Любители на кучета-15

• 94 493
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Деси, благодаря за отговора. В Канада сме, но има хомеопатични продукти, още днес ще потърся. Благодаря Heart Eyes

# 661
  • София
Деси, благодаря за отговора. В Канада сме, но има хомеопатични продукти, още днес ще потърся. Благодаря Heart Eyes

Първите няколко секунди ще щипе доста, но бързо ще му олекне, аз го използвам за моята алергия  Simple Smile Не смея да препоръчам алергозан - нито на крем, нито на хапчета, все пак е куче (а и не се знае дали не са гъбички), докато "Траумил" си е на билкова основа и е сравнително безопасно. Пиши после какво е казал лекарят  Hug

# 662
lina-mm, добре дошла! Теб вече те харесвам много!  Hug
Препарат не мога да препоръчам, но бих пробвала с нещо хомеопанично.
Разкажи, моля за осиновяването! Как се решихте, как избрахте приюта? Проведохте ли интервю? Как избрахте кучето? Би ли пуснала негови снимки ако е възможно?
Отвратително нахална съм  Embarassed Ще се радвам да те чета!

# 663
  • DE
Здравейте !
Последните дни като четох тук ме хвана и мен една инспирация.
Днес поразкъсах един поостарял дъждобран на мъжо и ето го резултата.

ОЩе в незавършен вид, но толкова ми беше смешна затова я снимах.
Тази вечер по поръчка  заваля един силен дъжд. После Ще я облека пак да видя дали Ще ходи с това чудо на гърба си.

Lina-mm, добре дошла сред нас Hug

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 21:59 от matze

# 664
lina-mm :Добре дошла!   bouquet Всички ще се радваме,ако ни посещаваш!Много хубаво нещо си направила-да осиновиш куче!  Peace Така помагаш на един сладур да получи отново любовта,от която се нуждае! Heart Eyes Хайде..и чакаме снимки! Hug
matze : На снимките Елза е голям фотомодел  Laughing На едната снимка главата е обърната на дясно..на другата снимка е наляво!  Grinning А на мен лично дъждобрана ми харесва.Тъкмо и ние сме с вашите размери и аз може да направя нещо такова на мойта Джеса!  Thinking
Много "лигави целувки" и "кални лапички" от нас!  Laughing :Ами нали сега вали и ние сме постоянно кални  Grinning :

# 665
  • DE
Оф, кални лапи със сигурност а и цамбуркане във всяка локва Mr. Green

# 666
Ама как си обличате кучетата, че са научени  и да позират. ooooh! Моя вълкодав ще ми строши кокалите. Хем му е студено, хем става свиреп като си види пардесюто.  Mr. Green Днес му сложихме най-после микрочип, в следствие се наака и повърна от ужас. Горкия хич не понася да ходи в клиниката, пък там са много внимателни с него и нищо лошо не му се случвало.  И като си помисля, че му предстои ваксина, а и трябва на зъбар да го водя. Не ми се мисли. И днес питах за тези изследвания за вътрешни паразити. Сид пие всеки месец Дронтал, но ми се иска и изследване да направим. Ми док каза, че изследват по два показателя (май това бяха думите), за възрастни паразити и яйца и изследването е 10 лв. пък вие за 2 говорите.  newsm78
Имах овчарско куче, с проблем с аналните жлези. От малък беше така. Не помня как открихме проблема, но той никога не си е влачил дупето по земята. Искаха да го оперират, месец преди това майка ми го излекува. Не ме питайте как, тя е лекар,но човешки. Помня само, че операцията се размина, а кучето ни оздравя.
mmmshushy, при кой вет ходите?

# 667
... И днес питах за тези изследвания за вътрешни паразити. Сид пие всеки месец Дронтал, но ми се иска и изследване да направим...

Щооо? Не ти трябва. Излишни пари са това. Така кавам и за човешлия Фецес (фекална проба).

Нечие дупе се търкаше по пода (голямата бяла птица забрави чие дупе беше) - анална жлеза е! Най-добре на док да щипне дупето преди да се наложи освен това да приемате и антибиотици

И за "свирки" четох (същата чапла не помни чие куче си правеше кеф). Пубер? Бих санкционирала елегантно и без излишно шумолене подобно поведение. От почистване куч се ... превъзбужда и самозабравя. Баш свирка си е. Ще мине.

Излишно е да се оправдавам, но имах ужасен ден и още по-ужасна среща, извинявам се  Embarassed

matze, добре дошла!

ИЗДИРВАМ EPSON! Ня'кво инфо, нещо?!

Имаше иоще ротвайлерски стопанки. Де сте бре? Точно реших, че съм си намерила мойте дружки-мечки в глутницата ....

