Отговори
# 405
  • В къщурката на хълма на феите
jenyyy аз не съм с доказана прогестеронова недостатъчност, но всеки месец си взимам дуфастон по 10 дни, а този месец дори 14

# 406
Денис, моля за съвет Rolling EyesГрафиката ми до 13-и ден върви добре.Имах болки ниско долу като в овулация,раздразнителност специфична BlushНа 14-и ден има връх и след това спадове.Миналите 2 месеца О. бе на 22-24 ден(трудно ми е да определя точно).Тези върхове и спадове в графиката при СПКЯ на какво се дължат?Това ли значи "повече от един фоликул"както казваш.Значи ли,че "фоликулът в повече"не е търсеният от нас доминантен ф.?

# 407
Момичета иа аз моля за съвет. С спкя съм , три месеца дях на дуфастон , от 16 до 26 ден , идваше ми на 28-29 ден. Сега за първи месец съм на утрогестан - вагинално. Трябваше да ми дойде на 11.11. ( това ми е 28-я ден) още няма нищо  Sad

# 408
тества ли се?

# 409
Не , не съм , тъй като нямах никаква ЦС този месец и реших , че нямам ову  Sad
А и вече се страхувам от самотната черта  Cry
Повече си мисля , дали е възможно да е от утрогестана?

# 410
честно казано не съм прилагала това лекарство и нищо не мога да кажа .. но мисля, че и с него трябва да ти дойде до 3-4 дни след последния прием

# 411
и аз съм на утрогестан сега.Идва си ми преди да са минали 10 дни прием.

# 412
jenyyy, аз съм с доказана прогестеронова недостатъчност. Четох из нета, че зацапванията при приема на Дуфастон често се случват. Но едно е да четеш, друго е като ти се случи на теб.

# 413
Някой пил ли е летрозол за стимулиране на овулацията? newsm78

# 414
Някой пил ли е летрозол за стимулиране на овулацията? newsm78
Аз - Фемара/ Летрозол

# 415
и аз Mr. Green

# 416
2 месеца пих други лекарства  Фертомид 50  за стимулация, но сега ми изписаха това, защото маточната ми лигавица е доста тънка. Ок ли е според вас?
Колко месеца сте го пили.
Chin, ти след  летрозол ли забременя?

# 417
pepi01 аз го пих този цикъл, но док каза, че лекарството има свойството да действа и през следващия цикъл, но никой никога не е казвал дали има някакво ограничение във месеците за прием, както примерно е при клостила Simple Smile

# 418
Защо, след като има и други лекарства за стимулация на овулацията, за които няма ограничение колко пъти да се приемат, масово се предписва клостила? И ние за него говорихме с моята гинеколожка, без да ми е предлагала някакви други варианти.

# 419
предписват за употреба масово клостил, защото е евтин и до скоро се е ползвал само той .. пък и нали знаеш едно си баба знае, едно си бае Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт