Отговори
# 120
  • USA
Благодарq ви за топлиq прием!     bouquet Живеq далеч от Балгариq и много често при проблем,се саветвам в форума!Тук лекарите са,ьмммм с доста различен поглед кам нечтата,което на мен не ми допада много!Иначе детето ми е родено в Балгариq,но на шест месеца се варнахме обратно тук!Какво друго да кажа за себе си,иначе сам от Русе и всqко лqто се прибираме,но по-стечение на обстоqтелствата не живеq там!

# 121
Mindi, моя съвет е води детето на очен лекар. Миналата година август хванах конюктивит /ходих на басейн да плувам, оползвах и очила/...Първо отидох при личния лекар предписа ми едни капки, 5 дни слагах не помогнаха, после ходих в Исул, други капки, и накрая при една лекарка на частно с капките, който ми предписа се оправих за 3 дни, но си влачих конюктивита 12 дни, през който Пепи беше при майка ми, от страх да не го заразя. Не искам да те плаша, досега винаги съм се оправяла за 3-4 дни макс, но миналата година беше ужасно. Затова по-добре се консултирай със специалист. И дано му мине бързо Praynig

Добре дошла на новата мама!   bouquet

# 122
Аз съм царицата на конюктивита  Sad и то основно алергичен. Пролетта е ужас за моите очи. Мони, ще си позволя да не се съглася с промивките от чай. Скоро разбрах, че чаените пакетчета и още по-страшно, билките които са насипни, повече вредят, отколкото да помагат. Очната ми каза да не го практикувам. Иначе бактериален както бързо се хваща, така и бързо минава. А при децата е по-скоро често срещано. Минди, не се тревожи. Дано къдрушко се оправи бързо!

Ани, ще взема да се интересувам и аз от ebay, ти само подкукуросваш Wink

Иви, за пръв път чувам да се дава Вигантол за друго освен за фонтанела.

# 123
аа и аз да се включа за ибея, както винаги съм казвала - всичко от там. перфектен е за обожаващи да пазаруват (или поне избират и разглеждат) заети майки. все едно си правя дълги разходки по нощите в голям аутлет Simple Smile)))) (нещо ме изби на лигавня, защото тъкмо гледах много лигав филм)  Embarassed

Clarks са ми новите фаворити за обувки, мисля да им пробвам ботушките!  Simple Smile

# 124
здравейте отдавна не съм писала ама нямаше как ....вчера ни изписаха от инфекциозна болница ...имаше София рота вирус и беше като умряла...та не можахме да ви почерпим за именния ден
 изкарахме 4 кошмарни дни....но вече всичко е наред следобед ще пиша повече целувки за сега   love001

# 125
mil_kuzmanova,скорошно оздравявавне!

Плажа в неделя беше разкош за моя изненада имаше много хора.За зимата не ми се мисли от сега и се възползвах от големите намаления на детски дрешки за следващато лято.От FOX взех страхотни дънки.Ще гледам за някоя промоцийка и за ботуши.

Мами някой от вас ще ходи ли на концерта на Енрике Иглесиас,така ми се ходи,но не намирам съмищленици. Weary

# 126
Най-накрая сме си сами вкъщи и мога да попиша.

Всичко мина много добре. Всъщност още не е минало, тъй като чичото и лелята на мъж ми са пак на море и после ще поседят още няколко дена в София, след което си заминават за Русия. Всичко около племенницата мина добре. Нормално момиче, притеснително, усмихнато... Не можахме много много да говорим заради езиковата бариера, а и се видяхме само за два дена. За разлика от миналата година, тази година лелята е в чудно настроение - усмихната, лъчезарна... Всяка сутрин като стана, ми е сварила кафенце и ми е измила купа с грозде. Това е всяка сутрин. Постоянно чисти нещо из апартамента, претапицира едни мебели, гледа децата докато уча... абе златна жена. Да не говорим, че не съм готвила нищо от един месец, тъй като всяка вечер се събирахме у нас със свекърите и постоянно имаше готова манджа.

Прощъпулник още не сме направили на Павел, макар че той вече ходи напълно стабилно. Постоянно се карат със сестра си. Той дори започна да й посяга, но пък и тя много го тормози.

