Отговори
# 105
   Благодаря на всички за пожеланията  Hug Добре,че се наплаках предварително и в първите работни дни не се пречупих психически  Blush Много ми липсваше Йоана,като не съм се делила от нея си е стресираща промяна,най-вече за мен.Тя е с баба и дядо,те са като два бора до нея,угаждат й и в общи линии не е плакала за мен Rolling Eyes
  Сега разбирам какво е да си майка,домакиня,съпруга и работеща жена  #Crazy
     Чест и почитания към тези,които има и още едно-две деца,плюс гореизброеното  bouquet Тичам на бегом от работа, за да разходя детенце по площадките,готвя и пера до полунощ,а през нощта поне 2-3 пъти ме буди за биба и вода  Mr. Green
    Бях ви се "хвалила",че качих 33 кг. по време на бременността Blush,няма и помен от тях,по-слаба съм от преди да родя  ooooh!Всички дрехи ми хлопат,казаха ми,че съм "като обирана за кайма" Thinking
   Днес ще е последния горещ летен ден  Sad
 В тази връзка да ви попитам "екипирате" ли децата за есента и зимата?
    На голяма далавера намерих яке и ботички на МакБейби и ги взех без да се замисля.На половин цена бяха,защото били от миналогодишната колекция  Laughing.Тази есен има големи намаления на залежала стока и то с доста добро качество Peace.Кризата не прощава,но продължава и спекулата с бебешки и детски дрешки  Crossing Arms
    Ще съм благодарна на някоя мама да препоръча марка качествени ботушки.При нас вали доста сняг и тази година съм се наточила да я кача на щейна и на чук и гека,от детството на нашето тате Laughing Попадам все на едни ботушки,тип декоративни,които не стават за дъжд,сняг и студ.

# 106
Честито християнче, АлиенаHug

Теди, аз съм виждала дечица с апрески, но не знам за момиченца дали има по-засукани.

# 107
   Грете,изобщо не държа да са засукани,само да й топлят.От краката се изстива най-жестоко.Ботичките,които й взех са "мъжки",тъмно сини,без никакви пеперудки и камъчета Mr. GreenНа люлките и пясъчника снежно бялото и розовото нямат шанс, а за малките момиченца това са основните тоналности,които се предлагат  Laughing

# 108
MAMA LEILA, от 3 години поръчвам на дъщеря ми много топли ботушки от www.mytoys.de.
Ето например тези: http://www.mytoys.de/RICHTER-RICHTER-Sympatex-Kinderstiefel/Stie … a01.04.17/2025877
Миналата година ги хванах на 50% и цяла зима изкара с тях - много топли и непромокаеми. Сега пак се ослушвам за разни намамаления или стари колекции - все ще излезе нещо.

# 109
  • София
Алиена, Честито ви християнче! Много хубаво сте направили, че сте се кръстили вече. Аз за голям мой срам дори прощапулник не съм му направила на детето още, а Габи беше кръстена вече на неговата възраст.  Embarassed Изобщо не ни остават време и пари напоследък. Сега правим и голям ремонт и ще се и местим в близко време. Хайде, кръщенето ще остане за догодина, но прощапулника взе да се обезмисля вече.  Confused

ботушки, взимам последните години на Geox, много съм доволна. Изглеждат точно като тези, които е показала slavena. Миналата есен ги хванах на половин цена от миналата колекция и се надявам тази година пак да хвана нещо такова, че два пъти по 120лв не ми се дават.  Crazy

# 110
Здравейте от нас , възползвахме се от последните летни дни ползотворно , сега се настройвам за студено и мрачно време  Confused Аз малко се поразболях , че заразих и малкия , сега е със сополки , изписаха на хомеопатични хапченца и мисля че овладяхме положението . Дано тези дни да се оправи вече , че ни предстои реимунизация Пентаксим  Tired

Алиента ,честито християнче  Hug

Обувки взех пак на Geox , доволна съм от тях , засега сме с маратонки , но имат и много хубави ботички . Други хубави обувки които ми направиха впечатление за Elefanten , но нямам лични наблюдения за тях , изглеждат доста качествени и имат хубави моделчета . Цената им е горе долу колкото на Геокс .  Peace

# 111
Честито християнче на Алиена! Hug
Mindi Скорошно оздравяване на вас! Praynig

# 112
  • USA
здравеите мами,отдавна ви чета,но досега не сам писала.Ако ви е удобно да ме приемете в вашата теми4ка многоще се радвам.Моqта принцеса Ванеса е родена на 23.06.2009.Извинqвам се за нахлуването в темичката ви.

