Отговори
# 75
Докторката която трябва да ме види е на работа чак утре вечер...ще ида да ме прегледа и да се разберем нещо за другата седмица когато е на дневна смяна  newsm78, ноо до тогава ще пия магнерич защото си имам контракций цял ден по 3-4 на час ooooh!

Палмирка, чета ти постовете, че и аз съм на такова дередже.( btw и аз съм от русе, но живея в сф) На мен още от началото ми казаха, че имам тесен таз, но съм за нормално. Аз искам да родя нормално, но тая някакъв страх да не се объркат нещата.... Колко см казаха, че ти е таза? А бебче колко ще е голямо?

Погледни от добрата страна - представи си колко топло и уютно му е на бебето вътре, и ако просто те срежат и го извадят, то ще е абсолютно ошашавено - изведнъж ще се окаже на едно студено, ярко и шумно място, каквото е човешкия свят. А като почнат контракциите, значи му е дошло времето. То ще "поработи" за появата си на бял свят, и дори накрая да свърши със секцио, ще е по-подготвено за живота  newsm10
Ех, дано все пак всичко протече успешно и възможно най-безболезнено за теб! Ама тая твоя лекарка какво очаква, да родиш когато тя е на работа? Защо не те види по-рано? Не съм лекар, ама щом ти наближава термина, защо трябва да пиеш магнерич?
Стискам палци!!!

# 76
Beb4o_fb, blagodarja za otgovora.
E.L., davam I'm po edna-dve glutki kogato se razhulca I po edna glutka za izmivane na ustichkata.
Gala., tochno mina pediaturkata. Kaza, che to samo si znae. Tja nali vse pak se rodi 3500, moje zatova da iska povechko. Ako I dam po 20ml posle reve I si jade ruchichkite.

# 77
Докторката която трябва да ме види е на работа чак утре вечер...ще ида да ме прегледа и да се разберем нещо за другата седмица когато е на дневна смяна  newsm78, ноо до тогава ще пия магнерич защото си имам контракций цял ден по 3-4 на час ooooh!

Палмирка, чета ти постовете, че и аз съм на такова дередже.( btw и аз съм от русе, но живея в сф) На мен още от началото ми казаха, че имам тесен таз, но съм за нормално. Аз искам да родя нормално, но тая някакъв страх да не се объркат нещата.... Колко см казаха, че ти е таза? А бебче колко ще е голямо?

Погледни от добрата страна - представи си колко топло и уютно му е на бебето вътре, и ако просто те срежат и го извадят, то ще е абсолютно ошашавено - изведнъж ще се окаже на едно студено, ярко и шумно място, каквото е човешкия свят. А като почнат контракциите, значи му е дошло времето. То ще "поработи" за появата си на бял свят, и дори накрая да свърши със секцио, ще е по-подготвено за живота  newsm10
Ех, дано все пак всичко протече успешно и възможно най-безболезнено за теб! Ама тая твоя лекарка какво очаква, да родиш когато тя е на работа? Защо не те види по-рано? Не съм лекар, ама щом ти наближава термина, защо трябва да пиеш магнерич?
Стискам палци!!!

В русе за съжаление има доста некадърници аз не съм плащала на никои защото знаех че ще е нормално  Ако ще е секцио ще си избера човек, който знам че ще ми напрви операцията,както трябва. Сега доктора който ме следи се обади на една докторка в аг-то, която д аме поеме защото той не работи в аг-то и не може да ме изроди.Тя ще ме сложи на системка и ще прецени дали ще е ме боли много ако да ще ем среже без да ме оставя да чакам и да се напъвам като магарица и да стресираме бебето.Магнерич ще пия само няколко хапченца да не тръгна да раждам днес или утре през деня и да е някой на смяна който няма да ме изслуша и ще се притесня защото аз знам положението а те не .Също съм привърженик на нормалното раждане...но ако доктора казва и докторката няма шанс защо да усложняваме всичко

# 78
Палмирка, малко странни ми се виждат действията на твоите доктори. Досега къде бяха, че не ти видяха тесния таз, а чакаха последния момент? Дали не можеш да намериш друго мнение? Ако можеш, малко се успокой, сигурно е страшно напрежение да те държат така в неизвестност.... На мен тазът ми е 19 по последни замервания, но бебето расте като гъба, та да видим как ще се излюпи. Още повече, че засега не дава сериозни заявки да излиза, а остават 6 дни до термина...... newsm78

# 79
Ako I dam po 20ml posle reve I si jade ruchichkite.
това може и да не е от глад точно. може да е незадоволен инстинкт за сукане. ако суче от гърда 20-30мл ще ги суче 10-15мин , а от шишето тече по-бързо и не успява да си задоволи инстинкта. не знам дали е добър съвет, но ако искаш пробвай да даваш 10-на гр водичка от шише с много тясна дупка/след млякото/, или пък дай залъгалка.

# 80
  • София
Aааууууу ,да знаете само как се уплаших от земетресението!Такава паника ме е обзела!Седя облечена в къщи и гушкам бебето ,готова да хукна на някъде.Много ме е страх от земетресения!