И да се похваля - днес най-сетне си взех дипломата за бакалавъра. Имаше официално връчване. Сега остават само двете магистратури и приключвам.

# 127
Здравейте от мен

Благодаря ви за съветите момичета   Hug , в крайна сметка вчера изпробвахме всичко от горе казаните илачи , преварена вода , кърма , чай от лайка и антибиотични капки и днес сутринта имаше съвсем забележими гурлички , т.е. според мен сме към оправяне , преди обяд като излязохме отново сълзеше , но не е толкова червено и подуто като вчера . Дано това да е . Иначе хремата все още си я влачим , като трябва да слагаме капки е едно пищене , все едно го колим , трябва да сме задължително двамата с баща му че иначе няма удържане . А като ги сложим , той хваща шишенцето и започва да си го вре в носа и да смърка , все едно сам си слага капки ... диване .  Crazy

За концерта на Енрике , и на мен ми се ходи , нали съм по концертите , но ми се струва че ще е голяма лудница , все пак входа е свободен , незнам но предпочитам да е с билети , поне си знаеш че ще влезеш и ще гледаш . Но за емоцията е супер . После ще разправяте  Peace

Оххх , този Ибей , аз не мога да се оправя с пазаруването от там , а иначе наистина има доста неща които съм си харесвала . Последно гледах Бъгабу пчеличка , лятна количка , два пъти и половина по-евтина от тук .  Shocked

За обувките на Clarks , и аз съм с две ръце , но тук са безбожно надути цените , а от към качество нямат равни .  Peace

# 128
mil_kuzmanova, бързо оздравяваване на София! Praynig
Минди и на вас! Praynig
А като ги сложим , той хваща шишенцето и започва да си го вре в носа и да смърка , все едно сам си слага капки ... диване .  Crazy
А, и ние така правим, че и на мама и тати слага капки, а после и на всички животни, много е смешно. Беше започнала да ме щипе по носа, че 10дни беше с ужасна хрема и нали и аз все и стисках нослето... Grinning
За обувки-Puledo.

# 129
Хайде от мен едно кафенце за добро утро

Ние онзи ден ходихме на село да правим лютеница и вчера късния следобед се върнахме. На Яни много и хареса, на мен също - е, изморихме се, но беше забавно. Яни много помага  Grinning

Видях, че има болнички, Минди, Мони, mil_kuzmanova  Hug
За конюктивит съм мила очичките и със сребърна вода.

# 130
 Hug Здравей мила юнска дружинка!  Hug

Как сте? Виждам, че редиците не са толкова оредели, колкото бяха предсказали преди време Simple Smile

В слънчевия почивен следобед нашите момичета спят. Като се събудят ще идва приятел-педиатър да ги прегледа, защото от неделя са с хрема, която снощи премина във влажна кашлица. Дано не е нищо сериозно  Praynig

Успех и бързо оздравяване на другите болни деца. В тази връзка - давате ли имуностимулант? Колкото повече чета по темата, толкова повече се обърквам. Има десетки...

Полито, честита диплома!!!  Hug

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 21:08 от KaterinkaM

# 131
Lele, 24h nikoj ne pishe! Simple Smile Pozdravi ot filnadskata pustosh!

# 132
Снеже, поздрави и от форумската пустош   Grinning

Как е Стефан? Какво става с градината? Свикна ли?

# 133
Az vi cheta, no ne moga mnogo da pisha - pyk i niamam kirilica na slujebnia laptop.

Stefan se adaptira mnogo uspeshno - mnogo si igrae, hapva s goliamo udovolstvie - hrani se sam, i go pribirame omazan do ushite obiknoveno Grinning, u4itelkite mnogo mu se radvat, samo go machkat, toj im vika 4ao i im razdava celuvki na trygvane, sutrin ne pla4e.

Abe haresva mu. Da 4ukna na dyrvo - samo v na4aloto neshto se razsopoloivi, i stoia 2 dni vkushti, no po-skoro biaha zybki. I dosega ve4e mesec ne se e razboliaval. Mislia 4e e ot tova 4e dobre si hapva, vklu4itelno plodove i zelenchuci. Tuk kazvat 4e imuniteta na decata e v stomaha - ako se hraniat dobre i zdravoslovno, niamat nujda ot dopylnitelni imunostimulanti (Kate - komentar na tvoia vurpos Grinning)

Az sega mnogo se vulnuvam, t.k. ne sym go vijdala 4 dni, i sega sym na letishteto, 4akam samoleta da se pribera vkushti i da ida da go vzema ot gradina! 4estno da si priznaia, az dosega ne sym go vzimala ot gradina - vinagi myja mi se pribira po-rano. Az samo go vodia sutrin. Niamam tyrpenie da 4uia "mama" i da mu vidia svetnalite o4i4ki Simple Smile  Heart Eyes

Mnogo mi lipsva kato ne go vijdam niakolko dni!

Pozdravi o tmen!

# 134
ееех Снеже, много добре те разбирам за пътуванията!!!
привет и от мен, момичета! сигурно съвсем сте ме забравили вече, повече от една тема изпуснах, сега се опитвам да изчета и наваксам! имах доста работно лято, като за последните три седмици от август и първата от септември имах три почивни дни и трите- във Варна! няма лошо, ама като се прибера от работа и детето ме гледа странно  Sad иначе се опитвам да смогна с всичко /и работа, и домакинстване, и с детето да изкарвам максимално пълноценно времето ни заедно/ в резултат на което съм просто каталясала! на мама Лейла ще кажа само- не се бой- свиква се с всичко  Wink въпрос на организация е! при мен има недоспиване и преумора, защото често работя от много рано сутрин, или до късно през нощта, а после няма как през деня да наваксам със съня, иначе ако си на "нормална" работа, като че ли е по- добре! на всичкото отгоре другата седмица ми предстои дипломна защита /на магистратурата/, а не ме пуснаха в отпуск  #Cussing out бях заявила от началото на тази седмица, за да мога да се подготвя и после като защитя да се разходим нанякъде с детето /планирах една седмица разходки на морето и още една някъде по Сандански или Велинград/, само че моите планове не съвпаднаха с тези на кръчмаря, или в моя случай- на планиращите! по наряд тази нощ последно съм на работа, пък после сме щяли да видим /все не достигат хора при нас, но шефовете не искат да назначават, че било криза и става един омагьосан кръг- имаме гигантски отпуски, които не можем да вземем и по новия закон така и ще си отидат в края на тази година!  Crazy /
както и да е, сигурно има хора с много по- сериозни проблеми от моите, така че спирам с оплакванията! Дани миналата седмица беше на консултация- тежи почти 12кг и е около 80 см /вече я мерят права и не ми се струва толкова точно!/. С яслата, за щастие, всичко е наред- вече втори месец ходи, не плаче сутрин, беше се разсополивил носа като се захлади времето първия път, но бързо мина /пръсках яко със Стеримар/. учи се да яде сама, в резултат на което в нас става МАЗАЛО!!! но нали аз чистя, къде ще ходя  Peace за говоренето- непрекъснато плещи нещо, но неразбираемо, казва отчетливо "мама", "тати", "дай"... откъм зъби- има само 6- 4 горе и 2 долу /от 12 месечна не са никнали и скоро очаквам УЖАСИТЕ втора част, т.к. долния венец е подут и сякаш пак ще никнат много зъби наведнъж!/
за разни витамини и имуностимуланти и аз се чудех много, но все забравям да питам лекарката  Rolling Eyes много съм отнесена! утре ще трябва да отида да ми сложи последна серия от ваксината против хепатит /трябваше да отида в понеделник още, но от работа и учене не остана време, та утре сутрин след Скопието, рано- рано ще се подредя пред кабинета!/
Ани, мила, ЧЕСТИТО за апартамента! да сте живи и здрави, всичко останало ще е наред, сигурна съм! напълно разбирам радостта и гордостта ти! на мен също ми предстои покупка на жилище, теглене на кредити и т.н. и сигурно после ще ми е много щастливо ако всичко стане!
сега, обаче съм се съсредоточила в учене и подготовка на презентацията, че ще трябва да говоря пред комисия, а аз съм доста притеснителна и незнам как ще се изправя пред толкова народ и пред публика...  Embarassed живот и здраве, да мине, ще дойствам по точките почивка и апартамент от плана  Grinning
 Hug  Hug  Hug на всички и обещавам да напиша дали съм се справила със защитата другата седмица!

Общи условия

Активация на акаунт