Виви, в Пловдивско има няколко майки, може да си направите среща пред панаира, ще ви видят всички

бързо да излизат зъбите и да се оправя Антон 
вчера установих че са и пробили и последните зъбки и остана само един горен кучешки и приключваме със озъбването 

!
Помолих един батко на една автомивка да ми го оправи, та издържа до почти пред блока, после бяхме с триколка
Аз си имам друга количка де, ама е лятна и затова исках тази да се оправи. Ама бели кахъри...
Яни все още е с 5 (може и 6-тия да е пробил, но фъстъка не ми дава да видя - стиска устнии 
Дето казва Нелито, ние най-добре си знаем децата и ги чувстваме, и ги усещаме и ги разбираме най-добре. Лекарката го види за 2 мин и един куп лекарства даде 
Абе цирк просто... Но го отдавам на ревност и на преместването в градината. Колкото и да е със същите деца и лели, все пак си е промяна и стрес за нея.
Но ревността е страшна сила просто. Габи от повече от половин година ми изпада в страшни истерии след сън и се будеше много нощем и искаше само при нас да спи....Ужас, а Марти е при нас на леглото, че няма място за друго креватче. И на психолог я водих, той пък ми надрънка сумати глупости. Само си дадох парите. От един месец Марти сам прояви желание да спи отделно и сега той е нощем в креватчето, а тя при нас на спалнята и всичко се оправи, няма драми, няма будене нощем. Явно се е чувствала много из,естена заради спането. Сега като се преместим ще си имат детска стая и ще видим как ще е, дано там да иска да спи с брат си.
все още не съм сигурна но почна да бута пръстите все на вътре и от тогава почнаха и сополите та ще видим