Отговори
# 150
Нели, Алиена, благодаря. Нашата драма изглежда точно като при Тони. Вчера на консултацията го преслушаха и после ваксина. Беше здрав. Сега търчи и се хили, даже даде да му изтегля сополите с помпичката.

Виви, в Пловдивско има няколко майки, може да си направите среща пред панаира, ще ви видят всички Wink

# 151

Виви, в Пловдивско има няколко майки, може да си направите среща пред панаира, ще ви видят всички Wink
За срещи съм готова ама защо трябва да ме виждат, май не зацепвам  newsm78

Нелка, по тази причина точно отказвам да махам бибата преди 2 години. Дай му я пак,ако мислиш че ще се успокои  Hug  бързо да излизат зъбите и да се оправя Антон  Hug
И аз така казвах първоначално до 2 год. с биби ама.......

# 152
Момичета направо като ви чета постовете настръхвам и се сещам за ваденето на зъбки на сина ми ooooh!
Кати е пей сърце в това отношение Praynig вчера установих че са и пробили и последните зъбки и остана само един горен кучешки и приключваме със озъбването Wink

На всички дечица и техните недоспали майки ви пожелавам лека и спокойна вечер,всички дечица да спинкат и да оставят майките си малко да  отдъхнат Peace Praynig  bouquet

Лека вечер ви пожелавам  bouquet

# 153
  • София

остана само един горен кучешки и приключваме със озъбването Wink
Ехааа... браво!

Ай наздраве с една керацудка   Drunk !

Уж ви следя изкъсо, а и аз съм пропуснала кой си е изтрил поста...тц тц, ама хич не ставам за клюкарка, а толкова се старая...

ПредседателЯ и всички други да оздравяват бързо!

п.п.  Аз... само да кажа, че се каня от както линка беше пуснат... Грети много ти е хубав блога!

# 154
  • София
Здравейте мами. Мислех, че само ние сме със  сополи и кашлица вече втори месец. Георги ме побърква. Нощем кашля и се дави, реве по 6-7 пъти на нощ,  денем нищо. А аз едвам гледам. Ходя на работа като сомнамбул....

Другата седмица и аз съм в Пловдив на панаир.

Хайде дечицата да спинкат много и лека на всички мами.   Hug

# 155
Джери,  Hug, ти къде се губиш?

# 156
  • София
Тука съм си аз, ама ме е обзел един мързел, че ум да ти зайде  Mr. Green
Добре сме си ние пу-пу, щъкаме по парковете с Момони, днес ще ни се размине в тоя дъжд. Имам прилкючения с количката. Уж много хвалена беше пък и падна колелото два дни след ремонта на откършилата се дръжка и то насред парка  Grinning Помолих един батко на една автомивка да ми го оправи, та издържа до почти пред блока, после бяхме с триколка  Joy  Аз си имам друга количка де, ама е лятна и затова исках тази да се оправи. Ама бели кахъри...

# 157
Малееее, тия зъби  ooooh! Яни все още е с 5 (може и 6-тия да е пробил, но фъстъка не ми дава да видя - стиска устнии  Laughing )
И ние имаме безсънни нощи. Снощи не се събужда много, но рева на сън, въртя се, абе пак не спах много много Simple Smile
По-бързо изкарване на зъбките пожелавам на всички и по-безпроблемно  Hug

# 158
Аз видях въпросния пост, но за сметка на това не разбрах защо е изтрит. Нищо лошо не пишеше в него, просто беше дадено мнение...

Аз също ще отскоча до панаира, че мъжо ще е там цяла седмица - фирмата, в която работи, участва като изложител, а длъжността, която той заема е такава, че няма как да не отиде. С преспиване са в Пловдив и ме кара да отида за една вечер, но аз още се чудя, тъй като така или иначе е решил да си идва два пъти до тук.

За зъбите - засега растат спокойно, макар че все още са само шест броя. Но и с каката не сме имали проблеми.

Другата седмица ще пускам на Елена изследванията за градината и се надявам от 4 октомври да я пусна. Хич не й се ходи, но виждам че има нужда от по-твърд контрол. А и с децата ще й е по-забавно, отколкото да седи цяла зима затворена вкъщи.

# 159
  • Плевен
Ехо, здравейте,
и Преси пое една доза Панадол тази нощ, 2 кучешки изникват. Така, че Грети, споко. Хиче не мисля да го водя по лекари, вече съм по-голям доктор от тях, всичко разбирам  bowuu Дето казва Нелито, ние най-добре си знаем децата и ги чувстваме, и ги усещаме и ги разбираме най-добре. Лекарката го види за 2 мин и един куп лекарства даде  #Cussing out

Полито, и Андреа от 2 седмици е в градината вече, а не в яслата. Много се радвам, че ходи, учат пеене, рисуване, неща за по-големи деца. Обаааааче, отново имахме криза - през деня е супер там, но като се прибере ревове, тръшкане, отговаря ни, бута Преси, взима му всичко, не му дава играчките, които той иска... Абе 2 седмици полудяха. И той от зъбите си е мрънкав и нервен, и тя го дразни, та просто веселба ставаше - аз влача количката, защото вече не иска в нея, влача и Преси, той дърпа на кака си бебешката количка с куклата и пищи, а тя пищи щото Преси я дърпа  #Crazy Абе цирк просто... Но го отдавам на ревност и на преместването в градината. Колкото и да е със същите деца и лели, все пак си е промяна и стрес за нея.

Оф, за пошляпването не ми се говори, понякога ме подлудяват и изяждат по някое потупване по дупето, ама то от безсилие. Пределно ми е ясно, че така не се възпитават деца, просто избушвам. Кото е с две дребни ще ме разбере си мисля  Peace

# 160
  • около Варна
Ей, Ани, тази лудница защо ми изглежда толкова познато, в детайли си я представих Mr. Green

Не знам какво ще ги правя цяла зима тези деца, днес поваля и до обяд в къщи пощуряха и мен ме вкараха в криза.

За Пловдив, там съм във вторник, някой ако ме познае - руса и безкрайно заблудена, да се обажда

# 161
  • София
И при нас е често така, хем много се обичат, хем се бият.  ooooh! Но ревността е страшна сила просто. Габи от повече от половин година ми изпада в страшни истерии след сън и се будеше много нощем и искаше само при нас да спи....Ужас, а Марти е при нас на леглото, че няма място за друго креватче. И на психолог я водих, той пък ми надрънка сумати глупости. Само си дадох парите. От един месец Марти сам прояви желание да спи отделно и сега той е нощем в креватчето, а тя при нас на спалнята и всичко се оправи, няма драми, няма будене нощем. Явно се е чувствала много из,естена заради спането. Сега като се преместим ще си имат детска стая и ще видим как ще е, дано там да иска да спи с брат си.

# 162
 newsm12 имам сериозни съмнения, че още не съм дорасла за две деца

# 163
Грета, ще се справиш и с 3  Laughing

И Благо миналия октомври започна да си спи сам в стаята, но от едно известно време иска да спи при нас на спалнята, поне Ники си спи в креватчето. Той е малко по-голям та положението с ревността и карането и биенето с брат му при нас е по-търпимо.

# 164
Здравейте! Ние пак сме със сополи тъкмо си мислих че сме приключили със зъбите но май рано рано ще извадим и крайните кътници  ooooh! все още не съм сигурна но почна да бута пръстите все на вътре и от тогава почнаха и сополите та ще видим
Гого си спи в кошарата сам в детската стая, всеки да си знае стаята и леглото Simple Smile
На болните да оздравяват бързо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт