Мамо, готова си, нали, през АПРИЛ да гушнеш бебче ти?!

• 28 455
  • 669
  •   1
Отговори
# 165
Не съм съгласна, и предния път много рано ми го видяха. Ако пък е объркала, още по-добре, но силно ме съмнява.

# 166
Не съм съгласна, и предния път много рано ми го видяха. Ако пък е объркала, още по-добре, но силно ме съмнява.
Пожелавам ти да се объркала ! Щом е добър специалист сигурно е възможно. Аз така знам и това и казвам, защото една позната така и казаха в 3-я месец а накрая се оказа, че лекаря просто си е предполагал. Защото има хора, които после остават разочаровани.
Пуснах линк в предния си пост към страничка с много хубави филми за бебчовците в утробата.

# 167
Juli_Ivka, благодарим за линкчето, ще имам с какво да си запълвам времето Wink

Относно пола, на мен при предната бременност ми казаха пола в 13та седмица, но док не даде 100% гаранции. Потвърди предположението няколко седмици по-късно.

# 168
Аз не мисля, че е  невъмозможно да се види пола, не при всички, но при някой може като не е 100% сигурно.
Mwpo , не съм от Варна, от Перник съм.
Сега ще кажа за мойта ЖК, взех си направление направо за проследяване на бремеността. Лекарят каза, че за цялата бременност не дължа никакви пари, освободена съм и от потребителски такси..факт е, че ходих в частни лаборатории за кръв и урина с направление от гинеколога и не съм плащала нищо. Питах дали е вярно, че ще ме гледа на ехограф 3-4 пъти, той каза, че ще ме гледа всеки път, защото иначе нямало как да разберем какво става с бебето.
Утре съм на преглед, ще видим какво ще ме правят.

# 169
Полът на синът ми се видя точно в 12г.с. на 3D, и то съвсем ясно. Сега ще видим дали от рано ще съм сигурна за второто ми момченце,

# 170
Лелее,колко сте изписали,чета ви вече половин-1 час.....Браво!
Катенцеее,как си мила,по-добре ли си,или все същото?Поне малко посвикна ли...занимавай се повече с Нели,повече разходки,игри и времето неусетно ще мине....и аз с нетърпение очаквам да дойде декември месец,за да се видим с мъжо,засега се виждаме само по скайпа,но в повечето случаи от децата не можем да си кажем една дума.....
Кати,а вие защо се върнахте,не ви ли беше по-добре в Испания?
Добре дошли на новите мами   bouquet Леко бременеене Hug
За пола...и при двете ми бременности ми казаха пола на децата към 14-15 седмица.На какта й познаха пола от първия път,но за Бела в началото казваха,че ще е момче,но в крайна сметка към 18 седмица се видя,че е момиче....
Този път се надявам на момченце,направо копнея Blush
Ние днес с Бела ходихме в Ловеч на зоопарк,че времето беше много хубаво,но пък много се изморих,краката адски много ме болят,имам и ужасно главоболия,защото предната нощ не можах да спя....
Още щях да пиша,но забравих вече какво....

# 171
Жули,сега ти видях коремчето,пу-пу,много е сладко!Ама твоето си е по-оформено баш като на бременна,а моето е по-скоро едно....де да знам,като квадратно малко Laughing

# 172
Аз много искам по-скоро да разбера пола на бебето, но моят доктор е със смотан ехограф и не вярвам да го види, след 2 седмици мисля да ходя на частно и дано се види, че ФМ ще правя по-късно.
А колкото до коремчето..на мен вече ми личи и си е едно такова кръгло, не прилича на шкембе, нищо че майка ми каза, че много ям и съм пуснала шкембе Grinning

# 173
Sweet moni, image моето коремче ако прекаля с храната изглежда като шкембе, но иначе си е така оформенко. Вече и познати по пътя като ме видят и почнаха да ме познават, че чакаме 2-рото. Аз си изкарах дънките за бременни, които си купих миналата бременност и не носих и сега си се чудя на акъла, защо не съм ги ползвала. Много да ми удобни. Ще ходя в Пловдив другата седмица за още дрехи за бременни, а и детските магазини и там да обиколя.

