Звездни компромати-74 част

• 46 336
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
В другите компании, които издават попфолк изпълнители пак ли им режат такава голяма част от хонорарите както в Пайнер? Ако е на по-ниска комисионна може да изкарва колкото и пайнерските изпълнители.

Дори и в Пайнер има такива, на които не се взимат кой знае какви големи проценти. Особено на по-старите изпълнители, дето са от по 10 години там.
Като цяло за компания не може да се говори, индивидуално е за всеки изпълнител.

# 451
Божинов печели по над милион на година и то не от сега ...

# 452
  • In The Middle Of Nowhere
Божинов печели по над милион на година и то не от сега ...

В каква валута?  Rolling Eyes

# 453
... в лева ,
получава по 900 хил.евро на година ,
преди получаваше и повече , почти два пъти повече ...и това на  20- годишна възраст ...

# 454
Знаем, просто се твърди, че тя и преди не е живяла бедно. Иначе Валери като по-млад повече печелеше, аз знам, и че са го смятали за голяма футболна надежда. Нямаше късмет обаче.
А доколкото съм я слушала Алисия в интервюта са имали хранителен магазин, и като вземем това колко деца са в семейството, не виждам как ще се е поддържал висок стандарт на живот...но може би аз съм в грешка.
Като фолк-певица взе да носи по-скъпи дрешки и да кара хубави коли, и си сложи гърди, когато тръгна с Гущеров.

# 455
 Laughing Продавали са и земи, и т.н. Да не разкостваме семейните им финанси, че не е редно.
Валери има повече от нея, това е ясно. Но не парите са ги събрали, убедена съм.

# 456
напротив - той е слаб футболист с много, много късмет ,
с ромска жилка е и той , преди я обичаше бурно , и той като Благо бурно люби , млад стана татко
но му писна ,  охладня , заеба я ,  сега тя му пее ли, пее песни ( имаше една '' Имаме ли връзка? "  Joy ) ...

# 457
Но не парите са ги събрали, убедена съм.
Дам не  парите , Коко Динев ги е събрал/ запознал.

# 458
Аз харесвам Алисия и мисля, че са хубава двойка с Божинов. Не можете да гадаете какви точно са им отношенията, това е твърде лично и само те си знаят какво чувстват.
Но много се дразня на коментари от типа, че само тя го обича и едва ли не са заедно заради детето.
Както каза Славчето, ако един мъж не обича дадена жена, и 3 деца да имат, пак няма да го върже.

# 459
Но не парите са ги събрали, убедена съм.
Дам не  парите , Коко Динев ги е събрал/ запознал.

Добре, че малкия е одрал кожата на Валери, иначе и за него щеше да има слухове, че е от Коко. Joy Joy

# 460
На Николета статусът от днес е "времето ти изтича!" Чие ли време?

# 461
Поставя ултиматуми девойката Whistling Joy

Джесика и Ерик, много са сладки тук  Heart Eyes http://img2.timeinc.net/people/i/2010/startracks/100920/jessica-simpson-2-435.jpg

# 462
На Николета статусът от днес е "времето ти изтича!" Чие ли време?
ха ха нейното много ясно Joy

# 463
Айде малко приятни новини и гледки:
http://www.sportal.bg/news.php?news=255548

# 464
На едната снимка си се вижда сешоара, с който й правят вятър. Като цяло снимките не ми харесват, можели са да се постараят повече за Цвети.

Общи условия

Активация на акаунт