потвърдили, а шестия не го намерили в списъка. На нея са й определили час другата седмица, за да си вземе документа и й разяснят какво да прави. Предложили всеки от нас да се обади, за да си уговори час. Но понеже аз бях последната обадила се и то след колегата, дето го нямаше в списъка (намериха го, утвърден е, но се бяха поизнервили), вече се бяха вкиснали да обясняват и ми заявиха да си чакам писмо по пощата. 
Само внимавай, има една подробност, на която аз задължително смятам да обърна внимание, в която и школа да започна: ваучерът покрива 3 нива, 300часа, 700лв. Има школи, където едно ниво италиански е 80часа, тоест 3*80 са 240 часа, а останалите 60 някъде потъват. Същото е и с цените на курсовете - просто си отваряй очите и питай, и настоявай. Тези пари школите си ги получават, наше право е да си искаме каквото ни е полага! 
... общо взето и на двете места ми казаха, че обучението ще продължи почти 1 година (3 пъти по 3 месеца с отпуски между тях) и това много ще повлияе на плановете ми. Ако знаех, че ще чакам 5 месеца за одобрение щях да запиша директно курс към ИЧС без да минавам на схемата с ваучер по „АЗ МОГА“, защото тия 5 месеца ми бяха ценни ... но вече няма връщане назад Препоръчани теми