# 174
Добро утро и от мен предгледа мина вчера ,всичко е на ред за сега ,купих си малко спокойствие за тези дни ,но като минат две седмици наистина много ми е стегнато ,без да знам какво става с бебо .Тази нощ беше кошмарна ,главоболие и чудо от вчера слетобед до сега още направо се зомбирах,чакам да стане време и да си глася детето за градина .Радвам се за новите мами ДОБРеСА Ни ДОШЛИ много Априлки много нещо ,немога да ви изчета ,това лято мъжете здраво са се трудили  ooooh!.Аз да ви кажа като бивша и настояща Априлка много хубаво се гледа малкото ОВНЕ цяло лято по разходки като мина лятото то порасноло .
Толкова от мен за сега милички останете си със здраве  Hug

# 175
  • España (Плевен)
  Добро Утро На Всички !!!

Мила Монии  Simple Smile мисля, че се отпуснах и не ми е толкова тежко... Всяка сутрин водя Нелито на градинка и до 16:30 съм си вкъщи сама. Излизам с приятелки или да напазарувам нещо. Започваме да свикваме без татито. Върнахме се, защото за нас лично там не е живот за млади. Може да съжаляваме после, но избрахме тук да живеем. По ни е хубаво, въпреки, че там живота е много по лесен...
Снощи казах за първи път на Нелито за бебо и тя много се зарадва.  Grinning И като си легнахме ме пита бебчето има ли си легло в корема и с какво се завива.  hahaha Така ме изби на смях... Обясних и доколкото можах, за да ме разбере. А тази сутрин пипа коремчето ми и ми вика: " и бебето ще ходи на училище.. "

Лек ден от мен  Hug Hug

# 176
  • Бургас
Здравейте момичета,
аз изпратих моята госпожица на градина и сега дерзая на работа,а така ми се спи просто едва се удържам да не заспя на стола.
За пола незнам кога се вижда моето момиче се кри до 9м и две седмици преди да родя се видя,че е момиченце,но аз имах вътрешно усещане , че ще е така.Сега нямам предчувствие само да е живо и здраво за друго нямам претенции.
Тази бременност съм някак много спокойна  за бебето просто знам,че всичко ще е наред.

# 177
  • Варна
Добро утро и от мен! Благодаря К а т и за кафето!

Вчера  си взех напраление тип 9 за проследяване на бременост и  в крайна сметка си записах час при д-р Славчев. Работи в мед. център "Св. Анна", т. к. съм решила живот и здраве пак да раждам в окръжна болница. Записах си час за събота, след което ще дам отчет как е минал прегледа, ако някоя мама от Варна се колебае все още къде да се запише. Работи по ЗК.

Лек ден от мен!

Ако може паролка за албума.  bouquet

# 178
Здравейте  Simple Smile
Честит първи учебен ден на учениците!

Виждам, че има много пътуващи и работещи надалеч татковци. Нашият зи работи тук, но тръгва много рано и се прибира много късно, а и често пътува в чужбина по работа, но за кратко.

Искам да ви попитам има ли сред вас вземащи аспирин и прогестерон? По колко ви предписаха на ден и до коя седмица на бременността? аз вземам по 1 таб. от 100 мг /аспирин протект/ и  Утрогестан вагинално 2 по 2/ден /превантивно след мисед/.

На мен пола първия път ми го загатнаха между 11 и 12 седмица още на пренаталния скрининг. После ми го потвърждаваха на всяка визита, но когато е момченце е по-лесно, след като веднъж му видят ясно атрибутите  Mr. Green Този път си мислех да не питам за пола, но май няма да издържа  Crazy

# 179
Juli_Ivka, много благодаря за филмчетата. Сега си ги дръпнах и с такова удоволствие сядам да гледам Hug Hug Hug. Нали съм болнични и ми е много скучно. Вчера ми беше дошла една енергия и като се хванах изчистих банята и изпрах холната гарнитура, ама после ми се разказа играта. Боля ме корем, гади ми се /а си мислех, че вече е преминало/ - може би беше от препаратите. Преди си мислех, че Цефа на мирише, а вчера щях да се задуша. Ужас. Не знам тези бременнти, които имат и други деца как се справят. Вижда ми се невъзможно - БРАВО НА ВСИЧКИ  newsm20. Днес ще се отдам на почивка, че да не си докарам някоя беля.

sonita, аз знам че аспирина е много вреден за бременни, но може би щом го е предписал доктор ползите надвишават вредата.

Общи условия

Активация на акаунт