Аз предишният път раждах със спинална и лекарят дори нищо не подговори за пълна упойка. Затова сега се позачудих, че повечето операции са с ппълна упойка.

Здравей,днес вечерта бяхме на среща с анестезиолога д-р Янев , той ще бъде на смяна, когато ще бъде нашето секцио.Много подробно ни обясни всичко за пълната и за спиналната упойки .Обясни ни ,че в повечето университетски болници от доста време, при секцио не се прилага пълна упойка, а направо спинална и че е по - щадяща за бебенцата и за майките.Ние чакаме близначета и мен ме достраша да раждам с пълна упойка, за да не се упоят и децата,защото при две по - бавничко ги вадят.И така се реших да раждам със спинална.Анестезиолога ми обясни , че ако по време на операцията почувствам , че няма да издържа на напрежението може веднага да ме приспи.Защото на мен ми е първа операция и не зная дали ще издържа - много ме е страх, но се надявам да се справя.Не се притеснявай ,никой не може да те накара да раждаш с пълна упойка щом искаш спинална .Дано и аз да издържа поне докато извадят дечицата :pray