Отговори
# 105
Честита девойка на mixilena!!!  Heart Eyes

Jani4ka, ами после бебето като суче съвсем не го знаеш по колко изяжда, така че не се тревожи прекалено  Peace Аз Дани идея си нямам по колко яде, но като го гледам, доста се е загладил, значи наддава  Simple Smile Само гледай да я слагаш на гърда преди да й даваш шишето, за да се научи да суче.

# 106
Честито на Mixilena - да и е здрава малката Христина и много радост да носи на мама и тати Heart Eyes
аз и E.L. ще преносим Joy

Честита дъщеричка на Mixilena!

Мдаа, усещам как скоро всички ще се прехвърлят в Родени, а ние с Tommelise ще си останем тук да си кукуваме самички  Laughing

Palmirka,и аз нищо не можах да разбера от обясненията. Ама то и без това е толкова трудно да разчета писанията Crazy Не се обиждай  Hug, ама толкова правописни грешки  ooooh!- много трудно ти се разбира.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=322464.0 - много полезна тема за грешките при кърменето.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 14:37 от E.L.

# 107
АМА кое не ми разбра Е.L. другите прочетоха и отговориха, дори да не бяха приятни отговорите. За пръв път   ми  се прави системна забележка, че съм неграмотна едва ли не. Мисля че напоследък внимавам след като имах проблем с клавиатурата.А това че съм "била на метлата всеки ден" и изнервям положението решението е едно мога да не пиша повече във форума.Чувствам се като изгонено русенско коте сред вас мами от софия  smile3518

# 108
Jani4ka, благодаря, дано де не е толкова неприятно, колкото си мисля. На теб ти пожелавам скоро напълно да забравиш и да останат само положителните емоции с бебето  Heart Eyes

# 109
Палмирка, не съм го казала с лоши чувства, не се обиждай  Hug

# 110
Аз надничам из другите отчетни теми и смело мога да кажа, че нашата е най-толерантната възможна  Peace Общо взето сме се разминали без никакви кофликти и скандали, каквито забелязвам на други места.

# 111
Честито на Mixilena - да и е здрава малката Христина и много радост да носи на мама и тати Heart Eyes
аз и E.L. ще преносим Joy

Честита дъщеричка на Mixilena!

Мдаа, усещам как скоро всички ще се прехвърлят в Родени, а ние с Tommelise ще си останем тук да си кукуваме самички  Laughing

Ааа, пишете ме и мене  Peace Не знам за преносването, но ще си раждам накрая на месеца май, когато никой нема да е останал вече необебен Simple Smile

# 112
Палмирка, не съм го казала с лоши чувства, не се обиждай  Hug
newsm51 Е.Л. няма проблем .Вижте ....с това, което ще напиша приключвам въпроса : Мисля че все на някой му е интересно какво пиша и не мисля че съм излишна във форума.Който не иска не е длъжен да отговаря на постовете ми newsm78, аз съм нервна ДА, но има и други като мене гледам.... Hug казвам го с усмивка(хормони).
Лек Ден пожелавам. Не обичам конфликтите и не искам да си създавам такива ... а тук точно такова нещо се получи (пасивен спор)
ЩЕ следя за бебчета защото се радвам много на добрите новини  newsm44 всеки за това е тук да сподели трепет, радост и дай боже по - малко проблеми

# 113
Dana_2010, ami da tja vinagi e purvo na gurda I dnes mi trugna s pulna sila kurmata Simple Smile))

# 114
Jani4ka, браво, това е най-доброто за детето  Hug

# 115
Здравейте момичета Hug

ехаааа колко много нови бебета си имаме baby_neutral baby_neutral baby_neutral

Да са честити съкровищата на всички мами, много да ги радват и да бъдат послушни! На мамите бързо възстановяване и скоро да се гушкате вкъщи!

