Отговори
# 240
  • В къщурката на хълма на феите
ами от твоята уста в божи уши, мила .. ще се наредя аз тука да поръси прашец, пък дано се заразя Mr. Green Mr. Green

# 241
Влизам с прекрасна новина...
barbaletka, вчера ми писа, че ражда, а днес от фейсбук разбрах, че е родила момченце.
Още не знам подробности, но ще ви пиша допълнително...

# 242
айде първа ще извикам ЧЕСТИТОООООООООООООООООО на Барбалетка  smile3501 newsm44  ura Tada

да й е жив и здрав сина и да й носи саааааамо положителни емоции, усмивки и прекрасни моменти!!!

още веднъж ЧЕСТИТО

# 243
Честито на Барбалетка!   bouquet
Да й расте здраво, силно и умно детенцето! А на нея бързо възстановяване!  Hug

# 244
  • София
Честито на barbaletka Hug
 Да е живо и здраво малкото и съкровище

bouquet  bouquet  bouquet

# 245
Ехееееееее каква страхотна новина.

Честито на Барбалетка, да и е живо и здраво малкото съкровище, много да ги радва с таткото, а на нея бързо и лесно възстановяване
.    newsm44
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 246
Честито!!!да й е живо и здраво детенцето и само да ги радва   newsm30 newsm30 newsm30

# 247
Честито на barbaletka   bouquet

Живо и здраво да е малкото човече   ylinfant и всички около него.
Хайде това да е стартът за още хубави новини и тук.

# 248
Момичета, искам да ви попитам нещо - имате ли съсиреци, когато сте в цикъл?  newsm78 Извинявам се за гадния въпрос, но съм малко притеснена в момента и вие ста ми първа инстанция!
А на тези, които са пили М2 Тон-а, като го спрат идвало ли им е?

# 249
Jana Ina лично аз винаги съм имала съсиреци и ги приемам съвсем спокойно - мога да кажа, че намаляха последните месеци, може би от лекарствата, а може и да е щото въобще не им обръщам внимание .. Thinking за м2-тона нищо не мога да ти кажа, защото аз така или иначе пия дуфастон, с тенденцията да се смени с утрогестан, може би в темата за м2-тон или фертилайд момичетата най-добре ще ти кажат, защото имат повече опит Simple Smile

# 250
mecani , благодаря ти за отговора!   bouquet Аз от доста време имам и бяха много големи по едно време, но вече намаляха и са съвсем малки. И въпреки това малко се притеснявам, защото преди две седмици горих раничка и ми казаха, че се появява леко кървено, но без съсиреци, а при мен се появиха единични и малки преди 2-3 дни... Но вероятно просто твърде много съм се втурачила.  Peace Факта, че и ти имаш по принцип, ме успокои! Защото вече бях решила, че няма как да е леко завишените хормони и бях почнала да си мисля най-лошото...Та не се стърпях да не попитам.  Laughing
Още веднъж ти благодаря за бързия отговор!   bouquet

# 251
и аз най редовно имам съсиреци по време на менструация,но м2тон не съм приемала никога.

# 252
Здравейте момичета, искам да ви попитам има ли сред вас някоя със завишен пролактин? и въобще характерно ли е това за ПКЯ или не е задължително.

# 253
Чудесна новина!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Честита рожба на barbaletka, много прекрасни мигове от тук нататък!  newsm76

# 254
Влизам да ви кажа още нещо...
Тихичко искам да ви споделя, че аз....отново съм бременна и да ви вдъхна кураж, че рано или късно нещата се случват. Нямах смелост до сега да ви кажа, но не ми се сърдете, много страхове имам, повечето от вас знаят защо. Надявам се всичко този път да е наред. Силно се моля и се радвам за напредъка на всяка една от вас.  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт