МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 6

• 72 330
  • 1 094
  •   1
Отговори
# 1 065
Вече са готови календарите!Можем да си ги вземем от рецепцията Simple Smile

# 1 066
Здравейте бъдещи и настоящи мами...
Надявам се,че нямате нищо против да се присъединя към вас,нищо че маалко съм позакъсняла,тъй като скоро ми предстои раждане,и да задам своите въпроси към вас..пък който може нека отговори...
След дъъълго чудене къде да родя първото ди бебче...реших да е точно в "Дева Мария". Термина ми е 12.03.2011г... Нямам уговорки с доктор,нито с болницата за самото раждане...тъй като не съм от Бургас... В сайта пише,че месец преди термина трябва да отида на преглед при доктора(аз след консултация със сестра ми,която живее в Бургас и две деца е родила, реших да е Д-р Георгиев) и сега началото на февруари мисля да отида на преглед при Георгиев...Решила съм да раждам с операция...Сякъш със секцио ще се чувствам много по-спокойна за бебчето... Та искам да ви попитам и вас,дали имате някакво мнение за Д-р Георгиев?И още нещо... знаете ли дали се прави секцио със пълна упойка,а не епидурална(или спинална..незная точно коя от двете)
Мерси предварително и леко раждане желая на всички:)  bouquet  bouquet  bouquet
Не  че имам лично наблюдение,но тово е сигурно единствения доктор само с положителни мнения.Пък и той само със секцио може да се ангажира,до колкото знам все пак е шев на болницата Peace

# 1 067
veset0.др. Георгиев е много добър избор! упойката може да е каквато изкаш  Peace
и един съвет ИМАЙ ДОВЕРИЯ НА ДОКТОРА И ОСТАНАЛИЯ ПЕРСОНАЛ,БЪДИ ПОЛОЖИТЕЛНО НАСТРОЕНА И ВСИЧКО ЩЕ Е ОК!

# 1 068
Георгиев е прекрасен доктор! Упойката ти си избираш каква е,  като преди това обаче се срещаш с анастезиолог и разговаряте, попълва той каквото е нужно, защото може да си алергична към някоя упойка или да имаш високо кръвно и т.н.
Първо обаче трябва да се срешнеш с Георгиев, той да ти определи дата за секцио и тогава да ти каже кога да отидеш и при анастезиолог, а и др прегледи ако се налага.
Искам да питам Мерито днес сутринта родиха ли се близначетата на една форумна мама??? Наред ли е всичко?!

# 1 069
Вече са готови календарите!Можем да си ги вземем от рецепцията Simple Smile
Супер!!! Flutter

# 1 070
ИМАМЕ СИ ОЩЕ ЕДНИ СЛАДКИ БЛИЗНАЧЕТА!!!ПРЕДИ МАЛКО ПРОПЛАКАХА ПЕТЯ И КРИСИАН СЛАДУРИТЕ НА bubik!ДА СА И ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО МНОГО ДА ГИ РАДВАТ МАМА И ТАТИ!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug newsm32 newsm30 newsm59 luvbed

# 1 071
  • Бургас
veset0,
За д-р Георгиев съм чувала също само добри отзиви през годините. За мен лично - д-р Гамишев е най-добрия!
Анестезиолозите в Дева Мария предпочитат пълната упойка, така че няма да срещнеш проблеми с това.
Пожелавам ти леко раждане, пухкаво и здраво бебче през март! Няма да съжаляваш за избора си да родиш в Дева Мария!

nelka_bg, мен също ме сурвакаха допълнителни 100 лева на тръгване Mr. Green Грешката ми беше, че съм се родила с отрицателен резус фактор Laughing. Направени са на детето и на мен изследвания, които по-принцип се поемат от ЗК. Та така, бях си приготвила 1065 лв., платих 1168 лв. Нямам против, частна болница е, но защо го няма като инфо предварително - не ми е ясно!!!

# 1 072
ИМАМЕ СИ ОЩЕ ЕДНИ СЛАДКИ БЛИЗНАЧЕТА!!!ПРЕДИ МАЛКО ПРОПЛАКАХА ПЕТЯ И КРИСИАН СЛАДУРИТЕ НА bubik!ДА СА И ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО МНОГО ДА ГИ РАДВАТ МАМА И ТАТИ!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug newsm32 newsm30 newsm59 luvbed
Точно за тези дечица питах Heart Eyes Честито на мама, да и носят много радост и поздрави!

# 1 073
Честито на bubik! Да са и живи и здрави малките сладури! Днес видях, че MTV e пуснала нова тема във форума и реших да ви пусна линк да я разгледате: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=550976.0
добре ще да е, ако на повечето места в държавните ведомства използват подобен софтуер, така поне няма да ни се налага да гледаме намръщени лица  smile3503

# 1 074
  • До морето :)
Честито на bubik, да са й живи и здрави бебоците. Много да я радват и да се гордее с тях.

Катёнок, и аз точно това не разбирам, защо няма точно регламентирани цени за всичко. Съгласна съм да дам 1000 лв., но да знам предварително, че са толкова, а не да изкочат в последния момент  Grinning

# 1 075
  • Бургас
veset0 аз раждах при д-р Георгиев и съм изключително доволна от него не само като лекар специалист , но и като човек.Защото работата на един доктор не е само да те прегледа и клъцне ,а  е и психология ,д-р Георгиев притежава и двете качества .Горещо го препоръчвам на всички, които искат да раждат секцио .Успех на бъдещите мами .Включвам се за първи път ,но ще се радвам да комуникираме и обменяме информация.

# 1 076
  • Бургас
Мери  а няма ли някаква възможност календара да си го вземем от Света София?!Хайде помислете върху това #Crazy

# 1 077
Така е, може би, защото само там фигурират имената ни (които сме раждали в Девата). Аз така си го обяснявам, иначе на мен пък ми е удобно.
Честита двойна радост на bubik!!! Да са здравички и послушни, да радват мама и тати и да бъдат тяхната гордост!

# 1 078
Аз бях една от първите раждали в болницата и тогава разбира се цените бяха други. Пакета, който избрах струваше 1200 лева, но при изписването поискаха на съпруга ми около 40 лева ... заради кабелната телевизия. Отдадохме го на това, че все пак всичко беше все още в началото даже и кабелната имаше само 3 - 4 канала и техници работеха по нея:)))
Иначе всичко останало беше на висота и не спирам да препоръчвам болницата, заради хората които работят там и полагат огромни усилия за мамите и бебчетата.

# 1 079
Аз бях една от първите раждали в болницата и тогава разбира се цените бяха други. Пакета, който избрах струваше 1200 лева, но при изписването поискаха на съпруга ми около 40 лева ... заради кабелната телевизия. Отдадохме го на това, че все пак всичко беше все още в началото даже и кабелната имаше само 3 - 4 канала и техници работеха по нея:)))
Иначе всичко останало беше на висота и не спирам да препоръчвам болницата, заради хората които работят там и полагат огромни усилия за мамите и бебчетата.

и аз раждах с пакет от 1200 лева. е накрая платихме 1435лв.,но аз знам всеки лев за какво сме го дали  Naughty
та изках да кажа,че в сайта и формулярите,които попълних си пишеше,че за пакета от 1200 лв. телевизията се плаща отделно.най-вероятно не си обърнала внимание.освен това аз посетих болницата няколко дена пради да заработи и още тогава ми дадоха едно списание в което си ги пишеше тези работи

Общи условия

Активация на акаунт