Любители на кучета-15

• 94 491
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Само да вмъкна, че направихме рентгенова снимка на Рая и няма батерия  Praynig
newsm44 newsm68 Бравоооо!!!

# 211
  • Бургас
Браво на Рая, добро момиче!
Моя кокер също яде всичко което му дадем допълнително, само че сготвено за нас - не харесва. Не яде картофи, а ние ги обожаваме. За сметка на това много обича чушки и пъпеши, което ме навежда на идеята да споделим най странните неща, които любимците ни обичат да похапват. Ако ви е интересно - давайте!
 Hug

# 212
  • Варна
Добре дошъл на Лео. Много е слъдак в битка с гризалката.

А относно странни неща за ядене, май няма. Всичко му е вкусно с изключение на лимон и кисела краставичка, но ги яде, за да не ме обиди. Все пак аз съм му ги предложила. Хлябът е деликатес. Предишното ни куче, НОК-че, не кусваше хляб. Успяваше да го отдели от попарка и да го остави на дъното на купата.

Ще кача една снимка, където гледа много виновно, хванат на местопрестъплението - горе на дивана. Но вече е голям и не прави така....

# 213

Лео е разкошен сладуррр  Heart Eyes . Пекинезите са ми слабост  Flutter .

# 214
  • София
Джеси също яде всичко, което й подадеш - включително суров лук. Е, него не го подадох, падна едно парченце на земята - плака, но го изяде  Mr. Green Иначе с удоволствие хапва всички плодове и зеленчуци, които й предложиш. От масата не яде нищо  

Днес пак бяхме на разходка и пак се държа като истинско куче - изпика се и се изака  Simple Smile Жалко, че скоро ще стане много студено за нас  Cry

mmmshushy80hahaha мноого се смях за скакалците Hug

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 17:23 от desi_ivanova

# 215
  • София
Аз на мойта кокерка не давам нищо освен гранули и кучешки бисквитки.
Тя ако открадне нещо от масата след малко го повръща...  особено от картофи, много повръща.
Когато ни свършиха гранулите преди няколко месеца, а беше събота и зоомагазините не работеха и спретнах пиле със ориз, всичко варено и много го хареса. Но пак получи леко разтройство от смяната на храната.
Но по принцип съм забранила да и се дава ядене, защото всеки и мята под масата някакви неща и после аз трябва да се чудя защо повръща.  Confused
Понякога се мръщи на гранулите и не си ги дояжда, но знам, че ако и дам нещо от нашата храна, въобще няма да иска да яде гранули после, така че за мен е по-удобно. Взимам и хубави гранули, пълноценни, в тях всичко нужно е балансирано, има нужните витамини, така че смятам, че и е достатъчно Simple Smile
Кучетата не се нуждаят от разнообразна, а от пълноценна храна Simple Smile

# 216
Бела пък яде абсолютно всичко.. Shocked
Толкова непретенциозно и вечно лакомо куче досега не съм виждала.. Joy hahaha

Искам да попитам нещо - реших да я кастрирам.
Някакви препоръки?
Трябва ли е да е в някоя специална клиника или при ветериняря, при който си ходи?

# 217
  • Cофия
Бела пък яде абсолютно всичко.. Shocked
Толкова непретенциозно и вечно лакомо куче досега не съм виждала.. Joy hahaha

Искам да попитам нещо - реших да я кастрирам.
Някакви препоръки?
Трябва ли е да е в някоя специална клиника или при ветериняря, при който си ходи?

Ако доктора има подходящи условия за такава операция, според мен е най-добре при него.  Peace
Иначе бих ти препоръчала клиника Син Кръст, аз съм страшно доволна от тях.

# 218
magarcho много хубаво ще направиш като я кастрираш аз бях планирала за есента да кастрирам Сарка но юни месец имаше пиометра и по спешност я оперирахме .Кастрацията ще ти спести много притеснения .
Саричка в момента едновременно вечеря и ходи да наглежда болния си батко хапне малко гранулки и тича до детската стая само се гушка при него .
Малкия син днес е с главоболие и гадене сега лежи милия и му е много зле .
Сарка не отказва никакво ядене а  от време на време се чудим в кущи кученце ли си имаме или зайче

# 219
Ако доктора има подходящи условия за такава операция, според мен е най-добре при него.  Peace

Да,така ми беше казала преди време..

# 220
 Unknown_lady : Лео е голям сладур и доста игрив!  Laughing
Vitaminka : Много се радвам и аз,че Рая не е глътнала батерията! Praynig  Hug
Ние ядем всичко... много обичаме ябълки  Laughing Laughing За нея ще е най-добре да яде само ябълки и няколко кучешки бисквитки!  Laughing Но няма да стане нан нейното.  Laughing Peace
Поздрави и на някои кучета лека нощ,защото ние вече спим! Laughing  Hug

# 221
   Деси , ти рядко ли я разхождаш малката Джеси ? Ние стига аз да не съм се замотала за работа, сутрин излизаме в 8 за 10-15 минути и и вечер задължително по 30 минути пак в интервала от 18 - 19 часа . Роши много обича навън направо като види нагръдника и полудява ...  Crazy .  Днес на вечерната разходка нашия весел та дрънка и насреща му един Голдън , кръсив, едър мъжкар и нашия се пери и ръмжи   hahaha Joy hahaha , а онзи красавец просто се наведе подуши го и отмина , нашия един обиден от невниманието към него и започна да го лае  hahaha Joy голдъна се поспря зачуди се и си продължи ! Направо сцена от филм. А в момента седи в мен и гледа как натискам копчетата на клавиатурата  bowuu

Хубава вечер сладури   bouquet

# 222
http://www.facebook.com/profile.php?id=1267003457#!/photo.php?pid=30955832&id=1267003457&fbid=1402745149784&subject=129681723745462&ref=mf
По едно гласче, може ли?  bouquet

# 223
  • София
  Деси , ти рядко ли я разхождаш малката Джеси ? Ние стига аз да не съм се замотала за работа, сутрин излизаме в 8 за 10-15 минути и и вечер задължително по 30 минути пак в интервала от 18 - 19 часа . Роши много обича навън направо като види нагръдника и полудява ...  Crazy .  Днес на вечерната разходка нашия весел та дрънка и насреща му един Голдън , кръсив, едър мъжкар и нашия се пери и ръмжи   hahaha Joy hahaha , а онзи красавец просто се наведе подуши го и отмина , нашия един обиден от невниманието към него и започна да го лае  hahaha Joy голдъна се поспря зачуди се и си продължи ! Направо сцена от филм. А в момента седи в мен и гледа как натискам копчетата на клавиатурата  bowuu

Хубава вечер сладури   bouquet

Рядко  Cry Напоследък не ни върви - валеше дъжд и беше студено. Тя, горката, в такова време не излиза от къщичката си, камо ли навън. Последните дни - събота, неделя и днес бяхме за по половин час. И гледаме да е слънчево и топло, иначе започва да трепери. Но тя и не напира особено - ако я изведат - изведат, ако не - изобщо не се сеща. Гледам да не я уча прекалено често, че ни чака тежка есен и още по-тежка зима  Laughing

# 224
http://www.facebook.com/profile.php?id=1267003457#!/photo.php?pid=30955832&id=1267003457&fbid=1402745149784&subject=129681723745462&ref=mf
По едно гласче, може ли?  bouquet

Може, ама за какво?

Общи условия

Активация на акаунт