Отговори
# 90
  • Плевен
Биси, и аз си спомням, как разказваше твоята как се е представила на децата Любче Едикоя си, еди от къде си....
Много са мили тези трепети....
Днес една първокласничка, моя близка - цяла нощ не спала от вълнение, днес направо заспала на чина и накрая и температура вдигнала... Много чувства бушуват в малките главици - напрежение, питеснение, вълнение....
Хайде лека нощ, че днес за трети път пиша, отдавна не съм била толкова активна....
За готвенето - леща, грах с пиле, супичка, рядко мусака и пълнени чушки, някоя доматена манджичка и това са ми на мен дежурните готвения. Пица правих онзи ден, превъзходна стана   chef

# 91
Гювеч! Станах спец. Днес правих зеле салата, морков, копър и царевица. Много ни хареса.

Честит и от мен първи учебен ден на всички каки и батковци във форума, на всички учители и учащи се! Желая ви успешна година!

# 92
Момичета, влизам да ви почерпя виртуално /за съжаление не мога да качвам снимки/ за рождения ден на малкото ми, вече пораснало момиче.    party023 beer3 beer cheers

anyto   Hug

# 93
biskai, честита рожденичка  Gift
Поли, на теб честито за паричките Simple Smile Аз още не съм ги изтеглила, но пише, че са преведени, най-после.

# 94
Бискай, да  ти е жива и здрава каката! Весело дество!

# 95
Бискай честита рожденничка   bouquet
Поли спанака лично аз го правя по следния начин (майка ми ме е учила) и става много вкусен:
слагам спанака да ври със зелен лук и малко сол след това сменям веднъж водата (малко след като заври) после ако е с месо задушавам месото в друга тенджера и след това слагам спанака при месото, червен пипер, още малко сол заливам с вода но да не е много водата, и накрая като уври месото слагам гьозом и магданоз ако има повечко вода се слага малко брашно или ориз който както му харесва Simple Smile
Ани  Hug и ние трябва да водим Гого защото след цистографията му се затвори доста и сега е много малка дупчицата

# 96
Здравейте и от нас!
biskai, да ти в жива и здрава рожденичката!
anyto, добре че сте направили процедурата. И аз съм в голяма чуденка, че и ние сме наникъде със забелването Sad На предишната консултация и нашата лекарка каза че при някои момченца чурката се отваряла от само себе си на 2-3 годинки, а при нас положението било "средна работа" както се изрази, но ако съм искала щяла да ми даде направление. Реших да изчакам до консултацията ни през септември, но ето след няколко дни трябва да ходим и доста се чудя дали да го искам това направление. Все си мисля че нещата ще си дойдат на мястото когато трябва, но пък ако не съм права newsm78
За майчинските покрай писанията тук и аз реших да видя какво ми се превежда - е, оказа се че съм си забравила паролата, която си бях изкарала за ел.банкиране ooooh! Как ли не ги въртях големи и малки букви, но не стана работата  ooooh! Сега трябва да ходя до банката за нова:( Иначе в сайта на НОИ видях че е подадена декларация за август месец.
MAMA LEILA, успешен работен ден и от мен, и да не ни забравиш съвсем  Wink

# 97
biskai, честита рожденичка да ви е жива и здрава!  bouquet И аз си спомням колко хубаво беше написала за вълнението на голямата кака. Hug
Ани добре че навреме сте отишли, поне се отърва вече миличкия. Hug

# 98
Fantasia, gmarinova, anjeelina, ivi_81, vanny_  Благодаря Ви момичета за хубавите пожелания. Пожелавам и на Вас всичко най -хубаво.  

Честит имен ден на всички които носят имената Вяра, Надежда, Любов и майка им София. Пожелавам здраве, щастие и много любов!
Сещам се за някои Надета тук от нашите редици - Франческа, viper, Надето, Муцуна и да ме извините ако съм пропуснала някои други на които не знам имената  Hug  ... Оооо и да не забравя малката София на mil_kuzmanova

anyto - браво че сте отишли навреме и сте решили този проблем. Бързо да се оправи Перси  Hug И при нас май ще стои този проблем. Аз по едно време забелвах и имахме много голям напредък, но така се успокоих, че сме свършили работа и го зарязах  Embarassed  Наскоро обаче реших да проверя как стоят нещата и за съжаление се оказа че не ще да се забелва добре. Сега на консултацията ще накарам педи да погледне и да каже как е. Та пак започвам от нула Mr. Green  

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 13:04 от biskai

# 99
  • София
 biskai, благодаря ти много за пожеланията.
 Момичета, благодаря ви много за пожеланията във Фейсбук, само дето не мога да го отварям и чета в пощата си пожеланията ви   bouquet Много, много ви благодаря.
Аз също изкам да поздравя адашките и малката София!

Аз вече запразних. Кака дойде на гости и се почерпахме малко cheers
Наздраве  beer

# 100
Честит празник на всички именници и столичанки! smile3525

# 101
  • София
viper, takanatЧестит имен ден! Да сте живи и здрави!

Честито на всички празнуващи днес!
 За съжаление на първо "четене" не се сещам конкретно за никой друг.  Blush

# 102
Честито на всички празнуващи днес!  bouquet
biskai, честита рожденичка с малко закъснение Embarassed да ви е жива и здрава!  Hug
anyto Бързо да се оправи Перси   Hug

# 103
Една виртуална почерпка от нас, Ники от вчера е християнче

# 104
Честито християнче на Алиена!
biskai, честита рожденичка !

Успешна у-бна година на у-ците!
Посрешнахме първия учебен ден,беше много хубаво.Кмета откри нова площадка в двора,където ще ги обучават на безопасност на движението.Жалко,че не иска да сложи светофар по наблизо ,за да пребират сами нагодина.Мина покрай мен и намалко да го питам,но Еми беше с температура от Пентаксима и ми беше притеснено.
А има 1 детска ,дом за изостанали деца и у-ще от 1 до 12 клас.
Днес ще се възползваме от последния летен ден ,отиваме на плажа. Joy

Общи условия

Активация на акаунт