Мамо, готова си, нали, през АПРИЛ да гушнеш бебче ти?!

• 28 393
  • 669
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Аз пия фрапе-зима,лято.Навик,останал ми от 10 години. Просто сега слагам по-малко нес-кафе. Не мога без кафе, цял ден съм като маносана,ако не пия. По принцип ми е забранено-какао,шоколад и кафе-заради кожата.
Не вярвам да има проблем, стига да не е в конски дози. Пък и сега кръвното ми е много ниско-представям си без кафе и шоколад.

# 316
няма проблем да се пие по едно кафе на ден,още повече Мариета,че това дето ти го пиеш е страхотно.предполагам,че ползваш машинката с падчетата.и аз си взех такава и  вече повече от година не близвам друго,не мие вкусно.

# 317
и аз да си кажа мнението за кафето

Много го обичам , но спрях да пия , че стомаха не ми го понася . Иначе моя доки ми обясни че преди срещу повръщане са дажали Кофеин на бременните (Когато е нямало деган). Според една статистина , не е вредно да се пия кафе до 4 чаши при бременни , статистиката е за Америка ... та сами си направете извода. Аз съм с ужасно ниско кръвни 90/50, но съм преценила , че бебето е по важно от колкото да се наливам с кафе , както правех преди

# 318
  • София
и аз да си кажа мнението за кафето

Много го обичам , но спрях да пия , че стомаха не ми го понася . Иначе моя доки ми обясни че преди срещу повръщане са дажали Кофеин на бременните (Когато е нямало деган). Според една статистина , не е вредно да се пия кафе до 4 чаши при бременни , статистиката е за Америка ... та сами си направете извода. Аз съм с ужасно ниско кръвни 90/50, но съм преценила , че бебето е по важно от колкото да се наливам с кафе , както правех преди

Да, но американското кафе е много разредено /пият шварц и то много рядък/, т.е. съдържанието на кофеин в една чаша е много по-ниско от това, което ние пием. Нашите вкусове за кафе /изобщо европейските/ са повече италиански - ние пием силно кафе - еспресо. Така че техните стандарти не важат за нашите условия.

# 319
Еее, аз не се наливам с кафета по цял ден. Пия по едно кафе сутрин и ми действа много ободряващо.
И да, от Сенсео машина е, с пакетчета.

# 320
Аз пия кафе. Без друго съм с адски ниско кръвно. Не издържам иначе.

# 321
Въпреки ниското кръвно не пия кафе и кола. Много обичам, но сега не ми понася на киселините. Всъщност напоследък нищо не ми понася. Вчера с такъв кеф си сготвих воденички по селски, а после щях да умра от тях. Ям основно плодове. Дори кисело мляко не мога да консумирам, а месо и яйца - абсурд.
Започнах да дъвча Талцид, няма спасение.

# 322
Лелеее, аз с предишната бременност бях така с киселините. Ужас направо! Засега нямам, ще видим по-нататък.
 Другият ми голям проблем предишната бременност беше запека. Страшна мъка беше още от самото начало. Чудя се дали това бе една от причините да напълнения толкова много  Rolling Eyes. Качих повече от 25 кг. , а съм слаба по натура.
Дано да не се освинвам и сега, че е много неприятно  Confused. Имаше дни, в които не ми се излизаше навън да ме гледат хората толкова дебела и подпухнала.

# 323
Привет майчета. Първо честит рожден ден на всички и да им пожелая живот, здраве, късмет, да са мноого обичани жени и майки и април да гушкат сладки бебоци.
Аз кафе си пия сутрин по едно, но в повечето случаи си го удължавам на цял ден за едно кафе. Без кафе не мога. Пробвах 2-3 дни без кафе, но съм по цял ден като парцал и нищо не моге да свърша в къщи.
Аз утре влизам за 4 дни в болницата да може моята АГ да ми издаде болничен. Утре като ида се надявам да мога да видя бебо и да се поуспокоя малко. Иначе сме горе долу добре. Само дето принцесата ми и бъдеща кака нещо ми се разсополиви и ще я мисля сега цяла седмица как ще е с баба си и дядо си в къщи.

# 324
а как сте с цигарите?аз съм пушачка,но естествено спрях да пуша малко след като разбрах,че съм бременна,но много много ми се пуши от време на време.а да не говорим как ми се яде по тази причина.опитвам се да заместя никотиновия глад с храна и съм вече 2 кг отгоре отначалото.ужас ами после,а аз съм много дребничка и слаба и това е много за мен.

# 325
а и още веднъж благодаря за пожеланията за р.д.

# 326
Два дни не мога да се вдигна. Спирането на Дегана се оказа лоша идея  Sick. Така че, продължавам да го пия. Що се отнася до кафето - спря да ми се пие. Преди пиех по 2-3 на ден, но от началото на бременността не ми се пие грам. Киселини имам понякога, но поносими. При мен проблемът с тоалетната е, че или имам запек, или разстройство. Няма угодия Simple Smile.

# 327
Да се изкажа и аз за кафето, въобще не пия, нямам обяснение как стана, но само мисълта за кафе и ми се гади, въобще не ми липсва и ако не го пропия повече, ще съм доволна, явно мога и без него.
Колкото до цигарите, не съм пушила и преди това, но за мен пушене и бременост е недопустимо, но това е лично мнение.

# 328
Момичета, на мен за киселините ми помагаше чаша прясно мляко. Пробвайте, може и на вас да подейства  Peace.

# 329
Здравейте момичета Simple Smile
И аз от снощи съм друг човек,много ми е отпаднало само ми се лежи и съм доста изнервена.
Аз пия 3в1 по 1-2-3 на ден с пр.мляко,действа ми доста добре и ми помага да ходя до 00.
Малкия и той е с разстройство и ми е още по гадно,нищо друго му няма и си мисля,че са зъбките  Tired
На мен Деган въобще не ми помагаше,когато бях бременна с Алекс повръщах си до 4тия месец стигала съм и до 5-6 повръщания,но може да е до организъм.
Още се чувствам много подута и ми е болезнено кофти. Днес доста се уморих чистене,готвене,пране,гладене и гледане на дечко  Crazy дойде ми в повечко

Оплаках ви се Simple Smile Хубав ден на всички! Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт