Отговори
# 195
  • София
Светле, честита годишнина. Нека това, което ти е в главата, скоро да си иде на мястото.
Джули, много е хубаво. Ама ти не слабей, че ще ти стане голяма роклята, не остана, а?

# 196
Много Благодаря, мацки!  bouquet

Бях на гинеколог днес - проблема ми е в главата Thinking - цитирам - да не съм го мислила, без тестове за овулация, а само хубав секс - че нашия да не е лош, баси.....уж всичко наред.....амъъъъ, що не става, мамка му.....

Дилянче....паркета - в следващата сесия Mr. Green

Разгеле...дано вече повярваш!!!!!!!!!!

# 197
Светле, честита годишнина! И другият месец да се похвалиш с положителен резултат!

Джулка, много красива покана! Очакваме снимки и на бъдещи младоженци  Grinning.

Танче, не се затрих,  просто ми едно такова никакво. Закарахме батко в Благоевград, този път ще е на квартира. Дребната тръгна на градина - три дена и вече с хрема, лека кашлица. А аз тъкмо тръгнах на опреснителни шофьорски курсове. Чувствам се като пълен дебил, забравила съм всичкоооо, шашкам се като заек. Съпружеското тяло настроено много скептично, благодарих го за "подкрепа". Обеща да ми купи кола за 600 лв.  Mr. Green, да се уча.

Рождения ден на Валерия наближава, а не знам къде да празнуваме. Вкъщи да събера седем деца+ родители ми се вижда кошмарно, имайки предвид квадратура на жилището. А детския център в Пещера е пълна скръб.

# 198
Честит Рожден Ден, Светле! Бъди обичана и щастлива! Нека мечтите ти се сбъднат!

# 199
  • Варна, България
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СВЕТЛУШКЕ!   bouquet
МИЛА ПРИЯТЕЛКО, ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ПОВЕЧЕ РАДОСТИ!
ИМАЙ ОЧИ ЗА КРАСИВОТО И СЪРЦЕ, ЗА ДА МОЖЕШ ДА ГО ПРИВЛЕЧЕШ КЪМ СЕБЕ СИ! С МНОГО ОБИЧ, 
Hug

Пожелавам ти незабравим празник!!!

На мен снощи ми отмъкнаха детето - свекитата се затъжили  Shocked и сега съм мома англичанка. Мисля да ходя до Капела плей и да резервирам за РД.
Вчера докато оставях Сами на айкидото се изумих за 2 пъти какво е научил - премятаници, кълбо назад и т.н Все още казва, че го е страх, но със загадъчна  усмивка - по-скоро се притеснява и срамува  newsm78
Пожелавам приятен ден на всички!
Света, горе главата, мила! Аз докато стана шофьор (много мъже ме хвалят, че много добре шофирам  Wink, което си е чиста проба комплимент) имам 2-3 чуквания на колата. Не му се връзвай на мъжо - имай си самочувствие и увереност!  Hug

# 200
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СВЕТЛЕ! 
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОГО КЪСМЕТ!!!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВСЕ ТАКА ДА МЕЧТАЕШ И ВИНАГИ ДА ДОВЕЖДАШ ЗАПОЧНАТОТО ДО КРАЙ!!!

# 201
Мило, мило Светле... толкова са хубави горните пожелания, че просто се подписвам под тях. Честит рожден ден!

# 202
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!!!!!!!!!!

МИЛА СВЕТЛЕ,  БЪДИ ЩАСТЛИВА, КРАСИВА И БОГАТА И С ЛЮБОВ, И С ПАРИ, ДАНО ПОЛУЧИШ  ВСИЧКО, ЗА КОЕТО КОПНЕЕШ Simple Smile)))))))))

# 203
  • София
Светле, ЧРД!!! Нека животът ти бъде низ от прекрасни изненади!!!

Света, прегръдки, аз все още се уча. /П.п. моята е от 1000  Mr. Green/

# 204
Добро утро!
със закъснение и тук да кажа
Честит Рожден Ден Светлушке!

Бъди си все така нежна,красива,възторжена и вдъхновена!Съхрани женствеността и лъчезарието си!
Обичай и бъди обичана!
Heart Eyes Two Hearts

мацки,каня ви тук да изпием кафето днес Wink

# 205
Ох, пристигам веднага да пийна едно морско кафе.......
Мерсаж за невероятния изглед....
Днес не знам защо, правейки супер тривиално домакинско занимание изведнъж ми се прииска да стягам пак багажа за някъде, далеч, далеч. Това ходене не може да ме отпусне още, може би щото е топло, ама много ми се иска да не свършва отпуската още и да време за разходки и пътуване.....

# 206
Честит Рожден ден Светле! Жива и здрава! Много щастлива!

# 207
  • Варна, България
Дилянче, и аз с кеф ще се присъединя към кафепиенето на такова място!  Hug
Джулка, къв е тоз термометър???  newsm78
при мен задачи, задачи...

# 208

Джулка, къв е тоз термометър???  newsm78
не е това което си мислиш Joy Joy Joy Joyмоля, моля...на мен ми стига....
щъкни върху него. и ще видиш
дава чуствата ви с половинката в определен ден.
бе..ти знаеш руски

# 209
Джу... и аз си помислих, че приготвяте изненада за бъдещ батко Яни... но не би. То за любов било...  Heart Eyes
Гледам ти творенията за сватбата и не мога да им се нарадвам. Много красиви, нежни и изключително оригинални. И кутийките видях... боже от къде това вдъхновение... пак любов предполагам  Grinning
Страхотни са, великолепни.
Избра ли вече роклята? В двора на новата къща ли ще е церемонията?
Боже... все едно аз ще се жена, така ви се радвам.   Kissing Heart

Светли... честит ден рожден с мъъъъничко закъснение.  Blush
И честита годишнина разбира се, не по-маловажно събитие  Heart Eyes
Пожелавам ти, Форката да те обича, да те слуша и радва все повече и повече,
да си създадете с много любов и нежност една прекрасна дъщеричка,
също толкова чаровна, като батко Преси... и да разнообразите дома с
розови пандели, кукли и много усмивки.
Пожелавам ти също така спокойствие, късмет, достатъчно пари и време, за да си доставяте  
желаните удоволствия.
И не на последно място - пожелавам за теб и твоите момчета здраве и само слънчеви дни.  Heart Eyes

Боги много му се радвам на Сами, как напредва в айкидото. Дано интереса да му се задържи за дълго и да си ходи с удоволствие. Моето малко топче е освен всичко друго и мнооооооооого мързеливичко. Водя я на балет както знаете, учат няколко страхотни танца. Ще бъде дребно извънземно в единия, а в другия розичка... а в танца на кака си ще "прелети" през сцената като врабче точно за две секунди. Ама милото... много бързо губи интерес и започва да се въргаля в залата, вместо да учи стъпки.  Mr. Green А да я отписвам въобще не позволява да си говорим. Щяла да играе, точка. Ама когато пожелаела.  Joy

За капелата какви са условията - ограничения за броя на децата има ли, цени, тортата от тях ли трябва да е?

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 13:50 от klamerche

Общи условия

Активация на акаунт