Отговори
# 165
  • Варна, България
Нинка,  #Crazy, леле направо вчера не ти е бил ден!
Звучи като филм на абсурдите  Laughing
Добре, че на теб нищо ти няма!  Praynig

Ние още миналата година сме изяснили как се правят бебетата
"Мъжът дава на жената семенце"
 "Как влиза в коремчето?"
"Гълта го"  Outta Joint  Joy
(оттогава не се е интересувал, вече сигурно по друг начин ще го обясня, не с номера с гълтането)

Миналото лято пътуваме от вилата с колата. Сами на задната седалка се провиква на дядо си: "Дядо, ти нали си дал на баба 2 семенца и са се родили мама и леля" Баща ми ей така  Shocked Съгласи се, естествено!  Laughing

Още не съм измислила програмата за днес. Може да отидем до морската с колелото и да вземем топката  newsm78

Емоционално-усмихнат ден от мен!

# 166
  • София - Младост 1А
Привет момичета,

Нинка егати каръшкия ден. Направо както казва Боги, като във филм. Добре, че всичко се е разминало и сега с весел тон ни разказваш.

Ние днес с Р-чето покорявахме Витоша. Направихме си пикник край Драгалевския манастир. Сандвичи, кафенце и сладки приказки. Изкарахме страхотно. Пепи и Краско си играха чудесно и успяха само два пъти да се поскарат. И са големи герои. Накрая сдадоха багажа, та се наложи да играем ролята на кончета и да ги поносим. Ама беше страшен кеф. Сега съм като разглобена, но пък доволна.

Ето ги и снимките: http://picasaweb.google.bg/adi.dimitrova/20100918VitoshaMountainWithFriends

Аничка благодаря за прекрасния ден!  Hug Heart Eyes   bouquet

Пепи пък хич не се интересува от къде идват бебетата. Даже няма голям мерак да има конкуренция вкъщи. По някога изтресе нещо за сестричка, ама е за кратко.

Отивам да релаксирам, че и къщата подредих и пералня пуснах и сега ми клепат очичките.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 19:52 от Drina

# 167
Добро утро дами.  Grinning
Минавам на бързо за сутришното кафепиене.
Чета за премеждията на Нинката и направо ми настръхва козината... на това му се казва черна серийка. Аз ако бях на твое място само пеша щах да трамбовам него каръшки ден.  Wink

Ади разкошен пикник. Много са готини младежите.  Heart Eyes

И на мен ми се искаше събота и неделя да се потопя някъде в зелена обстановка, ноооо...
отлагах, отлагах и нямаше вече за кога, та тези почивни дни метнах "пролетното" почистване  Mr. Green Онова което вие правихте в началото на сезона, аз го изместих в края.  Whistling
Всички шкафове рушнах... пълна лудница. Голямо подреждане, чак свят ми се зави по едно време. Гадост...  Sick  
Децата и кламеров бяха командировани по разходки и забавления. Та се порадвах на доза тишина  Crazy

И така неусетно ... отново е понеделник, и отново в офиса, затрупана с купища хартия.  Tired Да ни е честита новата седмица. И дано е по-лека от предишната.
Сряда няма да работим нали?  newsm78

Слънчев ден ви пожелавам.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 11:42 от klamerche

# 168
Добро септемврийско утро и от мен

Хора.....есента идва, а......

Тъй като това е моят сезон, реших да си взема отпуск и утре вечерта отлитаме. Маршрута е познат - Дунавската равнина - Плевен. Тези 2 дни ще ми вземат здравето обаче.....че и на лекар искам да ида, а кога, не е ясно....

Така, че мацки, тия два дни ще е екшън при мен......

Ади, снимките са чудесни - много настроение, много.
 Пламка, това с подреждането при мен е седмично, така, че погледни от хубавата му страна  Wink
Хайде, мили хора - мятам се в джаза.....успешна

# 169
Мараба!
абе Светле,що ще ти взимат здравето дните бе...на мен ми мирише на купон Wink
айде,много весело да си изкарате и да не забравиш фотото Heart Eyes Hug

# 170
Ей оранджавелке, приятно пътуване и много хубави емоции да събереш.
И ни чакай на гарата в Плевен... на 22 - ри. Че така ми се хапва тортичка  Mr. Green
А за подреждането - догодина пак  Joy

Девойката в лила... защо толкова за кратко намина и замина newsm78
.....

