Отговори
# 360
Да се отчета от днес.Кистата е изчезнала.Имам 2 фоликула за 1 яйчник.

# 361
Да се отчета от днес.Кистата е изчезнала.Имам 2 фоликула за 1 яйчник.

Браво, че кистата я няма.А нормално ли е да има 2 фоликула? newsm78

# 362
  • София
Незнам дали е нормално, но и аз имах наскоро два фоликула.

# 363
Незнам дали е нормално, но и аз имах наскоро два фоликула.

А лекаря  не каза ли нещо?

# 364
За два фоликула изобщо или за два доминанта говорите?
Защото е напълно нормално да има по няколко фоликула в един яйчник, като един от тях е по-голям от другите и той е доминанта, който чакаме да се пукне.
Не виждам нищо ненормално, а и как иначе биха станали разнояйчните близнаци, нали от два фоликула ще да са били и едва ли да нещо ненормално.  Mr. Green

# 365
  • София
Два доминантни, на един яйчник, без стимулация.

# 366
Може да улучите близнаци  fingerscrossed

# 367
  • София
Не е много нормално Simple Smile, но дано да има О. пожелавам ти дори 2 Simple Smile

# 368
  • София
Неее, това с двата доминатни е стара история, те после станаха на кисти и двата,ама ги изчистих. От толкова много лекарства всякакви може да се получат тези два фоликула-то инсулин, то щитовидна:}

# 369
Моята лекарка ми е пуснала и изследване на инсулина.Кръвната ми захар е добре.Какво общо има инслулина с поликистозните яйчници? newsm78

# 370
  • София/Варна
Какво общо има инслулина с поликистозните яйчници? newsm78
За съжаление има - инсулинова резистентност в различна степен се среща често при жени с доказан СПКЯ. Не е много ясно дали хормоналните проблеми причиняват ИР или обратното.

# 371
Pet_ya има някаква извратена връзка WhistlingЩе видиш.И самия синдром е толкова сбъркана работа.

# 372
  • Варна
Здравейте момичета не знам дали точно тук да попитам но този месец правихме стимулация с клостилбегит от 5ти до 9ти ден
ходих на фоликулометрия и на 15ти ден вчера имаше фоликул 20мм биха ми прегнил 5000 днес от сутринта имам адски болки в десния яйчник едва стоя на крака това нормално ли е.

ПП. имам СПКЯ правили сме всички изследвания Ц С спермограмата е добра

моля ако на някой се е случвало да ми опише това нормално ли е

# 373
  • София
Да, случвало ми се е, би трябвало като спукаш фоликула и се резорбира течноста болката да изчезне. Но да речем, че ще те държи до утре. Кога ще провериш дали се е пукнал фоликула?

# 374
  • Варна
в петък

Общи условия

Активация на акаунт