# 81
Палмирка, малко странни ми се виждат действията на твоите доктори. Досега къде бяха, че не ти видяха тесния таз, а чакаха последния момент? Дали не можеш да намериш друго мнение? Ако можеш, малко се успокой, сигурно е страшно напрежение да те държат така в неизвестност.... На мен тазът ми е 19 по последни замервания, но бебето расте като гъба, та да видим как ще се излюпи. Още повече, че засега не дава сериозни заявки да излиза, а остават 6 дни до термина...... newsm78
Ами той си ми каза доктора че има съмнения но сега е сигурен.колкото и мнени1я да има никои няма как да види таза наживо защото той се вижданай точно само на рентген другото е приблизителна оценка.Аз имам страхотен статус и бебето иска да излиза....  ooooh! това е 20 дена преди термин(още от 1-ви) съм така.Та доктора поне ме праща на смяна на докторка, която той знае че реагира адекватно и той я предупредил за мен а другите доктори не знаят.Едно не ми е ясно ти си с тесен таз и искаш нормално да опиташ така ли не са ти предписали секцио??? Не те ли страх за бебето имаш ли избран екип.... и оттам да идва спокойствието при теб?
Спокойно със земетресението в русе и помен няма от него няма страшно    Hug

# 82
Валерия, страхотна малка принцеска...да ви е жива и здрава и само хубави неща да и се случват!!! Къде роди ти и при кой лекар?
Във ВМИ, при Паскалева.

# 83
Jani4ka, болките поотминаха ли? Моята дата за секцио съвсем наближи и малко ме хваща шубето  Confused

# 84
  • Варна
Ako I dam po 20ml posle reve I si jade ruchichkite.
това може и да не е от глад точно. може да е незадоволен инстинкт за сукане. ако суче от гърда 20-30мл ще ги суче 10-15мин , а от шишето тече по-бързо и не успява да си задоволи инстинкта. не знам дали е добър съвет, но ако искаш пробвай да даваш 10-на гр водичка от шише с много тясна дупка/след млякото/, или пък дай залъгалка.
И азмисля као Е.L. Слагай я на гърдата да суче, дори и да мислиш, че нищо няма. Или давай залъгалка и да е гушната в теб.

Земетресенито го видях по ТВ. Гледах денят е прекрасен нали е на живо и така се разклатиха. Пу-пу дано не идва при нас.

Момичета, стиснете палчета и за Алита, днес и е секциото.

# 85
E.L., tova, koeto pishesh mi zvuchi mnogo logichno. Shte probvam, blagodarja ti mnogo.
Brawn, veche sum pushka !!! Stavam si spokoino, gushkam si bebka, raznasjam ja iz stajata. Do vchera privecher mnogo me boleshe, no prez noshtta spah perfektno, a dnes veche se chuvstvam mnogo dobre. Ne se pritesnjavai. Purviat den I polovina sa mnogo tejki, no eto na vtoria den veche vsichko e ok, samo malko me pridurpva.

# 86
]Едно не ми е ясно ти си с тесен таз и искаш нормално да опиташ така ли не са ти предписали секцио???[/color] Не те ли страх за бебето имаш ли избран екип.... и оттам да идва спокойствието при теб?

Ами, това с таза е много относително нещо. Аз затова ти казвам сантиметрите - 19 е на границата, майка ми  и тя уж била с тесен таз, ама две деца е родила нормално. Според моята ЖК няма проблеми, ако бебето не стане по-дебело от 3700  Laughing Лекарят, който съм си избрала коментира само, че и при жени с нормално широк таз бебето пак може да не се позиционира добре. И той не препоръчва секцио. Не съм толкова спокойна, де да бях, но разчитам, че ако в процеса на раждане нещо се "закучи", той ще реагира правилно.
Виж сега, понеже аз още от началото си го знам това за таза, изчетох форумите, и разбрах, че тесния таз е една от най-честите причини за секцио, и също така една от най-субективните. Затова ти казвам да не се шашкаш толкова....

# 87
Здравейте ,момичета  Hug
ЧЕСТИТО на всички мами   bouquet Да са ви живи и здрави рожбите и да ви радват много ! smile3525 newsm51
Връщам се да ви чета и после пак ще пиша .
Ние от неделя сме си вкъщи ,гледаме се .За сега сме спокойни   Heart Eyes
Айде лек ден от мен за сега  Grinning

# 88
Здравейте момичета! Ние вече сме си в къщи! Благодаря на всички за пожеланията и честито на всички, които вече се гушкат с малчовците!  newsm51 newsm51 newsm51
Тези дни ще гледам да ви изчета и ще пиша повече. За сега чао и  Hug Hug Hug

# 89
  • Варна
Добре сте се завърнали Асси и Исито   bouquet. Да имате най-кротките бебчета!

Някой да е чувал нещо за bubbast? Изгуби се тези дни май.

Общи условия

Активация на акаунт