# 113
Привет Linka10! Ще се радвам да пишеш по-често Simple Smile

# 114
Здравейте от нас .  Hug

Linka10 добре дошла при нас  Hug

Аз влизам пак да се оплача , днес малкия стана със залепнало оченце , целите му мигли бяха в гурлички , а от оченцето тече бяла слуз , още от вчера започна да му сълзи и да се появява този секрет , но днес вече беше ужасно . Отидохме при личната , оказа се конюктивит / даже незнам дали така се пише / изписаха ни капки за очи и промивка със преварена вода . Още от сополите не сме се отървали , а сега и това . Кажете някоя друга рецепта ако знаете при такива случаи , незнам и дали не е добре да се види от очен лекар , все пак се отнася до очите .  Thinking Как се предава , заразил ли се е или се е напрашил , пак не ми е ясно  ooooh! Също ми направи впечатление че много болни дечица чакаха пред кабинета на педито , доста наборчета и те са болни със сополки като нас . Явно започна сезона на вирусите  ooooh!

# 115
  • Плевен
Линка, добре дошла!   bouquet Пиши често!

Минди, мисля, че е от вирус, много е заразен, а може и от бактериална инфукция за се получи - на позната всеки път при гърло, хрема, храчки и избива и в конюктивит. Антибиотични капки трябват, упорит е, но най-добре лекар да се изкаже.
Бързо оздравяване.

Ние се завърнахме от поредния уикенд на караваната - Ами вълшебен е тоз троянски въздух. Андреа, както последните пъти все се случва, тръгна с хрема, леко топличка, скоро щеше да вдигне и температура, ужасен запек и болки в корема. А там се оправи и все едно нищо не и е имало. Но си отядоха на малини, къпини, слеви, дренки.. Събирахме шипки и глог за чай, мноооого, много се разхождахме, тичаха на воля. Голямо зареждане ни е този балкан. Дано и октомври е хубав за да идем поне 2-3 пъти  Praynig

Теди, радвам се, че писа, че все си мисля как сте и как се адаптирате и ти, и Йоанка  Hug

Обувки не купувам много скъпи, просто нямам възможност. Но сега ме подсетихте да поровя из Ибей. Но на Преси толкова много му расте кракът, че няма на къде. Днес с учудване забелязах, че сандалките, купени преди по-малко от 2 месеца, 23 номер, почти са му умалели  Shocked Бях му купила пролетта на разпродажба от Англия и на него и на Андреа, с по 2 номера по-големи, обаче май ще са им малки. Много бързо растат децата, а съответно и крайниците им, поне на мойте де  Laughing

Хайде чао, да взема да сготвя, че зверчо като стане само ми носи обувките си и вика "вън, вън" и край с домакинската работа...

# 116
  • София
Mindi, не се притеснявай за конюнктивита. Капки или Тобрадекс, или Тобрин - за 2-3 дена ще мине. При нас едно време каката беше все така. Може и от замърсеи ръце да се получи.

Есенни обувки купихме едни обикновени - за 29 лв китайски. За да се водим до яслата вършат работа, а пантофки от Джъмбо. Може би за по свестни ботушки - ще поогледаме повечко.

# 117
Linka10, добре дошла и от мен!
Алиена, честито християнче!
Mindi, дано Юли бързо да оздравее Praynig
Нашата консултация мина. Казаха ни през зимните месеци да пием по 1-2 капки вигантол през ден, заради зъбите че още доста имаме да вадим. В тази връзка някой мисли ли да дава? Иначе както  предполагах господина наистина наближава 12 кг - 11 850 е и е 85 см. Следващия път ще ни мерят прави, че сандъчето няма повече сантиметри Laughing
Относно обувките наскоро се сдобихме с два чифта маратонки подарък от баба с които се подвизаваме в момента. За големите студове имаме два чифта кафеникави боти на К@К доста запазени от племенницата ми. Мисля други да не купувам Thinking

# 118
  • Germany
Минди, само да добавя, че промивки с чай от лайка помагат много при конюктивит. Инфекцията най верочтно е свързана със сополките и аз на твое място бих пуснала носен секрет за да видиш дали и там няма нещо бактериално.
Брани от снощи също е болен. За сега само хрема, дано не слезе надолу. И пак от батко му тръгна. Една седмица на градина и сополите са налице  Confused
Алиена, честито християнче!
Линка, добре дошла!

# 119
Linka10, добре дошла  Hug

Благодаря на всички за поздравите   Hug

Бързо оздравяване на болните. Минди, на Ники вече 2 пъти му се възпаляваха очите, конюктивит според личната, минава за няколко дни с капките  Peace  И Благо 3 дни изкара на детска и се прибра със запушен нос, мина му за 2-3 дни, но ще го оставя и днес и утре.

Общи условия

Активация на акаунт