Гого е около 10 кг/80см - 14 зъба + още два пробиващи
Само да кажа за фонтанелата лекарката ни каза да не давам вит Д

Като прахосмукачка е и тежи като бомба според нашия татко
За ръста не мога да кажа, но ми се струва че доста се е издължил през изминалите три месеца - всичко ни е умаляло видимо за през това време, иначе на годинка беше 80 см. Все още сме с 8 зъби - никаква промяна откато бяхме на 9 месеца.

Има 12 зъба и 4 пробиващи
Иска ми се да давам някакъв имуностимулант,но нашето педи е против
Присъединявам се към мнението,че здравословната храна,пълноценното и балансирано хранене са най-важни в момента 
Тъжничко ми е,поплаквам доста
,опитвам се да се настроя позитивно и се надявам промяната да не стресира Йоана.Щя се гледат с моята майка в къщи,свикнали са една с друга,на 7 минути пеша от работа ми са,затова нямам право да се вайкам,като знам какви по-сложни ситуации има

От меда засега съм най-доволна, а също им давам Лактофлор пробиотик. 

А за бибата и на мен ми се искаше повече да я ползва, но сама я отказа на 5мес. и оттогава е доста по ревлива.

Добре, че навреме сте отишли.
На 2 кантара я телиха 8,900кг и 9кг ( на 1 годинка беше 9,160кг ), 79 см (12м - 75см). Не знам дали е притеснително. Мога тази аномалия да си я обясня с много неща - 1-во, различни кантари при това стария беше електронен, а новият/те не; 2-ро, Яни боледува съвсем скоро и нямаше апетит съответно кара основно на кърма поне 1 седмица.