Отговори
# 180
  • Варна, България
Нади, режима е много готин!
Е, има моменти, в които се чувстваш малко гладен, но аз пия вода.  Mr. Green
Иначе е много разнообразен и можеш да ядеш всякакви нещица, дори и черен шоколад, сладолед, спагети и т.н. ( в определени дни и дози, естествено). Плодове, които аз обожавам...
Аз съм много стриктна и може би затова резултата не закъснява.  Laughing

Затова сега не си купувам нови дрехи - чакам още малко за още по-добри резултати
Бобо кога беше рожденик???

# 181
сега в петък 24.09

Имаш предимство, нямаш мъж дразнител, или поне на мен, когато не съм много уверена в себе си ми действа дразнещо..

# 182
  • Варна, България
сега в петък 24.09

Имаш предимство, нямаш мъж дразнител, или поне на мен, когато не съм много уверена в себе си ми действа дразнещо..
точно казано  Wink
ПОчти винаги се получава така, че като го няма се мобилизирам и отслабвам. Като се върне качвам.
Сега се пазих повече+хормони и резулатата е налице

# 183
Браво, Боги! Ти си нашата гордост!  Hug
Имам енергия и настроение, което като се тъпча липсва.
Много, много вярно...

# 184
  • София
Ето ме и мен, добро утро.
Наде, мини после и през нас, че все чистя и все се не вижда, имам чувството, че само у нас вечно е мръсно и разхвърляно. Облачка, трябва да ми изпишеш капки  Mr. Green
Боги, и моят мъж така казва, че се чувства. Той с Дюкан свали 22 кг, ама почти си ги е възстановил година след диетата. Сега има няква, в която всичко е под грамове, не знам кога ще я почва.
Света, къде сте вие? Отдавна не сме те мяркали?

Аз съм нещастна, дали са ни дати за дипломната, трябва другата седмица да предаваме, а аз не съм готова. Ще ходя чак март, а се бях настроила да се дипломирам октомври....

# 185
  • Варна, България
Танче, лично аз съм против Дюкан.
С режима се постигат резултати, но с тези антибиотици и хормони, с които тъпчат горките животни, мисля, че по-скоро човек ще си навреди на здравето.

За мен е важен приема на сурова храна - плодове, зеленчуци, сурови ядки и т.н.

Навярно съпругът ти сега мисли за Зоната. Според мен добре балансиран режим, но много сметки има, а и не навсякъде можеш да го практикуваш - трябва да си носиш храна навсякъде, каквото там ти се полага. Лично мен това повече би ме обременило.

Предложи му 90-дневната. Не се гладува, може да се яде навсякъде по нея, не се лишаваш за дълго от любими неща.
Не се разрешава алкохол.

# 186
  • София

Не се разрешава алкохол.

Е те това е проблемът де. Като се приберем вечер отмаряме с по 1 питие, за него това е дългогодишна традиция, почивал си така.  Laughing Ще видим, той само се кани.

# 187
  • Варна, България

Не се разрешава алкохол.

Е те това е проблемът де. Като се приберем вечер отмаряме с по 1 питие, за него това е дългогодишна традиция, почивал си така.  Laughing Ще видим, той само се кани.
Страхил и той така - ще пазя диета, но ще пия алкохол  ooooh!

# 188
ми то не мой без една бира.... нЕма начин... Embarassed Аз да ви кажа свалих едно-две кила за седмица. Ама то много ядове бяха моите. Сега от два дена съм седнала и ще наваксам.
Лошото е че хич не ми се работи и съм в една такава еуфория... че зор се впечатлявам нещо. Mr. Green
Но вижте снощи какво сътворихме с Галинчо. Аз го рисувах...той го раза на гравира.... и така! Mr. Green
http://media.snimka.bg/7222/020700037.jpg

# 189
Айде да ви черпавам с по едно питие, хем така следобедно, хем да ви почерпя за наш'та годишнина Mr. Green

[img]Снощи бях в офиса до 8 без 10......тая вечер незнам......значи великото пътуване ще е утре сутрин......
аууууууууууууу, Джулка......разкошотия.....страхотноооо

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 14:55 от Гея

# 190
  • Варна, България
Светле, честита годишнина!   bouquet
Любов и още нещо пожелавам!  Laughing

Джулка, много са готини и поканите, и табелките за маса (предполагам).
Браво на вас!!!

# 191
Светлеееее...днес ли ви е годишнината????? Blush
Да сет живи и здрави! Още много пъти по 5 да навъртите в щастие и сговор!!!
Деца и внуци да ви радват, а вечер да ви е топло двамата. За цял живот!
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!!!

# 192
ОООО Светле,Честита ви годишнина мацка!  bouquet
и аз ви пожелавам любов и в най-най-скоро време едно розово,сладко,пухкаво вързопче!
видях снимките у фейса...хола ви е трепач,ама що все нагоре си снимала и лампите са много яки,аз обаче исках паркета да видя...
а Пресата много голям ми се видя,сладура ми мамин златен,да го нацелуваш много от мен!

Джуле,пълни сте с готини идеи,но още по-готино е,че ги и реализирате!страхотни са поканите и табелките! Peace

# 193
Много Благодаря, мацки!  bouquet

Бях на гинеколог днес - проблема ми е в главата Thinking - цитирам - да не съм го мислила, без тестове за овулация, а само хубав секс - че нашия да не е лош, баси.....уж всичко наред.....амъъъъ, що не става, мамка му.....

Дилянче....паркета - в следващата сесия Mr. Green

# 194
трябваше гинеколога да ти го каже значи...нас тука не ни слушаш... Thinking
ей,ся в Плевен е момента fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт