...чета я сега и аз почти я свършвам даже"Монахът дето продал своето ферари"
..не намерих нещо ново в нея т.е. нещо,което да не съм чела досега,но нещата са представени много леко и по много приятен начин ...определено я препоръчвам и аз!

И аз цял ден съм на ръба.. и съм една умислена ....
върна ме преди трри години като заведохме Коко за първи път на ясла, после на градина, изведнъж.......айде пак се разревах, стига вече.....
И ако мислите че тая година ми стигнаха обвивките...нц..не са...пак в 14 часа бях финиширала. Утре пристигат нови, дано останат клиенти и за тях! 

Ще свикне, трябва й време, а на теб - по-малко притеснения!

/, та вече си отговорих на въпроса. Майка му се изтърколи по дупе в средата на класната стая, пред погледите и камерите на всички родители.
.
Всички бяха много красиви, леко смутени и в същото време щастливи. За всяко дете имаше медал "УЧЕНИК", който учителката беше направила собственоръчно. Много ми хареса цялото посрещане.

Като за начало по толкова: 3 учебни часа.
Надявам се, скоро да им проработи и занималнята, че нали уж са целодневно. Да хапва там, да си напише домашните и мисля да я прибирам към 13:30 и да я водя направо в залата. Иначе няма да имам възможност да излизам от работа по няколко пъти. 

Боги страхотно стихче.
.
Дано от днес да си ходи с желание в градината.
. Толкова красота с 20-ина реда, Благодаря 
.. Сам си се смее и си казва, че бил се объркал нещо...., аз и преди съм писала, че поради тази причина, почвам половин час по-рано да го юркам, уж съм си казала и аз няма да викам..Викам аз по други прични, с това съм се примирила, просто освен зодията и гена му е силен и дядото и таткото и ....
.. Препоръчани теми