Моята първокласничка преди час ми звъни /днес за първи ден е с телефон на училище/... мамо в голямо междучасие съм /голяма радост струи от думите й, за нея всъщност цялото училище си е едно забавно приключение/ и излизам да се поразходя.  Shocked  Защо така без надзор ги пускат тези деца, идея си нямам.  ooooh! Казах й да си сяда на дупето някъде на двора и да закусва ... че щом става дума за ядене, никога няма да се сети. Поне една ябълка да изяде.  Rolling Eyes
Днес имат физическо. И трябва да си носи анцунг и гуменки. Приготвям й ги за чантата, а тя като ме видя и: "А нееее, Данчо ще ме види по гащи  Crazy" и тръгна с екипа на училище.  Grinning Много ми е забавно да я наблюдавам от страни... как расте и се променя с всеки изминал ден. И първите любовни трепети... много чисто и по детски красиво  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 12:01 от klamerche

# 171
Ааа кога на училище, че и Данчо..... Thinking

Днес се отцепих на мързел и ровене в сайтове разни....

А иначе съм направила един списък какво имам да правя в къщи, ама нещо  Whistling

# 172
Хехехехе Нади... Данчо й е гадже от детската градина, сега са в един клас... съдба  Grinning
Гледай ги младите още първия учебен ден бяха прегърнати  Mr. Green

Мама вижда всичко  Crazy /за сега  #Cussing out/

# 173
# 174
тази снимка и аз я отбелязах, ама така и предположих, че е другарче от градината

# 175
Добро утро! Heart Eyes
сервирам кафето и чакам всички на отчет

хайде,до после!

# 176
Айде първа, не че имам какво да отчитам де, все едно и също. По малко, ако остане време от дребния се занимавам с генерално почистване..........но с темповете, с които го правя, може да се слее и с пролетното след няколко месеца  ooooh!

Коко вече ми говори за някакви сватби, една девойка от техните, го била целувала и вчера възмутен констатира - Колко, мамо е гадно да се целуват хората  Crazy

Като цяло гледам да се отдам с дребния на последните топли слънчеви лъчи, но ако сме честни понякога ме и домързява.......

Отивам да обърна внимание и на себе си.......

# 177
  • Варна, България
Привет и от мен!  Laughing

Сегааааааа - да се похваля като за начало с цели - 8 кг  Mr. Green от 1 септември.
Карах 5 дни на сиропа, после се ограничавах, а от 13.09 съм на 90-дневния режим.
Много ми харесва, чувствам се отлично. Имам енергия и настроение, което като се тъпча липсва.
В добавка с малко гимнастика сутрин и народни танци с обилно изпотяване, резултата не закъсня.
В неделя на танците взех Сами с мен  Laughing Хареса му (е, доскуча му по едно време), дори е научил и някои движения. Вчера казва "Хайде, сега тропаница  Laughing" и почва нещо подобно на това, което ние правихме.
Днес ще го водя на Айкидо. Прие нормално идеята, дори сам пита.
Пламка, аз мислих, че това е братовчеда  Laughing Сладурчета!
Ади, личи си, че сте изкарали страхотно!
И Р-ката да не се скатава, ами да пише и тя...

# 178
Ей,най-сериозните се разписаха!
Боги,браво,браво,браво на теб много ти се радвам! Hug
Наде,няма за къде да бързаш...поне за коледа ще ти е разчистено и подредено Wink Joy

# 179
Боги браво за резултатите и аз съм решила 90-дневната тези дни да мятам, че цяло лято подмятам едни 4 кила на горе-на долу.....Ама да си призная не ми се разделя с килата, че от Троян си купих така желанато от мен кожено яке и ако заслабна, ще ми висне Joy

С мойте темпове и за Коледа няма да успея Whistling

Общи условия

Активация на акаунт