Звездни компромати-74 част

• 46 373
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Жужата ?

# 406
Ако Валери и Николета са двойка това ще е страхотна гледка за окото- толкова много чар и сексапил на едно място. Въпреки, че ще ми е жал най-вече за детенцето им от цялата история...А за Валери не е нужно мн. усилие  да се установи, че не е от най-моногамните мъже Mr. Green
Да, могат успешно да станат модел за връзка на една сюрия подрастващи девойки - голямата любов, пред която падат всички устои - деца, семейство. Ама вече гледахме един филм за една друга ''божествена'' любов, която завърши много банално. Ако и да е имало нещо, щом не излезе досега, минало му е времето, ми се струва. на доизживяване Wink

# 407
Ама Алисия и тя бърза да върже Валери с бебе, без да мисли, че е 20 годишен пубер.

# 408
Ама Алисия и тя бърза да върже Валери с бебе, без да мисли, че е 20 годишен пубер.
точно... колко са мъжете които на 20 са готови за семейство. Предполагам обаче е осъзнала рано или късно че така не го връзва. А и тя е достатъчно хубава и тн жена, че да си намери и друг като, че и по-велик от него, така че кой кого е вързал не е сигурно.

# 409
За бебе обикновено трябват двама. Какво значи ''вързала го''?

# 410
# 411
Винаги ми е смешно като някой се изкаже така.
Да не мислиш ,че бебето става веднага щом си кажеш хайде хоп Laughing
тя решила и тоя месец го вързала с бебе.
Аз три години се опитвах да имам дете преди да забременея,а има много други които са с по дълъг стаж в това отношение.Така ,че това с връзването е много тъпо.Ако Валери не е искал дете ,Алисия намаше как да роди точно от него.

# 412
Винаги ми е смешно като някой се изкаже така.
Да не мислиш ,че бебето става веднага щом си кажеш хайде хоп Laughing
тя решила и тоя месец го вързала с бебе.
Аз три години се опитвах да имам дете преди да забременея,а има много други които са с по дълъг стаж в това отношение.Така ,че това с връзването е много тъпо.Ако Валери не е искал дете ,Алисия намаше как да роди точно от него.

офф: Една жена без репродуктивни проблеми забременява от въздуха, буквално от 'хайде хоп' и ако се вмъкнеш в овулация в нечии чаршафи и се постараеш, може да забременееш и без мъжа да иска дете. Не, че съм го правила, но съм чувала и знам за такива случаи.

Мисля, че съм чела за Емилия и Виолета Здравкова, че така са забременели, това е само слух, но си го представям реално и ми се струва възможно.

# 413
Виолета Здравкова беше споделяла във Вип брадър, че му е родила дете, защото и обещал какво ли не, не помня вече материалните придобивки. Не тя е била активната страна по темата за правене на бебе. След нейно изказване, че не иска второ, защото се отразява на фигурата съм склонна да и вярвам.

# 414
За бебе обикновено трябват двама. Какво значи ''вързала го''?

Нали не вярваш, че всички бебета на света са планирани  Shocked

# 415
Ако един мъж не иска да е с дадена жена, и три деца да му роди, пак не може да го върже. Може дотолкова, че да си изпълнява бащинските задължения и т.н., но не й да бъде с нея.

И вече готовата песен на Алисия за Валери "Твоя тотално"  Mr. Green

# 416
Тя жената сама си го казва в песента,че той я влудява.Макар ,че  аз си мисля ,че и тя се е вманиячила по Валери както Соня по Денислав. newsm78 Алисия обаче е в по - лека фаза.

# 417

Тук Алисия и Валери така са изкопирали семейство Бекъм, че няма накъде повече   Tired

е то в такъв случай всяка наистина елегантна жена по улицата копира В.Б.   Naughty

да, има много елегантни жени по улицата, но с тази разлика, че те си имат собствен стил и не копират някого на сто процента, както прави Алисия. Като пример давам Анелия и Мария,  защо за тях никой не казва, че копират еди кого си. А това, че Алисия копира Виктория Бекъм не го казвам само аз, така че по-полека с размахването на пръст.

# 418
Наистина ли мислите, че Алисия би могла да копира Виктория? Че Ася и на малкия пръст не може да й стъпи. Laughing

# 419

да, има много елегантни жени по улицата, но с тази разлика, че те си имат собствен стил и не копират някого на сто процента, както прави Алисия. Като пример давам Анелия и Мария,  защо за тях никой не казва, че копират еди кого си. А това, че Алисия копира Виктория Бекъм не го казвам само аз, така че по-полека с размахването на пръст.
какво значи на 100%?  кой друг ако не една модна икона? ех, ех.

Общи условия

Активация на акаунт