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 00:29 от arcana

# 668
Ето това е новия член на нашето семейство: , Оскар се казва Simple Smile Oсиновихме го миналата седмица, той страшно много прилича на предишното ми куче, беше голям шок като го видях на страницата на приюта. Отидохме дотам, носехме попълнен въпросник -  2 листа с информация за нас, за условията, при които ще живее и т.н. Ние сме под наем, така че искат и разрешение от собственика. Но всичко мина много бързо, взехме си го още същия ден и сега се гушкаме вкъщи Simple Smile Днес му купих Траумил и го намазах веднъж, май наистина щипе, той е много кротък, милия, но се размърда нервно няколко пъти. Ще го мажа сутрин и вечер, дано да има ефект. Дадоха ми цяла папка с документи от приюта, толкова често е воден по болници, че не знам какво да мисля - даже са го оставили на антиалергично хапче месеци наред  Sad Не ми се иска да го тъпча с лекарства, дано да попаднем на добър лекар Praynig 

# 669
  • София
lina-mm, мнооого са сладки!  Hug

Само на опашката ли се проявява тази алергия? Задължително му пуснете една микробиология за гъбички, алергията по принцип не би трябвало да е локализирана на едно място  newsm78 Кученцето досега при какви стопани е гледано? Може и да е на нервна почва нещо. Също така можеш да му правиш компреси за по 5 минути със слаба отвара от смрадлика или просто да киснеш опашчицата в отварата.

# 670
lina-mm, успех! Дано намерите начин да облекчите кутрето и сведете приема на лекарства до минимум, ако може дори напълно. Много са сладки на снимката. Hug
arcana, защото не успявам да давам Дронтал-а всеки месец, т.е. давам, но много често го намирам повърнат или просто изплют. Пробвали сме и с друго хапче, е не ги ще келеша и това е.
А Дреб не е пубер или поне така мисля. На три години е? Не, че нещо ми пречи. Той си бие сабички нощем или когато мъжа ми се прибере от командировка. От кеф един вид, както когато някои кучета пишкат от радост. И то и тогава си отива на мястото и сабичката там си я бие. Не цапа, ГМ го гълта. Embarassed Просто останах изненадана, защото никога преди това не ми се беше случвало да видя подобно нещо.  Grinning

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 12:02 от Raffaella Sanzio

# 671
  • Плевен
arcana аз наминавам да ви чета, но малкият ми ротвайлер пак се влоши и аз се опитвам да го обсипвам с грижи милия Sad Cry Cry Cry и на него му откриха паровироза лекувахме го в клиника, беше се оправил за една седмица започна да надава и ака като здраво куче Simple Smile Аз ходех постоянно след него и толкова се радвах и изведнъж отново разстройство Sad започнах да му давам ентерол и пробиотика, който ми даде вета, днес не съм го видяла да е акал, но не иска и да яде...отказва всякаква суха храна, вчера е изял само 2 варени яйца, предимно лежи и само се гушка в мен. Много ми е тъжно, дайте ми съвет какво да му направя да хапва.

# 672
lina-mm, страхотни съкровища си имаш! Кучо е късметлия, че е попаднал при теб! Надявам се скоро да се оправи и да не му се наложи да пие толкова лекарства. Поздравявам те за благородната постъпка  Hug

viv_pl, дано скоро да се оправяте. Наистина е много гадно като кучо е болен  Cry За храната, мисля, че arcana само може да помогне. Дано да е само настинка и бързо да се възстанови  Praynig

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 13:58 от eldi

# 673
  • София
viv_pl, много ми е мъчно за кучо  Cry Дано бързо се оправите  Praynig

Аз преди малко минах през нашата клиника да купя препарат за външното обезпаразитяване. Питах и за нашите "акулски" зъбки, няма да ни се размине вадене под упойка, щом не ги е изкъртила досега самичка  Cry Така че другия месец ще ходим  Sad

# 674
lina-mm, дано наистина попаднете на добър вет. Вече са ти препоръчали ако може и една кожна проба да направите. Давала съм доживотно препарат на хронично болно куче. Понякога това е по-доброто и хуманно решение. Пиши как е минал прегледа, моля.

Raffaella Sanzio, ама как си го написала  Laughing Даже и да пропусне месец обезпаразитяване, не е страшно. Малко прецаква схемата, но не успява да се опаразити със зрели гадове. Не се притеснявай.

viv_pl, защо не съм разбрала, че гледаш парвовирозно ротче ... Не искам да те обезкуражавам, но ще гледаш вечно болно куче. Много внимателно подбери храната и за нищо на света не променяй/добавяй. Мисля, че трябва да махнеш жълтъците. Допускам, че единствено домашно приготвената храна ще му понесе. Пролетно и есенно време може да се появяват усложнения. Ще нацелиш схемата; съчетавай с поне 2 пълни прегледа годишно. Смектата може да я даваш на килограми, така, че направо го почвай. Вкъщи преди години твърдото ако беше повод за празник, трудно се гледа такова куче. Няма да плачеш! Просто това точно куче ще те научи на още повече търпение и твърдост. Насреща съм ако се сговниш и ти се говори.

Общи условия

Активация на акаунт