Отговори
# 120
Еййй нямата изчитане  Mr. Green От снощи нямам нет и едва наваксах  Laughing
ЕДНО ГОЛЯМО ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ   bouquet Hug
Аз тази седмица като E.L. правя маратон по ходене пеша и нищщоооо  Confused Все се надявам бебо да реши вече да излезе или някоя контракцийка да започне  Mr. Green Да ама не цццц.Харесва си му на детето вътре и това е  Wink
Едва сега започна да ми тежи ходенето.Полюлявам се като едно пате и изглеждам ужасно  ooooh! Опъва ми вече много корема, а какви горещи вълни ме морят  Crossing Arms Еййй оплакаках се пак срамота  Crazy

Сега видях бебчовците в албума-малиииии страхотни са  Hug Hug Hug и аз искаааааммм вече една такава шушулка  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 15:14 от vany666

# 121
Малееее току-що една приятелка, с която бяхме с еднакви термини роди! Така се развълнувах.........искам и аз!!!!!!!!!!

# 122

Hug Ето това потвърждава твърдението бебо ще излезе, когато то пожелае! Имаш ли някакъв статус E.L.  какво ти казаха последно на прегледа ..гледам имаш още  5 дни може да си от щастливките, които раждат на термина си.  bouquet

Да, ама 15-ти ми е официалния термин според калкулатора. А иначе според ехографа още на първата ФМ ми определиха 11-12-ти. И така продължи да си върви по мерки - с 3-4 дни напред, а и аз знам, че бях с ранна Ову. Така че направо си е крайно време за раждане вече. Най ме притеснява, че ще стане над 3500 и ще мине трудно  Crazy

ПП видя ли, че когато искаш можеш да пишеш ясно и разбираемо   bouquet

# 123
E.L. и мен малко ме притеснява това,че моя бебок може да надхвърли 3,500кг  Confused Лекарката ми каза прогнозно тегло около 3,200кг, но аз мисля че ще е по-голям.Нали мама все със сладкиши го храни  Laughing дупе да й е яко като дойде момента  Crazy

# 124
Момичета, и аз ви желая скоро да родите, че като знам каква е мъка накрая  ooooh! Не че аз го докарах докрая де  Simple Smile

# 125
А аз нямам за какво да се притеснявам, защото вече ми казаха, че моята надхвърли 3.500кг Wink някъде към 3.700кг била и като гледам как няма намерение да се ражда....не ми се мисли кво ме чака. Нищо историята познава много малки майки, родили лесно големи бебета, дано и при нас така стане, въпреки прогнозите на моя док за тежко раждане...
А за термина дето го променят по ехограф...по принцип не е редно, той си се определя по деня на последната менструация, какво мери ехографа е друго нещо, ние по ехограф през цялото време вървим с 2 седмици напред. Виж ранното Ову е друга работа Wink

# 126
Аз затова навсякъде си казвам официалния термин, ама си имам едно наум. И това лееекичко ме притеснява. Tired
Оф, не знам, ама ако до неделя не родя ще истерясам  smile3511
А бях толкова сигурна, че още в началото на септември ще се обебя  Confused
Все пак - второ дете с малка разлика, голяма физическа активност покрай първото и т.н Ама ей на - и Алхимика така пък преноси.

# 127
Хич не вярвайте на това за размерите на бебето - една приятелка я бяха ошашкали, че едро върви - 3050 го роди бебока, 49 см. Аз нали ходя при двама - единия ми каза 2 400, другия - 3... Докато не излязат, няма сигурен начин да ги премерят  Peace

# 128
Ми принципно е така, ама много зависи от апаратурата и от задапаратното устройство Wink а като знам аз къде ходя съм склонна да вярвам...
Да и аз много ви мислех вас с малките деца и си викам аз ако съм да съм пометнала сто пъти до сега, ама на, явно не е точно така...

# 129
О да,относно размерите,тези ехографи са пълна заблуда-1 седмица преди секциото ми казаха 2900,че е бебка,викам леле малко бебе. В деня на операцията я мерят,казват 3000-31000 максимум,викам еее добре поне 3 кг станахме, и какво роди се 3580,просто докато не го видите няма сигурно тегло.Даже след операцията докторката идва и ми казва,леле как ни изненада тази госпожица с кг,ако беше нормално,нямаше да родиш,защото си много тясна Shocked

# 130
И аз се присъединявам към чакащите, с все по-нарастващо напрежение   jumpuu . Уж съм много търпелива, ама вече толкова ме измаря този товар, особено вечер.....Обаче още от началото съм казала, че момата ще си дочака датата , и това е. Аз просто си усещам, че детето няма да бърза. А колкото за килата - без да са ме гледали скоро на видеозон, прогнозите бяха първо около 3000, после 3200, вчера 3400..... Накрая ще си родя   261uu Вътре расте неудържимо и кожата ми вече не издържа, ще експлоадирааам... #Crazy Тук вече се обсъждат кърмене и повиване, моята мацка сигурно ще се роди първолак  Grinning

# 131

#Shocked smile3505 smile3501 newsm62 smile3534

Dana, напълно те подкрепям за толерантността в темата  newsm10

# 132
  • Пловдив
Привет Simple Smile
(вече с кирилица)

Ние сме си вкъщи от сутринта Simple Smile Посрещнахме бабите, нахранихме се и така... До преди малко Laughing
Дойде и педиатърката да го погледне малкия човек, не ми взе пари (тя само да беше поискала... Аз от февруари съм запозната по въпроса Wink)

Честито на обебилите се, няма да изброявам, че ме е страх да не изпусна някой Embarassed

Айде изчезвам, че трябва да папкаме Laughing Laughing Laughing
p.s. Аз родих на 07.09 Wink После ако имам време ще го оправя!

# 133
Мамета, здравейте, аз не съм мама вестител, но имам голяма и хубава розовичка новина
мама Алита роди момиченце след секцио днес - 2,500 - 2,600 кг не знам точно и още незнам името му, но много й се зарадвах, защото спешно го извадиха.
Ние най-после се пренесохме. Не съм вярвала че ще е толкова дълго и трудоемко. Дни наред бях като пребита. При все целия труд, всичкото носене на багажи, бърсане, търкане и пр. още сме 2 в 1. Едва от 08.09. имам нет, но не съм ви чела.
Честито на всичко родили мамета, които съм пропуснала - нека са живи и здрави и те и дечицата им.
Тия дни почвам да се изнервям от чакането и в главата ми се въртят какви ли не мисли и въпреки опитите да мисля позитивно леко откачам. Дано всичко да е ок с бебо и мен и най-после да дойде.

# 134
Здравейте момичета.Като чета явно не съм единствената , която все още не родила.Термина ми е на 12.09., но нашия юнак няма никакви намерения да излиза.Утре съм на преглед. Стискайте палци доки да съобщи добри новини за някакви родови признаци  Praynig.Нямам контракции , болки нищо. newsm78.А и при мен казват, че бебето ще е голямо-преди 2 седмици и половина бяхме 3,500 кг.

Общи условия

Активация на акаунт