ох, момичета не ми остава много време да пиша, едвам смогвам да ви изчета #Crazy малката ми душичка все иска да си седи на гърда и това си правим по цел ден baby_neutral Слава Богу нещата с кърменето май се урегулираха пу-пу и сега сме по-добре Whistling само умората от този непрекъснат млеко-маратон не мога да преборя Crazy

В сряда бяхме на преглед за ставичките в Токуда и съм много доволна, Андреа е добре, а и доктора много свестен, прегледа ни и на ехограф и цялостен преглед и после търпеливо ни отговори на въпросите Peace

Забравих страхотна тема, браво на тези на които им остава време и се грижат да има къде да пишем, евала   bouquet

целувки от мен и до скоро Heart Eyes

# 116
Аз официално мога да заявя, че пробвах вече всички известни методи за предизвикване на раждане и нищо не действа  Crossing Arms Сутринта гаврътнах 2с.л. рициново масло  Sick Sick и нищо, дори и другия ефект не се прояви...
Чай от малинови листа пих почти 2 седмици - в резултат много фалшиви контрации и дотам.
Люто, сладолед...пък що километри извървях пеша  ooooh!, по 5-10 пъти на ден вдигам щерката/11кг/, чистих, кляках, ставах, сега отивам да се изкача няколко пъти до последния етаж  Crazy
Депресирах се вече и в резултат опуках 3 филии с пастет, 2 с лютеница, половин диня и едно малко кексче  Embarassed Embarassed Embarassed
 smile3511 smile3514 newsm45  искам да раждам вечеееее!!!!!

# 117
Jani4ka, ако знаеш как завиждам за кърмата...
При мен има само коластра, но  винаги преди ядене му давам да суче от гърда и той смуче здраво, но са само капчици...

# 118
Аз официално мога да заявя, че пробвах вече всички известни методи за предизвикване на раждане и нищо не действа  Crossing Arms Сутринта гаврътнах 2с.л. рициново масло  Sick Sick и нищо, дори и другия ефект не се прояви...
Чай от малинови листа пих почти 2 седмици - в резултат много фалшиви контрации и дотам.
Люто, сладолед...пък що километри извървях пеша  ooooh!, по 5-10 пъти на ден вдигам щерката/11кг/, чистих, кляках, ставах, сега отивам да се изкача няколко пъти до последния етаж  Crazy
Депресирах се вече и в резултат опуках 3 филии с пастет, 2 с лютеница, половин диня и едно малко кексче  Embarassed Embarassed Embarassed
 smile3511 smile3514 newsm45  искам да раждам вечеееее!!!!!
Hug Ето това потвърждава твърдението бебо ще излезе, когато то пожелае! Имаш ли някакъв статус E.L.  какво ти казаха последно на прегледа ..гледам имаш още  5 дни може да си от щастливките, които раждат на термина си.  bouquet

# 119
Палмирка, да кажа и аз нещо за последно, че нали участвах в т.нар. от теб "пасивен спор"...първо аз спор въобще не видях, просто всеки си каза мнението и то с цел да ти помогне, защото наистина след толкова оплаквания и нерви, всеки тук има нужда да ти каже нещо, за да ти помогне и никои не е спорл с теб, просто давахме съвети и мнения....Както и никои не е казал, че изнервяш положението, казаха хората че ТИ си нервна и че това не е добре за теб и бебето....ти положението няма как да изнервиш, то квото си ти е си е за теб само.
За последно и за правописа, тъй като също бях една от тези, които го коментираше....ами определно има някакъв проблем там, ама какъв не знам...може би можеш да пишеш грамотно и без грешки, но много бързаш ли какво не знам, но се получават доста объркани постове....грешките може би не са чак толкова много, ами мисълта е супер накъсана, няма препинателни знаци и всичко става една каша, която наистина трудно се разбира.....при старание се разбира, но определено не е случайно, че толкова хора ти го казват....разбира се това не е форум за българска граматика и аз съм ок с твоите писания...и ако не искам разбира се няма да ги чета, така че споко и за това! А само една поправка ако ми позволиш понеже има една думичка, която присъства по доста пъти във всеки твой пост, а я пишеш грешно и много се набива  Rolling Eyes не се пише "контракций", а "контракции" Wink
А пък за изгоненето русенско коте....по-добре да не го коментирам...това е само начин, по който ти се чувстваш без да имаш основания за това....в темата пишат мнооооого мами, които не са от София, по твоя въпрос лично предимно такива са се включвали...така че...
Надявам се не съм те обидила с нещо, не е било това целта! УСПЕХ!

Общи условия

Активация на акаунт