Звездни компромати-74 част

• 46 391
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • София
.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 22:41 от didito.

# 301
Добре де, не е ли малко тъпо да пльосваш жената тук?

# 302
  • София
Вижда ли се?Сори,махам!

# 303
Вижда ли се?Сори,махам!

Браво, бързо реагира.

# 304
# 305
И коя беше тази?  newsm78

# 306
  • София
Неизвестна съпруга на популярен българин.Първо позволяват на мъжете си да се правят на маймуни,после не искали известност..както и да е.Давайте нататък!

# 307
ееееее, сега няма да заспя от любопитство, коя е била снимката  Mr. Green която сте махнали....

# 308
  • София
и аз  Rolling Eyes Praynig

# 309

А защо да се преобува? Не ми казвайте, че е забранено да се кара на токове, аз в 99% от случаите карам така, и за първи път чувам подобно нещо.  Blush Crazy

4 см. били позволените, мен ме свалиха от колата, питаха колко см. са ми обувките и заключиха, че съм надвишила с цели 8 см. позволените  Mr. Green Питах ги акт ли, кво ще пишат - фиш  ooooh! Е, вадиха някакви правилници, че аз уж закона добре го бях чела, обещах да карам само с джапанки и ме пуснаха. Преди месец при проверка (караха ме да слизам от колата) ме питаха не са ли ми малко височки обувките, казах не и това беше. Но явно може само до 4 см. ток  Naughty

# 310
Неизвестна съпруга на популярен българин.Първо позволяват на мъжете си да се правят на маймуни,после не искали известност..както и да е.Давайте нататък!
добре де, защо така те пресираха да скриеш снимката, нейния мъж се натиска и лигави навсякъде с Азис, а тука те изядоха с парцалите за една снимка. Значи, тоя кукундрел , мъжа й не мисли за нея, та ние да я мислим.

# 311
  • София
Именно,и аз това си помислих Rolling Eyes,като даваш на мъжа ти да се лигави,целува и обарва с Азис,нормално е да си обект на интерес.Честно казано наистина мислех,че не се вижда на снимката.Не съжалявайте-най-обикновена жена с анцунг.

# 312
# 313
2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.

# 314
Именно,и аз това си помислих Rolling Eyes,като даваш на мъжа ти да се лигави,целува и обарва с Азис,нормално е да си обект на интерес.Честно казано наистина мислех,че не се вижда на снимката.Не съжалявайте-най-обикновена жена с анцунг.

Didi, не се сърди.  Hug Наистина жената не е хубава, но не е коректно да се снима без нейно съгласие и да се пусне снимката в нета. Бяха качили снимки на детето ми без да ме питат и аз направих забележка, че не е редно, а беше с рекламна цел. Тя за мен  е подтисната жена, мислиш ли, че съпругът й се допитва до нея с кой и как да се снима? Унижава я. По - често е с други, отколкото с нея. Иначе съм ти благодарна, че искаше да споделиш с нас - клюкарките  Wink  Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт