Вайпър, и моят мъж изкара варицелата през лятото заедно с децата. Най му помагаше ментовият разтвор. Важното е да не ги чешеш пъпките, но ти това си го знеш.
За подаръците - за себе си съм си избрала нов телефон.
За мъж ми съм харесала един анцунг на Адидас и към него ще взема някой парфюм.
За децата ще правя коледен календар (идеята е взех от темата в Нашите деца). Посланията съм ги измислила, остават ми, обаче, повече от половината неща, с които ще го напълня.
С Ели сега пишем писмо на Дядо Коледа и си е поръчала ДВД с Мики Маус, книжката за Лейди и скитника, едни розови пантофки и една огромна кукла от Джъмбото.
За Павел още не съм се спряла на нищо конкретно. Най-вероятно ще е някоя музикална играчка и различни по големина колички.
За бабите и дядовците няма да се отчитам

Много отпускащо ми дойде. Една от нас, която живее в Испания си беше дошла до България и си отдели последната вечер за нас.
Но пък иначе докато работи си е супер, използвам го предимно за джобен компютър, ровене в интернет, гледане на клипчета, учене на английски, инсталирала съм си и разни IQ тестове, пъзели и игрички с пресмятане за голямата и бутончета със звуци и животни за малкото. 

Започвам атаките от всички фронтове. Много сърбят, направооооо е ужасно. Сега кумувете ще ми донесат всички неща и започвам. Поне температура нямам, но тези пъпки в устата най-много ме дразнят, в ушите също. Снощи започнах да се мажа с тази микстура алба, в която са ми добавили и хлорнитроницин и ментол. Като с намазана с латекс съм.
С кака сме се разбрали, че ще подаряваме подаръци само на децата. А ние с Жоро си купихме прахосмукачка робот и подомиячка робот, както бях писала това е подарък за всички минали и бъдещи коледи, нови години и други празници
Нищо и няма де, но ние с Жоро още сме под напрежение, не ни е отпуснало. Как е станало още не знаем, защото беше тъмно през нощта. А като си помисля само какво е можело да стане, и чукам на дърво. А вътре в креватчето няма нито играчки, нито завивки върху които да стъпи. Голяма акробатка е моята дъщеря, няма що
Сега сме залепили леглото и до нашето, но с решетката, а от другия край сме наслагали столове с дрехи. Креватчето е на Арбор и е с висока решетка. 
/ За нас дано да ни огрее за един по-голям телевизор .