АВГУСТинките засмени се преместиха в Родени №1

• 38 940
  • 814
  •   1
Отговори
# 690
  • По широкия бял свят
На мен ми донесоха ето от този тип http://uk.shopping.com/Close-Embroidered-Carrier/products?IVD=1 . Има книжка и диск с указания. Лесно се използва, но нашата кокона отказва да е легнала, а аз се притеснявам да я държа в изправената позиция.

# 691
Либи, невероятна е малката принцеса Hug
Да Ви е жива и здрава!!!!!!
И аз давах инфакол заедно с биогайа, но ти все пак си питай там докторите!

# 692
Либи, чудничка е!  Hug

# 693
Золка, благодаря Hug

# 694
  • София
Либи, страхотна е! И аз знам , че няма проблем биогая-та да се дава с всичко друго, нашата педиатърка каза, че мога да давам заедно колийф и инфакол и биогая, но при нас инфакола още в началото нямаше ефект. Общо взето нищо ефикасно няма според мен.

Така му се надявах на тоя слинг, уфф:(   Извеждате ли бебетата в това време? Аз се чудех, добре че заваля, че да ми реши дилемата.

# 695
  • Пловдив
Момичета,а някое бебенце била ли са мъ хепатита заедно с пентаксима заедно,че вчера бяхме на консултация,но нямаше ваксина за хепатит и педито ни даде час след месец,каза че ще бием двете,а тази  SYNFLORIX по-нататък

# 696
Момичета, преди известно време няой обясняваше за спалните чувалчета и дебелината им. Означенията 1, 2 или 3 tog какво оначаваха? 1 ли е най дебелото или 3?  newsm78
Аз бях - 3 е най-дебелото.

# 697
"На кафе" вече има рубрика за бременните.Изказа се теория,че фолиевата киселина не помага (има случаи , в които жени са я пили още преди да забременеят ,и въпреки това се откриват аномолии,от които тя трябва да предпази)и вече може би ще се препоръчва селен.
Да, и извънматочните бременности се получавали от лоша енергия и неправилните мисли на жените... Извинявам се, ако обиждам някого, но това предаване започва да става абсурдно...

# 698
Здравейте!
Либи страхотна усмивка,да ти е жива и здрава!

От в4ера коликите ни са наистина нетарпими...инфакола пак спря да и действа една седмица и край,та минахме пак на саб,и така сте си ги редуваме явно CryСамо неразбрах защо докато я дундуря,люлея в коша и какво ли не,неиска да заспива и плаче постоянно,а излезм ли навън такъв сън му удря...днес в колата не помръдна,спа спа спа....чак не ми се слизаше като паркирах, в кафенето същата работа.На мама хайманата Heart Eyes

Аз нямям слинг,защото ми подариха кенгуру,веднъж я сложих в него,и нещо не ми допадна позата и,много ми е разкрачена нещо и имам чувството че не и е удобно,почервеня нещо и аз пак се "шашнах" Laughing(ха ха като лаф ми стана вече),и помолих една продавачка да ми помогне да я изкарам...та си се носихме на ръце,а кенгуруто в торбата с покупките Simple Smile

Едно въпросче...
Давате ли вода,и по колко горе долу изпиват бебчовците ви?Аз и давам чай от копър,но майка ми ме насмете че все пак имала нужда и от вода,знам че кърмените бебета нямат нужда,но ние сме на АМ newsm78

# 699
  • София
"На кафе" вече има рубрика за бременните.Изказа се теория,че фолиевата киселина не помага (има случаи , в които жени са я пили още преди да забременеят ,и въпреки това се откриват аномолии,от които тя трябва да предпази)и вече може би ще се препоръчва селен.
Да, и извънматочните бременности се получавали от лоша енергия и неправилните мисли на жените... Извинявам се, ако обиждам някого, но това предаване започва да става абсурдно...

Това не съм го чула,че спрях ТВ-то преди да свърши. Peace

Да кажа,че ние използваме Ентерокинд за коликите и от тогава не повръщаме и го няма следобедния ни рев.От една страна ме гризе червийчето на съмнението дали получава достатъчно кърма и помолих една приятелка да ми услужи с кантарче за ден-2, за да проверя по колко изсуква.Надявам се да сме спрели да повръщаме заради лекарството,а не заради малко кърма и глад.

Либи- изглеждате страхотно,все така да продължавате Hug.

# 700
Мойто сладурче май е понастинало. Предполагам, че двамата с баща му го заразихме. Няма хрема, ама често киха. Дали честото кихане е признак на настинка?

# 701
  • Miami
Либи, много сладка е малката София  Heart Eyes

# 702
Либи, да ви е жива и здрава малката, сладка усмивка!

Момичета вие ползвате ли вече активна гимнастика и откога? аз слагах малкия 5-7 пути откакто сме в нас , но нещо не е много впечатлен.започна от няколко дена да заглежда играчките си и лепенките,които съм му налепила, а иначе все се кокори да гледа нещо,особено българския флаг ,който виси на един шкаф.

# 703
Днес ходихме на църква. Сложих беба в порт-бебето и хайде в такси. Изключително се възмутих, когато отидох в Семинарията и църквата беше затворена, а беше едва 15.30ч. От там пеша до Св. Мина на Канала. Прочетоха ни молитвата и понечих да дам 30лв. на отеца (някои от вас споменаха, че такива такси са плащали), а той взе 10 от тях и ми върна 20, много съм давала... това ме изуми, приятно, явно не всички ламтят за пари. Нос порт-бебето ми беше много неудобно навън, с количката по таксита не може, за кенгуру е хладно, пробвах няколко вида слинг и не са ми удобни - трябва да се измисли някакъв начин за пренасяне на беба навън.
Сега спинка сама без да е гушната, дано да продължи до когато трябва.
Утре ще ставаме рано за ваксини, за да отидем преди болните дечица.
Мойто сладурче май е понастинало. Предполагам, че двамата с баща му го заразихме. Няма хрема, ама често киха. Дали честото кихане е признак на настинка?
И Лора киха често, но мисля че детето е добре. Даже и темп мерих, но беше ок.

Либи, прекрасни сте. Да ти е жива и здрава.

Лека вечер и дълъг сън.

# 704
Либи няма нищо по хубаво от детската усмихва/макар и беззъба Simple Smileхихих/ пожелавам ти да те дарява с безброй усмивки и само здраве от тък нататък

Общи условия

Активация на акаунт