Отговори
# 135
Брех, тия бебета хич не искат да напускат кораба - майка. От сега са си инатливи  Laughing

# 136
  • у нас
Брех, тия бебета хич не искат да напускат кораба - майка. От сега са си инатливи  Laughing

подкрепям напълно. Ние ще си останем в темата за чакащи бебето, а народа ще се изнесе в родени Whistling

# 137
  • В царството на мечтите
Благодаря много за пожеланията момичета. А само ще мога ли да помоля да ни запишете на първата страница.
Христомира родена на 06.09.2010 г. тежи 3990 и е висока 53 см.

# 138
  • Варна
kop4ence, как са Емили и малката Алекс?

# 139
  • София
Здравейте!

Честито на новите мами и добре дошли на техните дечица!

След сутрешния земестрес ,следобедно посещение при педиатъра ме зарадва много.Нашата малка госпожица си е възвърнала рожденото тегло ,че и малко от горе-2.770кг.Изписаха ни 2.550кг и ми се виждаше много слабо и малко детето ,бях много притеснена дали детето се храни добре.Сега съм спокойна и щастлива!

# 140
geryaleksandrova, браво  Simple Smile

Ние днес цял ден нямаме вода, направо не се издържа вече  Confused

# 141
  • София
Честито на всички новородили мами!  Heart Eyes Hug
ДА са ви живи и здрави бебчетата!  Party

Данам,ние 2 дни бяхем без топла вода  Twisted Evil

Сега малко за нас!
Вики е добре,папка си добре и много слушка  Heart Eyes
Валя все още е в болница много бавно наддава но и ен се храни добре и за това пък и нали свали близо 200 гр. та трябва да си навакса но се надявам да е скоро до няколко дни изписването и за да полагам грижи над тях само в къщи защото вече много се уморих Rolling Eyes
На 15 ти сме на Очен преглед и ми се иска и двете да ги заведа..... стискайте палци! Praynig

В октомврийската ни темичка вече си имаме и други бебчета!  Party

# 142
Димяни, дано да наддава и Валя стабилно!! И да е ОК всичко с двечките на прегледа Peace

Честито на октомврийки, и при тях вече почва бебевалежа  Simple Smile

# 143
  • В царството на мечтите
септемврийки2010 станало е май май някакво объркване  Embarassed Embarassed Сега ни има два пъти на първата страничка. Може и при казването да е станало грешка. Христомира си е родена на 06.09 а я има и на 06. 08  Embarassed Embarassed

# 144
Zdraveite..dami! Pi6a vi ot bolnicata.na 8.09 se rodi Ivaila,2720 g i 49 sm.Podrobnosti utre ot vku6ti!

# 145
  • у нас
честито на новите мами  bouquet да са ви здрави съкровищата и бързо да се прибирате и възстановявате Heart Eyes

Данна- не си сама в ядовете си за тази вода #Cussing out направоооо добре че поне я пуснаха вече Rolling Eyes

Димани- Дано скоро и двете са си вкъщи че и ти вече се умори, а това се отразява и на малките Hug

аз утре съм на преглед за разкритие-дали се е увеличило и на запис на тонове. не знам вече палци ли да ми стискате, да се молим да раждам ли Crazy дано бебето да си е добре  Heart Eyes милата така се  е кротнала, че имам чувството че хабер си няма да излиза Crossing Arms

# 146
септемврийки2010 станало е май май някакво объркване  Embarassed Embarassed Сега ни има два пъти на първата страничка. Може и при казването да е станало грешка. Христомира си е родена на 06.09 а я има и на 06. 08  Embarassed Embarassed

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 - много странно
Мъниче , ти да си влизала с паролата ?????  

или някой друг?

искам да ви кажа,че всъщност е много оплетено "там" и вероятността да стане грешка е доста голяма,особено щом аз го правя, та както помолих , хвърлете едно око дали всичко е ок.

Bubbast, да ти е живо и здраво бебчето , чакаме те да разказваш   bouquet

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 22:36 от gala.

# 147
Димяни ♥, от сърце ви пожелавам всичко с прегледа да е наред и скоро и двете кукли да са вкъщи  Heart Eyes
bubbast, честита малка дъщеря  Heart Eyes

Jani4ka, по колко пъти на ден и какви обезболяващи ти слагаха? Не вършеха ли работа първите два дни? Сега дават ли ти още?

# 148
станах от леглото да ви кажа

ИМАМЕ СИ БЕБЧЕ

МАМА TANITA DANAIA ДНЕС В 16:20 Ч. Е РОДИЛА МАЛКАТА ИМ ПРИНЦЕСА DOYLINA
( пиша го дословно ,че не съм сигурна как се произнася) - нямам друга информация ,но са добре и ще пише после.

Да и живо и здраво

# 149
  • у нас
ЯЯЯЯ още едно бебе:) честито на мама и тати. Да им е живо и здраво и много радост и усмивки да носи вкъщи.

аз имам въпрос към родилите мами- започнаха ли да се прибират коремчететата ви (или много бързам Embarassed)

Общи условия

Активация на акаунт